*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 16

mica0307 spune:
Noi cred ca tot sambata o sa ajungem pana la urma la baby expo. Ca nu prea avem cand. Eu termin la 4 da tati nu. Si am vazut ca e program pana la 19. O sa incercam sa parcam mai departe eventual mai facem si o plimbare prin parcul Brancoveanu.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

mica0307 spune:
Program intre 10-19 si se mai plateste si intrare. 6 lei.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

Androix spune:
Mai bine mergi vineri dimineata ca joia genialii de expozanti inca isi monteaza tarabele
Iar parcarea a fost doar un exemplu nici inauntru nu puteai respira de cata lume era, nu mai zic ca daca vroiai sa casti gura la vreun stand trebuia sa astepti la rand ca nu aveai loc
Deci fete, am primit parola, dar nu ati pus pozele pe yahoo photo? sau ceva similar, ca mi-e peste mana sa salvez poza cu poza din adresa de mail ca sa le pot admira.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

mica0307 spune:
photos.yahoo.com user name si parola sunt aceleasi ca la yahoo mail.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

ioana29 spune:
buna fetele,
am si eu o intrebare. poate ma puteti ajuta cu vreo sugestie. trebuie sa merg la o nunta si vreau sa-mi iau o rochita de ocazie. aveti idee unde pot gasi asa ceva? ca la magazinele de gravidute nu au, iar in rest, nu prea am vazut.
pupici,
Ioana 25+

mary_lou spune:
Buna,gravidutele mele dragi!Tocmai m-a sunat o prietena care mi-a dat un pont foarte bun si am zis sa vi-l zic si voua,poate va intereseaza;inainte sa nasca cu o luna s-a urcat in masina cu sotul si inca 2 prieteni si s-au oprit la Varna,au numai magazine de firma,de copii si adultii,de la chicco......toate,au preturi la jumatate fata de cele de la noi din tara,eu o sa merg prin mai o fuga si o sa va spun cum a fost!
In rest,eu ma simt ok si astept controlul programat pe 4 aprilie!
poze cu noi si bebe
Mary 26
Patrick

mica0307 spune:
mary_lou esti sigura ca e vorba de varna-bulgaria? Eu am fost vara trecuta si orasul mi s-a parut dezolant. Oare sa aiba ei magazine de firma?
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

dideip spune:
Salutare
kaydupa ce te uitai de ai cazut???
Fetelor, eu dupa 10 aprilie nu voi avea net decat in zilele cand voi merge la sora mea, asa ca daca mai este vreo intalnire cuv-as ruga sa ma sunati si pe mine
si o
Eu nu am incotro si voi merge Duminica la BabyExpo(atunci este sora mea libera si poate merge cu mine)
Alyna daca nu ai fi avut interzis de la dr. si ai fi putut face[sexinpat]iti spun eu ca nu ai mai fi putut(si nici bebe nu te mai lasa)Eu am incercat Duminicasi tare greu mi-a fost, saracul sotul meu nu zicea nimic dar eu cu burticoasa mea de abia ma puteam misca.O felicit pe Kay ca mai poate(si pe celelalte fete care mai pot)dar pentru mine a fost foarte greu
Paula33+
poze
poze bebe