aspirator cu filtrare in apa

aspirator cu filtrare in apa | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ce stiti de aceste aspiratoare??? are cineva??? sunt chiar atit de bune mai ales pentru cei care au alergie la praf??? sau e pacaleala??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna, eu mi-am luat asa ceva. mie imim place. nu se mai ridica praful, si e asa misto cand golesti la sfarsit apa aia murdara din vasul de plastic si il speli si du[pa aia e curat... intelegi ce vreau sa zic! si trage f bine. si nu e de firma (westwood). despre alergie nu stiu ce sa iti zic, ptr ca noi nu avem, asa ceva...

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu am parchet in toata casa si se vede imediat praful...

de cit timp il ai??? si de unde l-ai luat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si eu sunt interesata de asa ceva. Dar nu ma pricep deloc. Pe ce sistem functioneaza. Si eu am parchet foarte mult in casa si este din lemn masiv si n-as vrea sa-l stric. Cum e treaba cu apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Parerea mea e ca nu e pacaleala. Un aspirator normal scoate pe spate, prin aerul "expirat" particule de praf. Daca nu e golit saculetul la fiecare aspirare se si simte un miros specific. Aspiratorul cu apa retine in apa acel praf si el nu mai e evacuta inapoi in aer. O sa vezi ca -oricat de des aspiri si oricat de curata ti se va parea casa ta- dupa aspirare vei fi ingrozita ce "noroi" vei gasi in acea apa (praful ramane acolo). Daca stiti, fiecare are in casa pe la colturi, pe sub paturi un fel de pufulet. Acela e kk de acarieni, care de fapt da alergiile. Dupa folosirea pe un timp mai indelungat a aspiratorului cu apa, acel pufulet nu se va mai gasi deloc. Eu am optat ptr aspirator cu apa, si chiar am renuntat de tot la cel normal. Si sunt foarte multumit.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Ce aspirator ai Alexandru, daca nu sunt indiscreta?

Mergi la inceput

Alex, spune-ne ce aspirator ai...please!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am de cativa ani un asemenea aspirator de la Zepter. L-am luat cand abia aparusera si a fost extrem de scump, dar pentru aveam 2 pisoi iar sotul era alergic la praf, nu am avut incotro. Nu regret nicio clipa investitia. E o diferenta ca de ca cer la pamant. Cu cel clasic, dupa ce "curatam" vedeam praful in aer, in suspensie, iar ziua urmatoare parca nici nu stresesm parful, pentru ca practic era doar rascolit. Asa se sedimenteaza in apa. Cei de la Zepter il recomandau chiar pentru improspatarea aerului intr-o incapere, dupa o petrecere, de ex., cand ramane fumul de tigara in incapere. Il lasi sa functioneze in gol (adica fara furtun atasat) si pui niste picaturi de aromoterapie in apa si iti schimba aerul . Aparatul asta are vreo 4-5 filtre, in afara de apa, si se cunoaste imediat cand se schimba filtrul. Am fost asa multumita ca am luat si aparatul acela care spala cu jet de abur "aquajebbo" parca ii zice.

Mergi la inceput

Eu nu mi-am luat Zepter, ca e o gramada de bani, nu spun ca nu i-as avea, dar mi se oare inutil, cam acelasi lucru face si unul normal. L-am laut din Arad din Selgros promotie inainte de Craciun ca mi-l recomadase sotia unui prieten, a si costat destul de putin. Dar sunt multumit de ce treaba face (si chiar si eu personal il folosesc la nevoie ).

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

si nu ne spui si cum se cheama aspiratorul????...please...

Mergi la inceput

Cam www.liv.si/liv/vc5.pdf" target="_blank">asta am gasit pe site-ul lor, desi eu cred ca am alt model, ptr ca nu-mi amintesc sa arate exact asa. Dar asta e firma si adresa de pe prospect.

Alexandru

Mergi la inceput