***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Haida de, zi mersi ca ai comenzile ca eu as renunta cu drag la catalog pentru a primi comenzile date. Abia acum il deschid dar ma si tem...sa nu ma tenteze ceva.

Fara gluma, sigur cred ca vine si la tine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nici la mine n-a venit catalogul1Azi cand am mers dupa colet,mi-era frica ca o sa-mi dea catalogul,in loc de colet,acum ca m-am linistit vreau si eu catalogul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici la mine nu a venit catalogul. Dar nici comenzile!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ma duc la posta acum; sper avizul sa fie pentru colet, nu pentru catalog; astia ne baga in bucluc cu cataloagele lor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

Claudia...cine-ar fi crezut ca am ajuns sa invidiez un om fara bani?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Daaaa. Acum 2 saptamani am pus pe card 100 euroi cu gandul sa-i cheltuiesc, incet- incet pana la reducerile de vara... Adica daca apare o super oferta si nu am bani. Sa fac comenzi mici... Si iaca , i-am spart pe toti, cu ce comenzi am dat eu, cu ce mi-au blocat ei...si reducerile din vara sunt departe....

Edit: ma duc la cumparaturi, la Carrefour...de-abia astept sa ma intorc sa citesc ce ati mai primit si ce vesti bune mai aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu aissa, deci pana la urma te (ne) taxeaza de doua ori de aia 6 euro???
Chipurile pentru 2 comenzi?

Poate mai bine era sa-i zic sa-mi puna banii in cont, dar cine stie ce comisioane sunt si cu cat m-as mai fi ales..

Mergi la inceput

Mai fumez o tigara inainte sa plec si am vazut mesajul lui lavi. Parerea mea e ca daca va baga banii in card nu platiti nici un comision, nimic. Eu cand am facut plata in Franta, pt Chitzul pierdut al lui Matei (l-am cumparat de la cineva) am platit fix suma de 7,5 euro pe care o cerea tipul. El a verificat ca i-au intrat banii in card si a facut livrarea. Nici eu si nici el nu am platit nimic pentru acest transfer de bani. Si nu s-a facut prin ebay ci direct prin mail am facut schimb de date- el cardul- eu adresa...

Intrebati si la banca... dar nu vad ce comision sa va ia banca noastra pt o depunere in cont.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Lavi eu asa cred. Repet, platesc prima comanda cu 51,56, deci cu tot cu taxe (e adevarat, produsele valorau vreo 58 euro dar cu un cod de reducere am ajuns la 51). Acum imi trimit din comanda aceea 2 produse de 18,45, apare ca o comanda facuta pe 15 si cand am intrat pe ea imi apar cele 2 produse cu preturile lor iar sus scrie votre fraises suplimentaires pour cette commande sont 7,84. Mai mult, scazand din 51,56 aceste sume (18,45+7.84) ajung exact la 28,3 cat mi-au dat ei inapoi. Adidasii comandati pe fax sunt 34 euro dar ea imi zice ca noua comanda e de 38, deci iar cu taxe. Asa ca eu asa deduc, platesc de 2 ori taxele, sau, in fine, nu mai beneficiez de codul de reducere pus atunci, care imi reducea taxele.
Macar sa vad odata produsele ca o iau razna. Mai ales ca de luni o iau de la capat pentru comanda din 24.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pana la urma Sabine zice ca eu n-am comandat produsele alea -> pe care ea zice ca-s epuizate dar eu le vad bine mersi prezente.

Ea mi-a dat alte coduri, pt exact aceleasi produse comandate de mine (jupon mar 86, set 2 pijamale 86, etc).

Am lasat-o balta, stiu sigur ce am comandat dar nu vreau sa o mai lungesc in dicutii cu ea la infinit, vreau sa vad o data ca primesc ceva de aia 83 de euro si gata, sa-i ia naiba!

E posibil sa fi fost inregistrate cu alte coduri la ei, sau naiba stie. Ce ma oftica e ca erau produse din alea cu preturi super mici 3-5 euro, reduse cu 75%. Pe alea mai scumpe mi le gaseste, nici o problema.

Aissa my darling, tie cum ti-a pus articolele pastrate din vechea comanda, la pretul de atunci sau cel de acuma?

Please, raspunde-mi!

Mergi la inceput

Clau nu e asa pentru ca deja ei nu mi-au dat cat am platit. Adica eu nu voi primi produsele din prima comanda care erau asa: adidasii 29,9, bluze 3 euro, alte bluze 3 euro. Per total platisem pentru ele 36 euro, ok? Ori ei din start imi dau doar 28 euro pe cec, adica am cecul acum acasa...in valoare de 28. Deci oricum pierdeam sumele astea.

Am studiat catalogul care pute groaznic, ma doare capul si am facut alergie de la miros. E nasol ca sutn preturile intregi, nereduse, de ex pantalonii mei de la Aubianes luati cu 2,77 euro apar aici cu vreo 14 parca. Deci nu ma uit in el, doar asa...aiurea. Tot site-ul e mai util.

Mergi la inceput