Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (171)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Eu ii pun o bascutza in cap totusi - nu vreau sa ma gandesc ce s-ar criza mami sa ma vada ca o scot cu capul gol acum,chiar daca e mai cald Si vara ii puneam o bascutza de soare,ca e curent intre blocuri Adevarul e ca era si curent si zone cu umbra unde era racoare bine,era si mai mica e adevarat.
Si eu stiu ca Mario era in capul gol pe afara de cand era mic mic ... si nu era chiar cald afara!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
M-am uitat in program acum:duminica asta a fost episodul 6 ,asta pe AXN.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
irinadum spune:
Merci Moni ! Deci eu am vazut 12 si mai am de asteptat pana il pun astia pe net...si taman acum cand era mai interesant. Si da asa este eu l-am tinu tot timpul pe Mario ca si pe mine...dc eu eram in bluza si el era la fel...eu fara fes si el la fel...m-am luat si eu dupa medic ca nu aveam pe nimeni in jur si asa am ramas
monica70 spune:
Mai, mie la baietei mi se pare oarecum normal sa fie mai agresivi - doar au testosteron in plus (presupun ca nu chiar de mici,da' ziceam si eu asa ) Pai nu se zice ca " e rea ca un baiat "? Asa zice Ghitza de Diana ca " e mai rea ca un baiat "
Da' vad ca mai sunt si alte fetitze mai mult sau mai putin naravashe asa ca ,asta e ,or fi mai voluntare fetele astea .
Probabil trebuie sa ne uitam si la noi,daca suntem firi linistite si copiii probabil ca-s mai cuminti si viceversa Io-s la viceversa din pacate
alin@ spune:
Pai asa si eu zilele astea in hanorac si clar fara caciula. Daca e vant cum a fost azi e alta poveste. vara cu sepcuta ceva, pentru soare.
Irina, ce i-am aratat lui Ayan pana acum din Baby Einstein i-a placut, adica sta si el cuminte! Nu pana la sfarsit, dar tot e ceva!Asa ma gandesc si eu cu Ayan, daca mie mi-e cald asa ii e si lui
Monica, si Ayan da cu sutul in balon, din instinct asa, ca noua nu ne-a dat prin cap s ail invatam
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
monica70 spune:
Eu am imbracat-o usor mai gros decat pe mine,pentru ca am calculat ca ea sta in loc in carucior si normal ca ii e mai frig decat daca s-ar misca.Dar acum de cand iesim cu hamul o imbrac cam cum ma imbrac eu.Cu caciula mai bine sa fie in plus decat in minus.
Si pediatra ne-a dat directive de cand era mica,sa nu iesim afara cand e vant si deloc prin curent.Si cum mai adie vantul si printre blocuri e curent ,mai bine ii pun caciula,decat sa nu iesim deloc .
monica70 spune:
ALINA Diana are vechime in relatia cu mingea de pe la 6-7 luni
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20060722&ctime=165046
irinadum spune:
Monica pai nu bravam pe aici in ideea ca il scoteam dezbracat dc era vant sau curent...ca se intampla sa mai trecem printr-o zona " curentoasa" il feream sie u cum putea insa ma refeream la general...iti dai seama ca nu il lasam cu freza in vant...plus de asta nici acolo nici aici nu prea am avut parte de vreme urata dc ma gandesc bine( sa fi vazut moaca lui mama sau tata cand au venit la mine si au vazut cupchilul "despuiat" nu stiau ce sa mai arunce peste el).
Iar apropo de minge si noi avem multe feluri in casa insa preferatele lui sunt baloanele se joaca toata ziua cu ele si ori cu piciorul ori cu batul da in ele non stop . O sa incer csa il filmez.Mai am si niste filme in care se vede cum ne cafteste la greu dar nu stiu dc intra si unde sunt.
Fug la o pipa.
Biancas spune:
Alina...hai ca m-a distrat replica ta fara suparare." Ayan isi scoate caciula si tu te iei dupa el". Pai Dani si-o scoate cand are chef cand nu e dinaia cu snur si eu i-o pun inapoi. Azi vara il mai lasam si eu fara basca in cap dar era pe inserate. Si chiar m-am uitat in jur ca toti copii aveau in cap ceva.
Si de unde ai scos ca sensibilizezi copilul daca are caciula in cap?
Eu cred ca nu e normal sa il scoti fara caciula la varsta asta si la 15-17 grade. Dar noah...nu are rost sa ne certam pt o prostie de caciula.
Chiar i-am zis socrului meu ca unii copii nu poarta caciuli in cap dupa baie(Dani chiar facuse baie si eu ii pun caciula maxim 1 ora pana i se usuca parul) ca astea sunt noile tentinde si a zis ca da da..deaia sunt atatea meninigite, otite si altele in ziua de azi.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
Diana nu se prea omoara dupa baloane - de fapt avem niste d-alea cu urechi de iepure care nu prea zboara si nu stiu cum face ca le tot dezumfla. A umflat aseara Ghitza unul in asa hal ca i-a pocnit ca la prosti taman in ochi Asa ca mai avem un balon doar.Si doua mingi ale Dianei,plus inca vreo trei mingi adevarate de fotbal dincolo la Cristi in apartament .
IRINA tin minte ca il tineai in body prin casa - eu nici acum n-o tin asa
Da' si cand a fost Anda p-aci cu Mark il lasa in body si cu picioarele goale pe gresie in bucatarie si n-avea nici o treaba. Mami ii pune si ghete peste ciorapii grosi ca ma si enerveaza! Dar adevarul e ca si eu si mami suntem cam friguroase si avem probleme cu circulatia periferica - iar Diana de multe ori s-a intors de la plimbare cu picioarele si mainile reci bine,desi am echipat-o adecvat zic eu. Eu incerc sa o iau pe calea de mijloc,Ghitza o lasa mai lejer imbracata (el e mai calduros),in schimb mami tot ii mai pune cate o vestutza in plus