*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 15

Florentina Roman spune:
Salutare!
Nici noi nu mai dormim noaptea prea bine...In plus, am facut si o intindere de muschi intercostali(parca asa a zis dr) si trec printr-un adevarat supliciu cand ma intorc de pe o parte pe cealalta...Daca mai adaugam si visele urate...
Sobi, ptr constipatie la mine merge lapte indulcit cu miere baut dimineata, dar nu are efect imediat, ci mai tarziu.
Diana, eu am facut cerclaj la 28 de spt, cu anestezie locala si nu e chiar asa rau...
Ibelciug, si eu transpir foarte mult noaptea...noroc ca dorm singura in pat, ca baietii mei dorm impreuna in sufragerie.30+ si Tudor(5.07.2002)

mica0307 spune:
liviana si eu ma trezesc super transpirata noaptea. De abia astept sa se faca dimineata sa deschid geamul.
poohy nu iti recomand sa iti iei aparat pentru masurarea tensiunii. E ca si cantarul pentru copii...
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

poohy spune:
Mica, ce vrei sa zici de cantarul pentru copii? Am inteles ca eroarea este destul de mare - daca pui bebe-ul de 2 ori pe cantar la cateva minute distanta pot sa fie 50g diferenta
Dar eu am pe lista mea de cumparaturi un cantar pentru bebe. Tu crezi ca nu e necesar?
Cu masuratul tensiunii mai pot sa o rog pe o prietena de-a mea care e medic rezident. Dar de cate ori ma intalnesc cu ea uit sa o rog sa aduca si aparatul!
Anca 30+
poze
bebelusa

mica0307 spune:
Mie imi ia tensiunea in fiecare luna cand merg la dr de familie si de fiecare data a iesit ok.
Ne dadea o mamica de bebe 2 un sfat sa nu luam cantar pentru bebe acasa. Ca o sa ajungem sa il cantarim zilnic si cum el nu ia in fiecare saptamana aceeasi greutate o sa o cam luam razna. Este suficient ca il cantareste dr pediatru 1 data/luna.
Mica 31+
Maya Alexandra
Poze

Androix spune:
Cu cantarul pentru copii ca sa nu inebuniti definitiv, mai ales daca doamne fereste o sa aveti si probleme cu laptele ca mine si un bb mai mititel cum a fost Filipu meu: dupa tot ce am patimit eu sunt de parere ca este util in masura in care nu exagerati cu cantaritul. Nu va osteniti sa faceti proba laptelui pentru ca e destul de complicat si sigur va da cu virgula. Dar asa pentru o cantarire saptamanala e util. Nu aruncati banii pe cantare electronice cu figuri, cel de la balanta sibiu isi face treaba foarte bine!
Uimitor eu cu somnul stau bine inca. La Filip pe vremea asta deja stateam ca un liliac noaptea cocotzata pe net si ziua dormeam. Zic ca e uimitor pentru ca am burta mai mare decat atunci, ma simt si mai slabita fizic decat atunci si totusi...
Daca mergeti la baby-expo evitati weekendul. Este infiorator de aglomerat. Acum doi ani cand am facut aceasta greseala mi-a luat o ora jumate numai ca sa ies din parcare. Asta toamna am fost vineri dimineata spre pranz si nu era asa inghesuiala. Tot la fel o sa merg si acum. Stiu ca majoritatea inca lucrati dar incercati sa va luati liber, merita decat sa mergeti sambata sau duminica.
Si stiu ca fuse de ceva vreme dar vreau si eu parola sa va admir burtile la intalnirea pe care ati avut-o.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Georgia

Alyna24 spune:
Mica, am aceeasi problema cu transpiratul!Eu , de regula, eram friguroasa si sunt insa acum in perioada asta...ma apuca niste calduri....ca fac de cateva ori pe zi dus!
Iar noaptea dorm cu maneca scurta si dezvelita!Pt mine asta e f ciudat, v-am zis!
Alyna 32+cu

Monytza spune:
alynta..eu una nu stiu dak si celelalte fete au aceeasi problema...dar eu una nu`ti pot vedea pozicile de la "burtik" Mone+31
Maria Antonia
mone after
mone before

poohy spune:
Mica, Androix, merci mult pentru raspuns! Cred ca totusi ii iau cantar gagalicii si incerc sa nu exagerez :)
Am vazut niste preturi monstroase la cele electronice, nu cred ca merita dupa cum ziceai :)
Eu vreau sa ma duc la babyexpo joi dimineata - ca la pranz nu cred sa pot sa evadez. Pot sa intarzii, dar daca ma prind la servici... Nu mai scap saptamana asta. Bine ca de saptamana viitoare vin restul incet incet din concedii
Anca 30+
poze
bebelusa