***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 28
claujro spune:
Andreea, eu nu ma pricep, cauta in dictionar...
Felicia, ce e ala "troller"?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
Geanta mare cu maner de aici:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324083011&DocumentID=455906
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
vlada spune:
Io va pupez si mai apar mai pe seara, ma scoate sotzu' la cumparaturi in Plaza, cica sa ma mai racoresc la creieri ![]()
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ella_74 spune:
mama, cat ati scris azi!!!!!!!!!!!ati avut spor, nu gluma![]()
cine vrea sa comande catalog,gaseste adresa de email pe bara de sus din prima pagina "obtenir un catalogue" , intr-un pdf:
evilar@redoute.fr
eu le-am scris in engleza, altfel nu ma pricep, dar intre timp am primit catalogul, ca majoritatea ...![]()
cat despre comenzi, inca o astept pe cea din 6 martie.
claujro spune:
anka maria, am primit un mail in care se spunea ca mai sunt 10 zile si scot colectia toamna-iarna. Asta inseamna ca scot produsele cu totul de pe site sau le trec la Aubaines? Ne poti ajuta? Multumim!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Gata am dat si eu comanda...si m-am potolit deocamdata ca poimaine e baby expo si trebuie sa-i iau copilului carut si tricicleta
. Vedem ce bani mai raman si pe urma ma mai incumet daca o fi cazul.Am vazut niste chetii noi super misto, oare le-or reduce in iunie?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
intreba cineva(cin parca)de ce pantaloni vorbesc...cei pe care i-am comandat sunt astia:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324073030&DocumentID=321407&IntRef=0001&SecIntRef=00005
din pacate am luat rose pal
nu am fost atenta vroiam noir
imi zice si mie cineva ce inseamna vente privee homme??ce-i cu mailul ala pe care l-am primit?
INGRID
anka-maria spune:
Claujro, nu primii nika.
edit: gata, am primit. S-ar putea sa fie pe bune in sensul ca s-ar putea reducerile sa nu mai apara pe prima pagina. Nu cred sa dispara de tot, eventual le muta la aubaines.
Nu stiu ce sa va sfatuiesc, o sa ma uit pe site sa vad daca scrie pe undeva vreo data limita pt. reduceri.
---------------
Just me