Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabina spune:
opa, apar fetitele!!
Felicitari mamicilor!!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Roxali spune:
Felicitari Cristina si Alina pentru majorete...a inceput sa curga cu fetite
.
Gpreda bine ai venit si felicitari mamici...avem date de nastere apropiate...eu pe 25.
Fetelor cu stetoscopu se aud bataile inimi sau miscarile placentei, ca o furtuna.
9+
Ali
danielle02 spune:
gpreda, bine ai venit! 
am pus si eu 2 poze cu inimioara noastra micuta.nu se vad asa bine,nu stiu de ce!
danielle
13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Liana30 spune:
Gpreda75bun venit..felicitari sotiei
Roxaliam avut greturi
acum m'au lasat..suntem bine..
Roxana eu de la una din clinici de la Szrged am aterizat
..daca vrei detalii ti le dau cu cea mai mare placere..
aniast vin si io pi la tine?![]()
Sabina
Nana
Ale
eram datoare cu un raspuns ..la plimbari scurte mai ies..putin..d nu imping la carucioare
si eu am avut faza cu "picatura"
de fapt la mine a fost faza cu balta...am suplimentat cu utrogestan pe gura ca nu e bine vaginal cand sangerezi si cu gravibinon plus cateva perfuzii asa ca desert
..s'a oprit pana la urma..in plus am probleme cu coloana de aceea trebuie sa stau mai mult la orizontala
io iti spun ca daca stai linistita si le dai drakului de probleme ca sa nu te mai nervozezi..va fi bine..iar grabininonul nu face rau..din contra..sper ca nu te vei supara pe mine..da cred ca ma stii de dincolo
cat de "dilie" sunt![]()
editai..ca uitai sa felicit mamicutele de fetitze
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
11

Nasica
aniast72 spune:
Liana30, ma bucur ca au trecut belelele si esti cu zambetul pe buze. Sa inteleg ca tu vrei fetitze? 
myral, tare as vrea sa stiu si eu care-i treaba cu vitaminele...de ce sunt parerile asa de impartite. Mie medicul de familie mi-a zis sa iau, dr Niculescu (Giulesti) si dr Cocei in cor au zis ca sub nici o forma sa nu iau in primul semestru de sarcina... O alta dr ginecolog din Pl mi-a dat Elevit de prin sapt a 7 si la ultima vizita, acum 2 sapt...mi-a mai dat si Materna Centrum. (pe care evident ca nu le-am luat).
Stie cineva o explicatie medicala de ce sunt interzise vitaminele in primul trimestru de sarcina?
Andreea
16+ cu 
alinkav spune:
Fetelor multumesc foarte mult pentru felicitarile voastre!
Sunt foarte mandra!Abia astept s-o vad pe fetita mea si s-o rasfat!![]()
Alina
16+ si Alex
Alé spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
cedez programare la Dr Iossup maine 22 martie ora 10:30 la cabinetul Fortis, cel de sandu aldea nr 86.
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
Daca mai este de actualitate, as fi eu interesata. De aseara singerez incontinuu, fara hematoame, fara cheaguri si numa bine nu-mi e... Ma gindesc ca Iosup ar putea vedea la doppler de unde curge, fi-r-ar sa fie...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Alé spune:
Printre belele, vreau sa zic ca ma bucur si eu ca au inceput sa apara fetitele. Felicitari mamicilor!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
ony_2025 spune:
Buna,
Ecografia morfologica se face intre saptamanile 21 -23. Eu m-am programat chiar la inceputul saptamanii 21 - adica pe 4 mai.
Abia atunci o sa vad si ce e...
cristina_florea spune:
anaist72din cate stiu eu vitaminele nu sunt recomandate in primul trim deoarece contin si vit A care este contraindicata in primul trim.
Alesi eu sangerez din sapt 6.La mine este de la niste vase de sange care s-ar afla in continuarea placentei si care se sparg la cel mai mic efort.In panica am intrat si eu de multe ori pt ca au fost zile cand a curs destul de mult. Eu iau utrogestan (local) si no-spa iar in zilele cand curge inghit Utrogestanul. Ideea este ca trebuie sa nu faci efort deloc. E greu dar merita .
cu drag
cristina 12+