aspirator cu filtrare in apa
Raspunsuri - Pagina 6
b.nica spune:
puteti sa puneti cateva 1,2 pic. de parfum(nu Chanelul,)si sa vedeti ce placut miroase;eu am pus lavanda sau pin din sticlutele pt.aromoterapie.
mama lia spune:
perfect adevarat timeea, la asta nu ma gindisem.....
unde pui parfumul b.nica??? in recipientul de apa al aspiratorului, nu??? de care aspirator ai???
b.nica spune:
eu am 2 asp. cu apa, primele de care am aflat:Thomas si VH2O;primul(nemtesc) este mare si ma descurcam greu cu el si nu atat eu cat menajera(daca se rasturna era jale), dar incantata de idee l-am luat pe al doilea;acum cred ca ma faceti sa-l iau pe al 3-lea.eu la aspirator cu apa nu renunt ca numai asa simt aer curat dupa aspirare. picatura de parfum am pus-o in asp.mare ca asa se sugera in prezentarea lui si nu vad nici-un inconvenient:1 pic. in 2 l apa.
lilina spune:
am primit si eu ca dar de nunta un aspirator Zepter (model Cleansy) si sunt super multumita de el
stiu sigur ca nu se mai fabrica acum....m-am interesat pt.o prietena
acum este acel tuttojebbo care are si sistemul de curatare cu aburi si costa 1.500 euro
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
mama lia spune:
chiar astazi am vazut aspiratorul DeLonghi, cel cu filtrare in apa, la Selgros cu 570 roni!!!
simona7 spune:
cat are de longhi putere de aspirare in perie?
am fost sa-mi cumpar si eu unul chinezesc ce-i drept ca doar 300 lei am la dispozitie. si mi s=a spus ca cele cu filtrare prin apa au in perie cam 200 putere chiar daca puterea lui este 1500 sau 1400.
cand am facut proba mi -sa parut ca trage prea slab, am probat la mana, comparativ cu un philips 1500 cum avusem(cu putere peste 300 in perie). ma incanta si pe mine filtrarea prin apa , dar daca nu va trage bine datorite puterii mai mici in perie decat a aspiratoarelor cu sac?????????????????/
mama_lui_alex spune:
Nu a aflat nimeni pana la urma cata putere de aspirare au aspiratoarele astea deLonghi in perie?!?
Eu am un Philips de 2200W..aspirare uscata,normala..ridica covorul cu totul cand il dau la putere maxima...dar m-a disperat mirosul ala de acarieni..si m-am saturat de spalat sacul si filtrele de fiecare data..caci am ajuns sa am fixatie cu mirosul ala...El sarmanul aspirator e f. bun..l-am luat special pentru puterea f. mare de aspirare (cred ca-i singurul de pe piata cu puterea asta)..si e aproape nou..cred ca are vreo 8 luni..
Dar m-as baga sa iau si unul umed...daca as stii ca totusi are putere de tragere.
Fetele care au?..cum se comporta? cat de bine aspira?
PS - Zepter nu ma risc..e prea "acru"! si nu face cafea la filtru..:)
Mama lia..la Selgros care deLongi era? cel de 1300 W sau cel de 1500W?!...cel mai ieftin l-am gasit pe cel de 1500W aici
http://www.alopc.ro/Aspiratoare/Delonghi-WF1500SDL
Alte sugestii?!? sau alte modele?!
ioanaiub spune:
caut si eu de ceva vreme un aspirator cu apa, bun, ca m-am saturat de asta cu sac, desi aspira bine nu-mi place mirosul care ramane in casa dupa ce aspir, am luat si odorizante pentru sac dar nu ajuta la nimic, acum am spalat sacul, sper sa nu-l fi stricat
cochetam si eu cu www.domo.ro/Electrocasnice/Aspiratoare/Aspiratoare_cu_filtrare_prin_apa/Westwood/Aspirator_cu_filtrare_prin_apa_Westwood_DV-4199" target="_blank"> asta dar l-am vazut doar pe net, nu am avut inca timp sa merg la domo sa-l vad "pe viu"
mama si-a luat un rovus, la inceput era tare incantata desi mie mi se parea ca nu prea trage cu putere si acum imi spune ca nu mai merge, ca nu mai trage
stie cineva daca rovus au garantie? si cine asigura service-ul? ea l-a comandat de la TV si a dat o "caruta" de bani pe el
am vazut in catalogul de toamna iarna de anul trecut de la quelle un aspirator cu apa, parea interesant, vreo 350 ron, nu l-am comandat ca am tot amanat si acum nu-l mai au
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
danyalo spune:
Si eu am un aspirator cu apa sincer nu mai stiu ce marca e!L-am luat de la Metro cred acum peste 2 ani!Ce fac cu el?? Zace la boxa de vreo jumatate de an!Si am dat pe el 470 de lei parca atunci!
Ce nu mi-a placut: putere de aspirare mica...destul zgomot si f. greu de manevrat desi era mititel! Ma durea spatele ingrozitor de la el!
Asa ca eu am renuntat si l-am pus pe pauza la boxa!
Intre timp am renovat , am scos mocheta si am pus parchet si covorase ovale ( mai mari/ mai mici)..mi-am luat un asp. de mana usor de manevrat ... si vad orice firicel.Restul...mopul/ carpa uda sa traiasca!
Eu am si pisica si curatenia treb. sa fie luna caci maimuta lasa par!
Un aspirator cu apa bun...parerea mea este unul scump...de peste 1500 de lei!Restul...sunt copii cam nereusite!
Poate cineva a fost mutumita...eu nu din pacate...si probabil la cati bani am dat aia am primit!
alinamoro spune:
Am cumparat si noi saptamana trecuta un aspirator cu filtrare in apa, www.shopmania.ro/magazin~online-aspiratoare~produs-akai-vc-sw3012~p-1362443.html" target="_blank">AKAI, e japonez. M-am saturat si eu de praful din sacul de la aspirator si mirosul groazanic. Am aspirat ieri, trage foarte bine(si lichidele), nu face praf deloc si nici miros de praf nu mai e. A costat 320 ron de la Flanco.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze