aspirator cu filtrare in apa
Raspunsuri - Pagina 5
mama lia spune:
sa fie intr-un ceas bun timeeas si sa iti fie de ajutor!!!
astept cu nerabdare impresii si daca e ok o sa imi iau si eu unul!!!
de ce oare la noi e mult mai scump acelasi tip de aspirator????
timeea spune:
Mama lia, pentru tine o sa-l masor diseara , lungime latime inaltime , mie nu mi se pare foarte mare, dar nici mic nu e .
Azi nu pot sa-l incerc pe bune, ca e sarbatoare .
Nu stiu de ce sunt mai scumpe la noi ... comerciantii pun adaus mare ??
O explicatie ar fi ca se fabrica DeLonghi si la ei, nu sunt sigura .
Vanzatorii din Romania mi-au zis ca se face in Ungaria, vanzatorii din Ungaria mi-au zis unii ca e fabricat in Italia, altii ca in Rusia . Bine ca nu in China ...
La un lant mare de magazine de aici din Arad, Coraura , aveau aspirator cu filtrare prin apa Luis Axton(4 mil), au zis ca e unguresc, cand colo in Ungaria nici urma de asemenea aspirator(am vizitat 4 mag mari) , cred ca era o minciuna, poate e chinezesc , sau facut pe vapor...
mama lia spune:
multumesc timeea!!!
nu era musai sa il incerci azi, ca nu fug sa imi cumpar. in ultima vreme am facut alte investitii si aspiratorul mai are de asteptat....cred ca il voi lua prin iulie....
timeea spune:
Sigur ca l-am folosit .
Am promis si dimensiunile : 45 lungime, 35 latime , 35 inaltime .
Sunt foarte foarte multumita de el, dar vedeti, nu am vechime cu el.
Am finalizat aspirare 4 camere "la foc automat" , fara pauze (cum faceam cu cel vechi care se supraincalzea) , si mult mai repede (trebuia sa insist cu cel vechi ...).
Apa incredibil de murdara la sfarsit (desi nu credeam ca e mizerie mare in casa ) , aspira si par (cel vechi nu putea) .
La sfarsit aspir apa curata pt curatare furtun.
Se curata foarte usor ( cam cum ar fi o galeata cu apa murdara ), clatesc , spal filtrul, las la uscat , asamblez la loc .
Nu miroase a praf in casa cand aspiri .
Nu face galagie foarte mare .
Mic dezavantaj - devine cam greu cu apa in el , in timp ce e mutat dintr-o camera in alta .
Atentie la ce model luati , sa fie rezervorul de apa mare , cu cat e mai mare cu atat aspira mai bine/mult . Exista modele (chinezesti sau nu) cu capacitate 0.5 L la care am auzit ca trebuie sa arunci apa dupa fiecare camera aspirata . Acest model DeLonghi are capacit 2.5 - 4 L .
timeea spune:
Bine , e totul in regula, m-am obisnuit cu el si sunt multumita .
Eu aspir odata pe saptamana, pentru cine aspira zilnic, nu il recomand, sa trebuiasca sa-l demontezi, sa arunci apa, sa-l speli ... ar fi prea mult .
mama lia spune:
stii ce ma deranjeaza la aspiratoarele cu sac??? ca atunci cind aspiri se simte miros de praf....la asta cu apa nu ar trebui, nu???
cum este timeea???
timeea spune:
Nu se mai simte miros de praf !
Pe mine stii ce ma deranja inainte ? Dupa ce aspiram, puneam aspiratorul in debara , cu praful din casa inauntru , deci eu aspiram , dar totul ramanea in casa ... bine mersi ...