Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 14
irinatunza spune:
Moni, iaca miine poimiine ajungi la 10.000.
Irina, deci sa nu-mi fac griji ca e oarecum normala si agresivitatea asta la bebei.
Bee, mersic pt sfat. chiar o sa-l aplic.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Noi ne pregatim de baitza in cada mare. Ii place ca da din picioare si stropeste tot in jur. Si ride intr-una cu hohote.
poze Sabina
irinadum spune:
Irina nu zic ca e normala agresivitatea insa dpdv al meu este si asta o stare specifica fiecarui copil care se manifesta mai accentuat la unii iar la altii mai putin. Eu cred ca nu trebuie alimentata de nici un fel tocmai de aia la mine cel mai usor merge ignorarea....si pe bune dc nu mi-o fur mai putin de cand il ignor.
Am pus si eu 4 poze cu cateva mostre de prostii :
http://www.dropshots.com/new.php?userid=207370&cdate=20070113&cimg=0
irinatunza spune:
da, irina, ma gindeam ca e oarecum normala pt ca la toti copii intilnim agresivitatea asta main mult sau mai putin. O s-o ignor si eu de-acu si poate se linisteste
poze Sabina
Bee spune:
Eeee, ce ziceti ce copil cuminte am? Doarme de 10 minute!
Moni, de ignorat era vorba cand e agresiva! In rest la tipete si zbierete nu rezist si eu. Ii dau satisfactie si ii dau ce vrea. Sau isi ia singura si in general eu nu protestez. La noi e vesnic un camp de batalie in casa. Are cutii, cutiute, pungi si pungute pe care le face varza. De fapt totul e varza, ca are domnisoara grija. Nici cu dulapurile n-am probleme. Deschide numai ce stie ea ca are voie, pentru ca la un moment dat, am invatat-o eu sa umble si sa scoata tot, dar numai in anumite locuri (cred ca asta i-a satisfacut curiozitatea). Asa ca: vreau sa spal vase sau sa fac papa, Ana deschide un sertar gigant in bucatarie si se inconjoara de pungi, pungulite, servete si fete de masa. SI tace. Mai protesteaza cand nu ajunge pana pe fund si are ceva musai de luat de acolo. Cum le-a scos pe toate, le iau fuguta la gramada si le azvarlesc la loc si Ana iar are treaba cu scosul.
Irina, sanatate si bolire cat mai scurta.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Seara...am ajuns si pe pe acasa.Am fost pe la sora-mea si am manevrat tricicleta dar nu e cine stie ce...Mai comod e cu caruciorul. Asta va fi alternativa caruciorului cand nu va mai vrea sa stea in el.
Cata...eu cred ca la minim 20 grade ai putea sa o scoti afara in sarafan si strampi.
Alina, 15 grade e foarte putin sa il scoti cu capul gol.Nici vara nu e recomandat sa ii scoti in capul gol dapoi primavara.Probabil ca nu se raceste acum dar mai incolo sa nu aveti probleme.E treaba ta ce faci, eu mi-am spus parerea binenteles.
Irina...ignor-o. Si Dani cand mai facea crize si se punea pe jos il lasam acolo si plecam. Mai nou NU a mai avut asemenea accese.
Puf, ti-am vazut mandretea de flacau...ce freza are
Irinadum, ce cauta Mario in coltzar si pe calorifer? Asha nazdravan e?
Bee, pt ce faci kineterapie?
Merg sa il culc pe Dani si revin.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
alin@ spune:
Si eu am copil agresiv, adica ne bate Ayan de ne doare toata ziua. Si in cap si unde apuca. L-am invatat cu mai-mai, face, si apoi da din nou sa recupereze.
Ayan nu a facut reactii la Prorix , nu fac chiar toti.
Mama, Irina, ce catarator e Mario! merci muuuuuuult de Baby Einstein
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
Si Diana doarme Eu sunt bucuroasa ca am scapat de bouncerul ala !!! Acum o pun in pat langa mine si face nani urgent .Rar de tot ,mai ales ziua o mai pune Ghitza in bouncer. Acum putem pleca linistiti orunde ca macar stiu ca o putem adormi,ca deja eram cam stresata pe tema asta.
BEE ca norocul ca nu m-a mai lovit,decat usor in joaca,de atunci cand mi-a tras scaltoaca aia la hinta.Da' la nervi nu bag mana in foc ca nu mi-o incasez iar Si am mai lasat-o si noi si sa se tavaleasca pe jos si sa zbiere cat o tine gura si s-a mai oprit singura,ca doar nu face ea chiar ce vrea tot timpul
Numai ca ii mai si facem pe plac,am zis din ce motive - vreau liniste
Si la noi e jale cu reviste rupte de cat le rasfoieste - am sacrificat colectia Mami,BEBE etc. Jucarii imprastiate cat cuprinde (eu le-am pus in cutii sub pat,mami le-a scos iar pe o multime )... iar la bucatarie prin dulapuri n-o las ,nici sa nu se gandeasca,asta ar mai lipsi Vad ca le lasa in pace pe astea din camera de zi cu haine si sertarul cu ciorapi din dormitor in ultima vreme.Sper ca s-a plictisit de ele.Bine mai cara ea haine ce mai prinde de colo colo ...
N-am mai apucat nici sa o intreb macar in trecere de animalutze in ultimele saptamani,sper ca nu le-a uitat pe toate Ca la husband nu-i pasa decat de filmele lui ,n-o invata nimic,iar mami ... ii pune ETNO sau ce posturi mai sunt cu muzica populara - ma miram eu de unde stie ea sa pushte din degete cand danseaza Frate-meu ii duce numai mingi (microbisto-fotbalistul si profesorul de sport din el ) si o invata sa dea gol ... Iar eu nu mai apuc neam sa o invat nimic Ma si mir ca stie cate stie Noroc ca vorbim toti cu ea mult si asa mai prinde una alta.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Bianca, nu sunt toti copiii la fel, parca si Irina il scoate asa pe Mario. Nu m-am uitat la termometru,zic eu asa cam de la 15-17 grade, dar sa stii ca el isi scoate singur caciula si m-am luat dupa el si a fost ok, adica nu mi-a racit. Nu stiu ce e recomandat, stiu doar ca nu imi raceste si nu am de gand sa il sensibilizez aiurea.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
irinadum spune:
Bianca pai acolos e catarase.Ajunge peste tot deci toata ziua suntem dupa el.
Alina si eu il scot pe Mario fara caciula dc e cald afara.Atata timp cat nu bate vantul si nu este rece fara caciula si asta de la 4 luni. Mie pediatra din Franta mi-a zis ca dc eu am nevoie de caciula are si el ...si ca de aici sa trag concluziile...si le-am tras...adica mai tot timpul cat mai dezbracat si pana acum a fost ok. Cand e rece e rece cand e ok e ok.Eu zilele astea l-am scos in hanorac.
Alina ma bucur ca ai reusit sa tragi alea sper sa ii si placa.
Monica la ce episod mai e Lost ca eu am ramas la sezonul 3 epis 12 si nu mai il gasesc pe 13.