***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 29
aissa spune:
quote:
Originally posted by nushulica
intreba cineva(cin parca)de ce pantaloni vorbesc...cei pe care i-am comandat sunt astia:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324073030&DocumentID=321407&IntRef=0001&SecIntRef=00005
din pacate am luat rose palnu am fost atenta vroiam noir
imi zice si mie cineva ce inseamna vente privee homme??ce-i cu mailul ala pe care l-am primit?
INGRID
vente privee e cica o vanzare pentru care ne inscriem si numai cei inscrisi au acces. fetele au experimentat si nu era interesant, adica erau aceleasi preturi de pe site, doar ca daca iti trimit asa si nu te uiti atent ai impresia ca iti fac o favoare. vente privee homme inseamna ca la vanzarea asta privata se vor baga produse pt barbati.
madau spune:
Fetelor daca bag o comanda de 10.43 euro mi-o ia, sau imi vine cu plata la livrare?

Ca acu' s-a trezit si barbatul meu ca vrea sosete si nu mai scap de el
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
aissa multumesc frumos pentru raspuns m-am lamurit![]()
vreau sa va zic ccc ca m-am imbolnavit de redoute
acum ca tot am vazut codul pus de jasmine
ma gandeam sa mai dau o comanda si haideti sa va arat ce vreau sa-mi iau:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4266080&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4923146&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 rochia asta imi place de mor![]()
si
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4903820&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 care la fel imi place tare mult
toate m-ar costa vreo 42e dupa ce am aplicat codul
dar mai am 3 comenzi pe drum si una pusa chiar azi
eu practic pana acum nu am primit niciun colet de la ei...voi ce ziceti???
numai sa nu-mi ziceti ca-s nebuna ca asta stiu deja

INGRID
aissa spune:
La mine nu merge codul de la Jasmine. Am adidasii aia cu talpa rosie, cu prix vert si inca doua articole. Probabil nu-s potrivite astea.
cin spune:
Aissa, eu am in cos un produs cu prix rouge, unul mini si un al treilea tot prix mini de 14.99 eur pe care dupa ce aplic codul mi-l afiseaza cu pret 0
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
aissa spune:
La mine nu face nici o schimbare. Am 2 de la aubaines cred, si adidasii, care au prix vert dar nu cred ca e nimic din PE 2007 si cred ca de aia.
tania-z spune:
Madau faci ce faci si tot la cafele ajungi!
Abia astept sa vad si eu cescutele alea.
Eu azi ma pregateam sa vociferez ca nu am primit catalog si ... ghiciti ce aveam in posta: avizul de catalog, pe care scria atat de urat "imprimate" ca citisem "indemnizatie" si ma apucasem ca-mi calculez in minte in cat suntem de primisc CIC-ul asa rapid!
Tania
10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
nushulica spune:
da aissa de aia nu merge am incercat si eu cu produse de la aubaines si nu a mers
ce ziceti?sa mai indraznesc cu o comanda sau sa ma opresc pana primesc celelate colete...macar daca iau teapa sa nu fie mai mare de cat este deja...am comandat pana acum de vreo 9mil lei
INGRID
cin spune:
posibil...eu am 2 din toamna-iarna si 1 din PE.
mie nu-mi vine sa cred ca stau cu sotul meu prin preajma si alegem impreuna ce sa comandam acum ca sa pot aplica reducerea de 15eur, dar si ce sa mai las si pt alte viitoare comenzi...
clar...e ceva cu el 
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
La mine nu merge codul de la Jasmine. Am adidasii aia cu talpa rosie, cu prix vert si inca doua articole. Probabil nu-s potrivite astea.
imi pare rau,Aissa.N-ai tu niste articole cu prix mini pe care sa incerci codul meu?Mie mi se pare foarte bun.Cred ca merge si pe prix rouges,dar nu sunt sigura.
Nushulica,vezi ca e periculos rau pe-aici.Toate ne-am imbolnavit de Redoutita.