Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am trimis pe cineva dupa rezultat la TT la Medicover. Abia astept sa il vad, va zic eu pe seara cand vin de la eco. In maxim 15 min plec la eco la Albu si sper sa vin cu un pic de optimism.

Pupici si sa gasesc numai vesti bune diseara.

Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, bafta multa la eco. Si te rog, asculta-mi sfatul si nu-l influenta, nu mentiona problemele decat la sfarsit, dupa ce-i asculti opinia.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ale, imi inchipui prin ce treci. Iti doresc ca totul sa fie bine!

Unde or fi cele 2 Carmen - carma si amar? Nu v-am mai vazut demult fetelor, sper ca sunteti bine

Roxana, te asteptam cu vesti bune.

Devylla, stiu ca e greu, insa incearca sa te detasezi de probleme

11+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara burticoaselor,va transmit salutari de la malul marii, intr-o zi superba de primavara.
Eu, de scris scriu mai rar , dar de citit va citesc in fiecare zi.Noi suntem bine, greturile persista cu nerusinare, iar foamea este cat casa. Abia la sfarsitul lunii am programare la urmatorul eco si abia astept sa mi-l vad iar sa ma linistesc ca totul este in regula. Cred ca tot atunci ma va programa si pentru o masuratoare a pliului nucal si pentru TT. Sper sa fie totul in regula.
Sa auzim numai de bine si va doresc numai soare in viata voastra...
+11s sper fetita

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ale, incearca sa te linistesti totul o sa fie bine.
De fapt ar trebui sa ne linistim cu toate, daca ne agitam si avem tot felul de ganduri negre, le facem rau bb-ilor nostri care sunt mai importanti decat orice pe lume. Va propun sa fim cat mai optimiste...........
Iar, incerc sa fac pe grozava, cand de fapt asa cum am mai scris azi, si eu am multe temeri.
Sa ne rugam la DD sa fie bine bb, ca noi pana la urma suportam.
Abia astept sa ne dea vesti bune Roxana.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Va citesc in fiecare zi..dar mai rar cu scrisul..sunteti mai inaintate ca mine ca varsta a sarcinii si de cele mai multe ori prefer doar sa va citesc.
Fiecare tragedie a fetelor care isi pierd puiutii ma emotioneaza si ma face mereu sa ma gandesc..dar puiul meu cum e?daca s-ar putea as face eco din 2 in 2 zile.
Eu nu am probleme mari cu sarcina, sunt o fericita ca nu am greturi. Totusi am slabit un kg, probabil din cauza ca nu mananc nimic aproape dupa ora 17..nu pot, ma simt balonata si simt ca am mancare pana in gat(desi sunt ore de cand nu am mai bagat ceva in gura)..dar asta pentru mine nu e grav, avand 83 kg..asa ca am de unde sa dau:)In rest, dorm foarte mult..cam 10 ore pe noapte si dimineata ma scol tot obosita..starea asta va dura toata sarcina oare?
Sapt.urmatoare imi voi face analizele de sange si de urina iar..toxo, sifilis,si celelalte..iar dupa Paste imediat la 12 saptamani voi merge din nou la eco.
Roxana si Ale, sper sa treceti cu bine peste hopuri si sa veniti cu vesti bune!
Vad ca lista e plina de baietei, sper sa nu se termine lista la mine..desi eu nu am preferinte, fiind primul, dar sotul bineinteles ca isi doreste baietel.
va pup si va doresc o seara frumoasa!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Aleeeeeema bucur ca sunteti bine si ca acu stai cumintica acasa..si mai inchide tel ala..lasa'i sa sune..tu trebe sa e odihnesti..
Roxana ma bucur ca e bine printesa..
Sabina cum zici tu io nu te mai contrazic
picooooo atunci gandestete mai desca poate se prinde
tomasa atunci sa fie cum zici tu

pe mine ma doare gatul rau,,pusai cartofi cu spirt..bagai ceaiuri cu multa lamaie,,sper sa'mi revin..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"11

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

salutare la toate fetele....

Eu sunt aici..nu am disparut, dar a fost plecata cateva zile si de altfel nu aveam noutati..dar azi am.. am fost la echo pt masurarea transparentei nucale, si la o proba de sange dupa ..cica se analizeaza una in raport de cealalta..la masuratori e totul ok ..bebita al meu e ,,optimal,, mi-a zis dl.doctor.are tot ce-i trebuie mai putin rinichii nu s-au vazut pt ca e prea mic si se formaza mai greu...la echo de astazi avea 13 sapt si 6 zile, deci 14 sapt?(nu de alta dar nu stiu cum sa scriu jos)...
Cam asta e ..eu alte analize nu mai fac pana la urmatoarea intalnire cu doctorita mea pe 17 aprilie..
Carpatina LA MULTI ANI!pt ziua de ieri sa fii sanatoasa si fericita si sa aduci pe lume un bebe sanatos si frumos..
as vrea sa stiu pe la 14 saptamani cum va mai simtiti?cum stati cu greata..cu apetitul..eu apetit nu prea am si nu stiu ce sa fac ca am slabit si parca nu am vlaga..mai am si senzatii de greata chiar si de voma uneori..dar mult mai usoare

mai am una.. nu stiu daca aveti si voi asa ceva ca nu prea am citit..mai multe spuneti ca aveti secretii mai abundente, e normal zic eu ...dar eu nu am secretii dar am niste mancarimi total enervante si stresante de nu stiu ce sa mai fac..am spus la dr. am facut analiza , o cuperca fara nume si am primit clotrimazol ovule si crema, le-am epuizat dar a fost frectie la picioru de lemn..nu mi-a trecut.. oare ce-o fi si ce sa mai incerc?
Ale imi pare tare rau ca treci prin astfel de stari..gandeste pozitiv si va fi bine
[]Roxana[/ adune vesti bune de la echo..si liniste-te, oricum esti o super tipa, sa stii...
La toate fetele doresc numai bine si ganduri senine.. aaaa[Nana m-ar interesa cum te mai simti tu, ca noi avem varste de sarcina f. apropiate si cred ca ne-a fost la fel de rau in toata aceasta perioada...
ps. as putea sa ma vopsesc in perioada asta?

