***LA REDOUTE(10)***
Raspunsuri - Pagina 27
vlada spune:
Ballerines.
Dessus cuir mordoré.
Finition petit n#339;ud.
Semelle élastomère. ...?????????????
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
argintii!
Primit mail cu 10 zile...eu inteleg ca mai sunt doar 10 zile din reducerile de pana acum, nu ca peste 10 zile incepe.
Offre valable du 11/02/07 au 31/03/07 sur une sélection d'articles de la collection Automne Hiver 2006 sauf pages rouges, prix futés, prix mini . Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'’article
claujro spune:
quote:
Originally posted by aissa
argintii!
Primit mail cu 10 zile...eu inteleg ca mai sunt doar 10 zile din reducerile de pana acum, nu ca peste 10 zile incepe.
Offre valable du 11/02/07 au 31/03/07 sur une sélection d'articles de la collection Automne Hiver 2006 sauf pages rouges, prix futés, prix mini . Non cumulable avec une autre offre. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'’article
Pai si eu am zis la fel...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Ia votati si voi aici ca io nu ma pot hotara...http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117983&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - argintii sau aurii???????? N-am preferinte, ii pot asorta pe ambiiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mada, nu sunt cam scumpi?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Pai sunt "rocket dog"...iar la 25 euro merita..ca aplic codul de la Jasmine![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Da, asa e! Super! Ai dat comanda?!
Maine plec cu sotu la Bacau (el are treaba acolo) si as ramane cateva ore prin Focsani. Monicaaaaaaaaaa, cred ca iti dau un telefon.... Mergem la o cafea?! ![]()
Edit: maine lipsesc, daca imi mai vine vre-un aviz??? 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
felicia74 spune:
A luat cineva troller-ul acela de la cadou - "solution maison"?
Ca il am in vedere la comanda urmatoare.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)