***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Andreea, eu nu ma pricep, cauta in dictionar...

Felicia, ce e ala "troller"?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Geanta mare cu maner de aici:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324083011&DocumentID=455906

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Io va pupez si mai apar mai pe seara, ma scoate sotzu' la cumparaturi in Plaza, cica sa ma mai racoresc la creieri

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Semelle e talpa deci e ok sa fie din plastic.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mama, cat ati scris azi!!!!!!!!!!!ati avut spor, nu gluma

cine vrea sa comande catalog,gaseste adresa de email pe bara de sus din prima pagina "obtenir un catalogue" , intr-un pdf:

evilar@redoute.fr

eu le-am scris in engleza, altfel nu ma pricep, dar intre timp am primit catalogul, ca majoritatea ...

cat despre comenzi, inca o astept pe cea din 6 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Multumesc frumos Anka !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

anka maria, am primit un mail in care se spunea ca mai sunt 10 zile si scot colectia toamna-iarna. Asta inseamna ca scot produsele cu totul de pe site sau le trec la Aubaines? Ne poti ajuta? Multumim!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am dat si eu comanda...si m-am potolit deocamdata ca poimaine e baby expo si trebuie sa-i iau copilului carut si tricicleta. Vedem ce bani mai raman si pe urma ma mai incumet daca o fi cazul.Am vazut niste chetii noi super misto, oare le-or reduce in iunie?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

intreba cineva(cin parca)de ce pantaloni vorbesc...cei pe care i-am comandat sunt astia:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324073030&DocumentID=321407&IntRef=0001&SecIntRef=00005

din pacate am luat rose palnu am fost atenta vroiam noir

imi zice si mie cineva ce inseamna vente privee homme??ce-i cu mailul ala pe care l-am primit?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Claujro, nu primii nika.

edit: gata, am primit. S-ar putea sa fie pe bune in sensul ca s-ar putea reducerile sa nu mai apara pe prima pagina. Nu cred sa dispara de tot, eventual le muta la aubaines.
Nu stiu ce sa va sfatuiesc, o sa ma uit pe site sa vad daca scrie pe undeva vreo data limita pt. reduceri.

---------------
Just me

Mergi la inceput