Carmen 14sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am revenit cu vesti insa nu bune si nici rele, ci neconcludente. Adica inca un motiv de a ma baga si mai rau in ceata. Pe scurt si TT de la Medicover a iesit negativ, insa valoarea Bhcg este tot mare dar in limite de data asta. La eco nu am rezolvat mai nimic, a masurat si a vazut, nu a zis nimic de chisturi si nici nu am mai intrebat ca era cam grabit medicul. PLiul nucal de 3,1 mm. Sigur, mai mic decat 3,9 la Iosup, insa tot peste 3. I-am cerut detalii si mi-a zis sa imi interpreteze medicul care ma urmareste, pentru ca vazuse pe analize numele lui Badiu. Asa ca am plecat in ceata de acolo.

Pana una alta am stat de vorba cu asistenta de acolo care mi-a povestit patania fiicei dansei. Risc de 1 la 179, scandal pentru amnio, ea a deicis sa nu faca si a trebuit sa il schimbe pe Albu care nici nu discuta sa nu o faca. Copilul a fost absolut normal. Concluzia doamnei era sa nu fac amnio aiurea, ca e o schema a medicilor de a se acoperi ei in caz ca i-ai acuza cumva. Tpt dansa ma sfatuise sa nu cumva sa ii zic lui Albu ceva inainte ca ei eu tendinta sa se acopere si sa vada si ce nu e.

Ceea ce m-a bulversat insa este povestea unei paciente e a lor, similara cu povestea cunostntei Adrianeiolimpia. Adica amnio facuta la noi si cu rezultat pozitiv, repetata la clinica de la Szeged, unde a iesit ok, urmata de nasterea unui copil absolut normal. Concluzia doamnei a fost ca nici amnio nu e tocmai sigura, ca sa nu mai zica de riscul de avort.

Asa ca acuma nu stiu ce sa fac. Voi vedea maine eco la Herghelegiu. Si inca un test din cele 4. Daca mai iese unul bun, cu riscul de a-l enerva pe Badiu eu o sa cer info si explicatii pentru situatie. Pana la urma daca nu doreste sa discute subiectul, o sa imi schimb medicul, indiferent de cat de profesionist este.

Insa ma tot gandesc sa nu fac amnio la noi, desi ma gandesc ca lumea va zice ca sunt snoaba. Sotul meu insista demult sa ma duc in Germania in Munchen la niste prieteni (tipa a facut si ea amnio rcent, are copil de 2 luni). Eu am tot ezitat, insa dupa povestile astea ...O sa vb cu medicul si in legatura cu drumul, mai ales dupa amnio.

Oricum daca stiti mai multe despre clinica din Ungaria va rog sa imi spuneti si mie. Adrianaolimpia, te rog poate afli unde a fost cunostinta ta si daca are o modalitate de contact acolo.

Rox 16+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Roxana, e de bine totusi. Cel putin asa imi reiese mie din ce spui tu.

Ce probabil stii deja, da' n-ai alt punct de reper, este ca TN nu mai este relevanta la varsta asta, intrucit lu bb i-a crescut capul destul de mult si o data cu el, si pliul ala.
Mi l-a masurat si mie aseara si era 3,1, dar numa' asa, de control, sa nu fi fost prea mare. In perioada de masurabilitate era foarte bine, deci n-am de ce sa imi fac griji.

Patanii din auzite iti putem povesti si noi. Am io una dupa care ma ghidez, dar ti-a zis si Tomasa de ea, ca am auzit-o de la acelasi doctor. Analize la limita, ecografii bune, numai amnio nu facuse si copilul s-a nascut cu SD.

Eu zic ca atitudinea asta a medicilor de a te trimite la amnio cit mai repede mi se pare oarecum indreptatita, intrucit in caz de eveniment nefericit, pe ei ii gasim primii vinovati si apoi pe ecografisti.

Probabil de asta Badiu nu este de acord cu refacerea testului si intr-un fel pe buna dreptate, pt ca fiecare laborator are propriul algoritm de calcul si fiecare calculeaza cum are softul de calculat.
Mie mi se pare ca este cu atit mai greu unui medic sa interpreteze mai multe TT-uri facute la laboaratoar diferite.

Despre clinica de la Szeged, am o banuiala ca-i aceeasi la care multe fete fac FIV (vezi subiectele de la Asteptind un ingeras, FIV in Ungaria). Nu mi se pare snobism sa faci amnio in alta parte. Daca ai posibilitatea si poti sa calatoresti, du-te. Eventual aici sfatuieste-te cu Badiu si vezi cum abordeaza si el problema si poate iti da ceva mai multe argumente si explicatii, caci ai nevoie de putina indrumare.

Iar cu mine... multumesc tare mult fetele pt incurajari si cuvinte frumoase. Mi-e greu, intr-adevar, dar n-am ce sa fac. Asta e.

Multumesc pt lamuririle cu burtica, m-am linistit ca asa sint ei, mai burtosi. Si pentru cele cu listeria, cum e cu neconcludenta. Nu muream io de grija ei, da' a picat intr-un moment prost. La fel cu chistu de plex coroid. Multumesc inca o data pt explicatii, ca n-am avut putere sa caut pe net nimic.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput