Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
pUFU TI-AM VAZUT MANDRETE DE FLACAU .
Irinatunza, lasa ca va intelege ea cand va mai creste. Cu bibe cu ceai face exact la fel ca marco . Marco mi-l pune tot pe mobila. si la gradi face la fel, mi-au zis tipele.
Cata lasa ca au trecut intepaturile, acum sa nu vina reactiile adverse.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinatunza spune:
Moni, daaaa, o sa imparta printesele noastre in dreapta si in stinga bibe si telefoane mobile , de n-o sa stim de la care ne vin in cap.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
gio, cu asta ma consolez si eu, ca va creste si va intelege. pina atunci insa tre sa imi pun casca de protectie
poze Sabina
monica70 spune:
Diana a venit mai inainte cu cutia de servetele Pampers tot zicand "caca caca" ,da' io-s infundata la nas si nu simt nimic acum L-am trimis pe Ghitza sa o verifice si era kk-rita en gros
Cerseste ciocolata,am ascuns-o in sertar si nu pot manca de ea,ca imediat ma vede si o cere Fura tot de pe birou si de peste tot,nu stiu cum reuseste sa ajunga la ele
Cu laptele - bea doua guri,dupa aia da la pui,sau la Bau Bau (DOU DOU-ul ala) aseara tot ii indesa in gura si ii zicea "papa papa" ,nici nu ma pot supara pe ea ca nu vrea sa bea,ca ma apuca rasul Si varsa pe jos lapte sau chiar suc dupa ce e satula de el si pe urma ne arata si zice senina si ranjind "caca"
Acum se chinuie sa se urce in caruciorul de papusi in picioare iar
Ghitza s-a carat sa isi duca DVD-urile si eu evident ca nu pot lucra nimic cu mandra pe capul meu ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinatunza spune:
Si eu la fel patesc, nu ma pot supara pe ea cind imi arunca in cap cu bibe. Imi vine sa rid de moaca ei, da ma abtin ca dupa aia o sa creada ca e bine ce face.
poze Sabina
monica70 spune:
Am ajuns la 7000 de mesaje
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Bee spune:
Buna fetele.
Mirela, bafta multa cu operatia si sa te vedem odata linistita si sanatoasa!
Fetele, cand va aud cu electrostimulari, regimuri si slabiri ma apuca jalea. Sa vezi cata ma fac iara! Desi momentan sunt pusa pe mancat fara dulciuri. Dar ma fac eu supla si frumoasa cum n-am fost niciodata, ca voi avea 2 copii mici si o "ferma" de administrat. Dar mai am de asteptat.
De ajutor. Eu am ajutor, e adevarat. MAma sta la mine cat facem kinetoterapie vreo 4 zile pe saptamana. MA si ia groaza ca asta e ultima saptamana de kineto si apoi iara pauza. Eu una recunosc ca daca n-ar fi fost cineva sa ma ajute, ori bona, ori cresa. Si cred ca la ce copil am cresha era solutia de baza. Eu nu vad ce bona ar putea rezista cu puiul meu "cuminte". Cuminte in societate, dar in rest face numai ce vrea, cum vrea, cand vrea.
Irinatunza, eu zic sa o ignori pe Sabina cand devine agresiva. Nu-i mai spune ca nu e voie si o sa-si piarda interesul spun eu. Si eu am probleme cu Ana ca a invatat-o soacra sa dea "na na" la ursulet, pisica sau ce-o mai fi. Si smekera a bagat bine la cap treaba si cum nu-i convine ceva vine si-mi da na na. Eu o ignor, asa ca nu prea persevereaza. Asta-mi mai lipseste copil agresiv!
Mai nou Ana adescoperit (nisipul- de fapt praful-)din parc. Si-l exploreaza de zor cu manutele. Parca e o vrabiuta care face baie de praf! De sus pana jos e toata murdara. Azi i-am luat si galetusa cu lopatele si de incantare, pana acasa nu le-a mai lasat din mana! Si in brate tot cu instrumentele trebuia luata.
ca fug la baita fetei.
Bee 10+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
irinadum spune:
Gata venit de la piata...Mario a stat acasa ca a dormit de la 15 la 19 deci noi ne-am plimbat singuri singurei.
Irinutza pai dc as povesti ce prostii face misterul meu...ai lua-o la fuga...in orice caz la dat cu tot ce gasim in ce avem in cale suntem campioni.
Cata mie imi place mai mult cum iti sta cu parul drept. Sa ne spui ce reactii are dc are la vaccin ca sunt curioasa dc toti fac asa.
Moni felicitati pt mesaje si insanatosire grabnica.
Dc tot era vb de cuvinte noi stim doar cateva cu directie adica mami, tata, caca, papa, apa, nana, pa-pa, nde(unde),benga(nu stim inca ce inseamna)...iar singurele legate sunt cand se trezeste cand zice nde mami? da asa de o suta de ori . In rest nu mai stiu mai are cuvinte de genul gaiga, ba, ma...dar nu sunt cu directie. Arata acum cand vrea apa se duce la chiuveta( de parca i-as da de acolo) si spune apa, cand ii e foame deschide dulapul si striga papa, face la revedere si iti face si cu mana si arata pupic...si nu mai stiu ...arata zi zice caca dupa ce a facut...azi striga "baaaaaaaaaaaaa caca,baaaaaaaaaaaaaaaaa caca" si noi nimic pana la urma ...avea dreptate saracul facuse pe el dar noi nu ne prinsesem la timp.
Hai ca m-am intins revin pe masura ca citesc si poate pun si poze sa vedeti unde l-am gasit azi cocotat...sigur vi se strange inima un pic.
monica70 spune:
S-a intors Ghitza si Diana calare pe el :"papa papa" asa ca i-am trimis la bucatarie cu instructiuni sa o lase sa pape singura cerealele - pe cat posibil. Sper sa nu il enerveze prea tare
IRINA la noi singurele cuvinte legate-s de genul asta :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070303&ctime=153505
monica70 spune:
BEE e bine ca poti sa o ignori - noi nu prea putem din pacate Cand incepe sa zbiere aratand ca vrea albumele din raft sau mai stiu eu ce,nu se opreste neam - de nu mai aude Ghitza nimic la TV la stiri, sau eu ce sa mai zic,ca si asa mi-e capul mai zbierete de juma de ora (la ce intensitate vazurati in oarece filmuletze ) imi mai lipsesc.Asa ca de obicei cedam numai sa fie liniste - si aia de 5 minute max ca dupa aia iar vrea altceva si tot asa