*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Multumesc pentru incurajari. Sper sa trec cu bine si peste asta. Acum trebuie sa-l culc pe Alin. Vorbim mai tarziu.
Ce este bine in cazul meu...este ca desi e scurt colul este inchis.
Va pup
Diana 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

alynta27,
ma bucur ca ma baga si pe mine cineva in seama !ma simteam un pic stinghera.Prima nastere ar suna cam asa:am fost o graviduta model(cam batrana la 25 ani)cu un bebe tot baietel pe care il cheama Alexandru,am fost la un medic tot timpul sarcinii care nu a stiut decat sa-si vada interesul financiar(ma mir acum cum am rezistat pana la sfarsit) si care tot timpul ma certa de ziceai ca cine stie ce facusem!Cand l-am intrebat daca vine sa ma asiste la nastere ,mi-a dat de inteles ca nu iar eu ma rugam sa nu am complicatii si sa nu fiu nevoita sa apelez la el in ultima instanta.Pe sectie am ajuns dimineata cu contractii si dopul gelatinos eliminat.Asistenta de serviciu mi-a facut o injectie cu Scobutil si mi-au incetat contractiile.Drept urmare ma plimbam pe hol ,parca venisem la hotel in vacanta.Cand s-a schimbat tura,medicul de garda mi-a rupt artificial membranele iar asistenta a venit si mi-a pus faimoasa perfuzie.asta se intampla dupa-amiaza.Practic travaliul a durat 1 ora si un pic,ora care mi s-a parut ca nu se mai termina.Si ce nu mi-a placut a fost ca asistenta mi-a spus sa stau intinsa pe spate desi mi-ar fi fost mai bine sa-mi schimb pozitia.Contractiile au fost puternice si am si gemut ,nu de speriat dar simteam nevoia sa ma exteriorizez.Faza cea mai haioasa e ca nu puteam sa ma screm,asistenta se ruga de mine si-mi spunea sa contract burta iar eu contractam gatul.Intr-un final Alex a gasit luminita de la capatul tunelului cu cordonul de gat dar a fost bine.Apgar 10 si 3,5 kg.Nici in visele mele cele mai frumoase nu credeam ca copilul meu ar putea avea atat pt.ca medicul m-a certat tot timpul ca am burta mica.Am facut si epiziotomie.Cam asta este prima mea experienta.Sper ca nu v-am plictisit!
Alina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna FETELOR...

Pana la urma nu am mai stat de tricotat azi.. .ci am fost la spital la o prietena...

Emotii peste emotii... Ca deh... A NASCUT AZI UN BAIETEL... prin cezariana... Asta pt. ca nu se dilata (de fapt colul nici nu se scurtase si nci nu se deschisese...)... Au incercat sa faca tot ce se poate dar deja copilul intrase in suferinta fetala...

Membranele i se rupsesera de pe la 09:00...

In fine... acum sunt bine amandoi... Eu doar pe copil am apucat sa-l vad mai bine... E asa mic si frumos....

Pauly... va mai arat... dar fac poze la mai multe o data ca deocamadta nu e decat puloverul cu buburuza gata... Mai fac unul si apoi pun poze

Cristinamaria, felicitari!!! Un adevarat BARBAT!!! Dar ai fost la POP? Ca eu am sunat acum cateva zile.. .spat trecuta de fapt si mi-a zis ca era plecat....

Alynta27, da... se vinde si pe bonuri de masa dar nu ALCOOL, TIGARI,etc

PS: Ma duc si eu sa fac un dus ca m-au trecut toate caldurile acolo....

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Bogalina, la 25 de ani primul bebe te-ai considerat mamica batrana? Eu inseamna ca sunt baba-cloanta babataia
Vreau si eu travaliu de o ora si un pic... Ai nascut doar cu asistenta, fara doctor?

Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Mica,da,despre Varna-Bulgaria este vorba,te cred pt ca si eu am aceeasi parere despre Bulgaria,cand am fost in Grecia am trecut toata B cu masina si eu am zis ca e cea mai saraca tara in cate am fost,cand am fost in Turcia la fel am zis cand am trecut pe la Varna.
Uite,da o cautare pe google "cumparaturi la Varna",eu am cautat azi si chiar in ianuarie s-a scris un articol amplu in ev. zilei pe aceasta tema

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vazut poze mah ce gravidutze frumoase si slaaaaabe mi-a fost dat sa vad... Cred si eu ca v-a dat mana sa mancati toate bunatatile alea.
Alina, cum mey, cam batrana la 25 de ani? ai nascut usor, naspa ca ai avut un medic asa janghinos care n-a vrut sa te asiste. Si eu am nascut relativ repede prima data, iar acum imi fac sperante ca nasc de doua ori mai repede. Daca mi se verifica teoria la travaliul tau de o ora nici nu apuci sa ajungi la spital.
Andrada sanatate multa prietenie tale, sa se refaca repde. Doamne, mi-e si mie groaza de o cezariana de urgenta. Acum la a doua sarcina asta e obsesia, la prima a fost sindromul down.

Trimiteti-ma de-aici! Nu scriu cu lunile si am pretentia sa recuperez intr-o singura zi

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

burticutele

multumesc din nou pentru primire tuturor fetelor

am fost plecata dimineata sa fac niste analize... hemograma, glicemie etc... si pana m-am intors eu ati umplut deja 5 pagini... ma gandeam eu ca o sa-mi fie greu sa tin pasul cu voi...

ma inscriu si eu in clubul celor care nu pot dormi ca lumea noaptea... fireste, de cele mai multe ori ma trezesc sa merg la baie si pe urma nu mai adorm neam... ma apuca tot felul de ganduri... unde mai pui ca se intampla destul de des sa visez urat si atunci ma trezesc transpirata...
asta e... mult a fost putin a ramas...

chiar asa am uitat sa va spun ca azi am facut si noi 33 de saptamani

Mamibiutza 33 cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Mica eu stiu ca trebuie sa mergi in fiecare luna dupa prenatal... fiindca se da pe luna in curs... probabil ca si la postnatal e la fel...
bine ca nu-s decat max 4 luni...adica cele 126 de zile ca pe urma intram in CIC...

Mamibiutza 33 cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Mai fetelor, am sa va povestesc ceva(stiti ca eu sunt cu stirile)A nascut pe data de 1 martie o fata din sectie(confectioner)un baietel la Spitalul Judetean Ilfov(avizcare vor naste acolo) A fost totul bine la nastere pana a fost luat de medicul pediatru(o idioata)care a scris pe fisa de exernare ca, copilul ar avea TUMOARE LA CAP. Medicul de familie cand a venit sa vada copilul sa uitat pe fisa de externare si a vazut BELEAUA,a alertat-o pe soacra fetei ca sa nu o sperie pe mama bebelinului.Soacra(tot soacra ramane)a asteptat sa plece doctora si a inceput sa suna in stanga si indreapta la nasi sa vina sa boteze copilul ca moare copilul, dupa aceea a venit si ia spus mamei bebelinului, saraca a lesinat, va dati seama ce a fost in sufletul ei cand a aflat ca ii moare bebelinul. Ma rog in aceeazi a inceput bebelul sa aiba probleme,a fugit cu el la Spitalul Budimex(actualul Marie Curie)si ce credeti ca avea copilul......o lipsa de calciu(sau cadere de calciu).Mama nu a luat nicio vitamina pe per. sarcinii.

Paula33+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mary_lou, f interesanta faza cu cumparaturile la Varna. Multumim de pont. Daca ajungi acolo in curand, sa ne mai dai detalii please.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput