aspirator cu filtrare in apa
Raspunsuri - Pagina 2
micaalsa spune:
Alex, imi spui te rog cat a costat aspiratorul tau Zepter? Si de unde as putea si eu sa-mi cumpar unul. E nevoie sa apelezi la reprezentanti Zepter sau e suficient sa comanzi la ei?
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Alex2 spune:
Eu nu am aspirator Zepter si nici nu cunosc "politica" lor.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Miramar spune:
alex merci de explicatie - super, vreau si io, ca m-am saturat de valatucii de praf. De cand m-am mutat la casa desi se face curat de 2 pori pe saptamana tot ii gasesc.
Cat a costat aspiratorul tau, ca sa-mi fac si eu o idee de pret.
Dar cel Zepter cat e dicarstea?
Multumesc
pitzinuca spune:
eu l-am luat de la DOMO, il gasiti pe site, si daca il rezervati online, aveti reducere 5%. eu l-am luat in ianuarie cu 265 RON.
edit: alex, tu ai cu spalare, eu vorbeam de acela cu filtrare doar in apa, nu si spala.
uite asta e aspiratorul meu http://www.price.ro/specificatii_westwood_aspirator_cu_filtrare_prin_apa_dv-419_54873.htm
nu l-am mai gasit la domo pe site...
b
Alex2 spune:
Tot in jur de 250 RON am dat si eu in decembrie, ca era la reducere. Jur ca nu-mi amintesc exact pretul, dar nu mult peste 250 RON.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
dicirstea spune:
Zepter are magazin de prezentare pe bd unirii, chiar la intersectia spre Mall. Nu mai stiu cat costa, eu il am de 5 ani si a fost cam 400 de $ sau e, nu mai stiu. Au un fel d stand si in Unirea, la parter, parca am vazut. Nu l-am luat din snobism, dar nu am incredere in produse complicate care costa mai putin decat cele mai simple. Nici nu imi imaginez aspirator la pret de prajitor de paine.
micaalsa spune:
Eu chiar azi am intrebat un reprezentant Zepter si mi-a zis ca au o oferta, iti da impreuna cu aspiratorul si un fier de calcat si ca astea costa 1500 euro. Sincer mi s-a parut tare mult.
Cum se poate ca ati dat asa de putin pe el? Eu sunt din Alba Iulia, n-am cum sa ajung prin bucuresti. 250 ron? Pai l-as lua in minutul acesta ...
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
Alex2 spune:
Cum spuneam, l-am luat la oferta de Craciun la o reducere de 40 sau 50 %, cred ca daca acum ma uit in Selgros sigur e cel putin 500 RON. Am si precizat ca nu e de superfirma, ptr ca eu aveam 2 aspiratoare de superfirma, normale (nu cu apa) acasa, mi s-a parut aiurea sa iau inca unul ca sa am colectie. L-am luat la recomandari, ptr a incerca. Dar pana acum sunt multumit si nu am avut probleme cu el. Daca o fi sa se strice, poate ma voi orienta si eu spre alta firma. Totusi Zepter mi se pare snobism. Nu cred ca aspira de unul singur la banii aia.
Alexandru
SimonaU spune:
Din intamplare am vazut si eu subiectul asta. Eu mi-am luat in decembrie un aspirator cu filtru de apa Vortex. Dar..... imi pare rau ca l-am luat. De filtrat filtreaza el bine ce ajunge pe furtun, insa jetul de aer care este eliminat pe partea cealalta iese cu foarte mare putere si este directionat oarecum in jos astfel ca inainte sa apuci sa aspiri el iti imprastie tot praful de pe jos in aer, perdelele vor sa zboare si asa mai departe...
Asa ca nu-l folosesc si ma gandeam sa il dau cuiva gratis, dar ce sa faca si altii cu el...