***LA REDOUTE(10)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aissa mie mi se pare OK calculul.

Cu pretul => ceata; deci de la tine nu aflu daca mi le da la pretul de atunci sau cel de acum.
Eu scrisesem in mail ca I assume ca e pretul de atunci dar Sabine n-a raspuns nimic la acest subiect.
Ce-o fi o fi.

Dar cum au ajuns cu calculul la adidasi de la 34 la 38? Sigur nu-s totusi aia 6 euro inca o data? ca uitasem de detaxe.

Mergi la inceput

M-am lamurit si cu codurile, ce zicea Sabine. La ei in baza de date, probabil apar de mai multe ori, pe fiecare nivel de reducere; cum apare de exemplu la aubaine acelasi articol de 2 ori, cu niveluri de reducere diferite si texte diferite ; are 2 coduri diferite. .
Desi e aceeasi haina pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Lorenza,ceasul seamana leit cu cel de la poseta+portofel+ceas numai cureau difera e bej,tot din piele.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Da fetele....era catalogul
maine am sa intreb la banca ce comisioane sunt la incasare, ca desi intial ma gandeam sa comand produse de banii respectivi, acum as vrea sa-mi restituie banii...
mai vb maine... o seara placuta

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai tocmai, stii cand pui ceva in cos si costa X, cand treci pe pagina 2 se adauga taxele. Eu am printat si dat pe fax cosul, deci pagina initiala, fara taxe. Valoarea cosului era 34. Si asa a zis ea, ca actuala comanda e de 38, desi cosul printat de mine e 34.
Ma rog, nu va mai zapacesc si pe voi, am platit inca 10 (adica i-a dat Andreap datele de pe cardul ei sa faca reglarea), sa vedem ce zice maine Sabine. Si sper din suflet sa nu faca figuri la cardul Andreei, ca mi-a cerut ca si lui Clau datele cardului pe fax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Taxa aia de transport nu se returneaza din pacate, am patit si eu chestii d-astea.
edit: N-am platit-o niciodata de 2 ori (adica si la comanda initiala si la returnare/schimb) dar daca cer sa-mi ramburseze toata suma(adica trimit inapoi tot) atunci pierd banii de transport.
Aissa, eu aici cu cecul ma duc la bancomat si "il depun" in cont. Adica spun exact ce suma este , bancomatul imi da un plic, pun cecul in plic si il introduc in bancomat. Nu orice bancomat face treaba asta ci numai cele din incinta bancii.
Daca in interiorul bancii unde ai cardul e vreun bancomat d-asta atunci treaba e simpla. Daca nu e atunci te duci la ghiseu dar ultima oara cand am facut eu asta in Ro mi-a luat comision.
Fetelor, ma iau cu mainile de cap cand citesc p-aicea, n-am avut niciodata nici cea mai mica problema in 2 ani de cumparaturi pe LR, cel putin nu administrative desi am si returnat/schimbat o gramada.
"Problemele" la mine au fost de alta natura: una e poza si alta e produsul! Chestie normala de altfel, poza e intotdeauna mult mai frumoasa. La treaba asta nu exista rezolvare si din pacate e grav, pt. ca din 10 produse comandate daca 3 sunt OK, 5 proaste si doar unul bun atunci per total e o afacere proasta (de fapt buna pt. ei, ca au vandut niste chestii la pachet pe care nu le-ar cumpara nimeni daca le-ar vedea).
Apoi aveti grija din ce material sunt produsele! Foarte multe lucruri arata grozav dar sunt din plastic si nu merita nici macar aia 1-5 euro cat or costa. Eu nu cumpar decat din tesaturi naturale: lana, bumbac, in, piele, etc. Cand nu stiti exact din ce material e produsul dati-mi un PM si va traduc.
Atentie la incaltamintea sport Nike, Adidas, Reebok deoarece aproape 90% din modele NU sunt din piele.
Cadourile in general nu merita! Am primit de-a lungul timpului o gramada si zau daca merita vreunul(exceptand o sacosa din bumbac gros foarte haioasa cu care merg la piata). In rest plastice ieftine care iti iau ochii si pentru care tu comanzi (deci platesti taxe transport)doar ca sa iei cadoul.
Aoleo, sa vedeti ce camasi de noapte "sexy" din plastic am primit si ce bine aratau in poza.
O alta mare problema sunt marimile: eu in Fr. sunt marimea 34. Eh, al naiba sa fie daca sunt doua marci la care numarul asta sa fie identic!
Eu o rezolv prin returnarea produsului, la voi asta e paguba.
Cred ca deja aveti experienta si mare parte din problemele astea sunt sigura ca le cunoasteti, deci cred ca sunt penibila dar imi amintiti de mine pe la inceputuri cand ma luase febra cumparaturilor.
Intr-un final m-am potolit dar banii erau dati.
Si acum cumpar dar mai rar, se fac in continuare afaceri bune daca te raportezi la produse "de firma" (de genul celor sport) pe care ventual sa le probezi prin magazine si apoi sa comanzi.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin imi pare sincer rau ca nu era colet. Dar ma asteptam. Ce nu vine la timp nu mai apare.....asta e parerea mea.
Gata, ma retrag ca am scris azi o groaza.
Acum astept comanda din 15 cica si sa vedem cum o sa apara comanda asta...noua...

Mergi la inceput

anka-maria multumim
Dar ce parere ai de adidasii aia ADIDAS de fetita la care era trecut pe site dessus cuir si pe cutie, cand i-a primit fata, era clar sintetic?!

cin pacat ca nu erau coletele. Dar cum a trecut deja o luna poti sa incepi sa te mailuiesti si tu cu Sabine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Anka, multumesc, si cred ca nu se supara nici alte fete dak iti multumesc si in numele lor, ca ne confirmi ceea ce noi am tot banuit pe aici. Ca produsele nu sunt chiar asa minunate cum par, ca ne putem insela foarte usor si ca pana la urma cei castigati sunt tot ei. Pe mine cel putin m-a luat valul rau cu cumparaturile astea si nu sunt incantata deloc de ele.M-am inselat ba la masuri, ba la material, ba la aspect. Cert e ca au fotografii excelenti.
mersi inca o data

Daca fetele nu sunt de acord cu spusele mele.........scuze

Cat despre fetele care au probleme cu coletele....fara comentarii...bataie de joc

Am uitat sa mentionez, m-am referit strict la produsele pt femei, fuste, bluze,camasi. Am vazut ca fetele sunt multumite de cele sport si pt bebei, eu nu am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io am gasit si produse unde la "fiche produit" scria ca e din piele cu interior plastic iar in catalog era fix pe dos acelasi produs. Nu cred sa fie intentionat, doar ca uneori e o mare varza in "fiche produit". Io daca patesc o belea d-asta printez foaia aia si returnez produsul+ foaia si nu comenteaza nika. Doar ca pierd transportul.
Atentie dupa cum spuneam la produsele sport, rar sunt modele din piele in totalitate, in general sunt combinatii sau plastic.

---------------
Just me

Mergi la inceput