***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lavi exact la pretul de atunci. Daca vrei iti dau pe privat adresa mea si parola sa intri sa vezi exact cum arata comanda anulata si cea noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca mie nu-mi vine un colet pentru care mi-au luat din card 40 euro(sa zicem) si cer banii, ei nu-mi returneaza 40 euro?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

clau, eu m-am interesat la banca: daca faci transfer bancar de bani international te costa de te usuca (se punea problema sa platsc asa biletele de concediu). Au nu stiu ce comision ai nostri + bancile prin care trec banii, care pot sa fie mai multe si care au comisioane necunoscute.

Cel putin asa mi-a explicat ala de la ING.

Mergi la inceput

NU. Eu asa am patit. Pentru ca eu folosisem un cod din ala si din 58 cat erau produsele am platit 51. Asa ca ei acum nu imi acorda acea reducere, iar ce mi-au trimis mi-au retaxat.

Mergi la inceput

Dar eu practic, cu acest cec ajuns la mine, daca m-as duce la banca cum l-as putea incasa? Nu ca o sa fac asta, pentru ca deja am zis ca o sa comand altceva deci il vor anula (cred ) dar cum se procedeaza oare pentru a-l incasa? Unde ma duc, la ce banca si ce presupune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aissa, stai asa, ca nu-i chiar asa rau. Adidasii costa 34 iar ei te-ai facturat 38, deci nu-ti mai iau inca o data cei 6 euro, ci doar frais-ul suplimentar de 10% ceea ce e OK ca doar 10% din total e tot una cu 10% pe bucati.

M-am linistit.

Tu in cei 18 euro ai produse care atunci erau cu pret mai mic decat acum?

Ca eu am un costumas pt Nati care atunci era 19 euro si acum 25; 19 mai treaca mearga, dar 25 nu-mi vine sa dau pe el.

Multumesc pt raspunsuri!

Mergi la inceput

Va scriu calculul facut de ei pe foaia pe care e cecul, daca voi itnelegeti cum au ajuns la sume....

Corsaire /Prix cat. 8.49/ Montant 8.49
Tee shirt/ Prix 24.9 /Offre -60%/ Montant 9.96
Astea sunt cele 2 produse pe care mi le trimit, valoarea lor fiind 18,45 (cu reducerea de 60%).
Ei zic insa asa:
Montant des articles expedies 33.39 euro
Montant de la reduction accordee -14.94
Detaxe -3.02
Participation aux frais de traitement +6
Frais d'acheminement +1.84
Montant du colis =23.27
Montant de votre retour de marchandise 51.57
Montant du colis -23.27
Nous vous devons 28.30 euro

Mergi la inceput

Lavi sincer nu m-am uitat, o sa verific daca le gasesc sa vad.
Cat despre calcule crede-ma ca le-am facut de atatea ori ca nu mai stiu ce si cum exact, se poate sa ai dreptate. Dar raman asa cu o senzatie de pacalici, din moment ce platisem 36 pentru 3 produse care nu imi vin (cu tot cu taxe), comand acum ceva de 34 si....platesc inca 10 euro. Deci per total platesc 46 euro pe produse de 34. Mai intelegeti ceva din ce scriu ? Mai bine ma opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

aissa eu inteleg asa: ca nu-ti mai acorda produsele cu pretul redus prin folosirea codului, si la fel ca Lavi vad si eu, ca nu pltesti transport decat o data.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput