Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Pepsi, ascunde link-ul sub un cuvant ca s-a lungiiiiiiittt pagina rau de tot.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia multumesc mult,esti o draguta!Ma bucur ca,atat Michelle cat si eu am reusit sa iti facem ziua mai buna!
Astazi a sa imi cumpar un test de sarcina,dar doar asa sa ma conving 100% desi nu sunt sanse sa fiu insarcinata.Chiar ma amuzam cu Mari(sotul meu),ca ar fi prea frumos sa se fi intamplat asa fara sa vrem cand data trecuta am asteptat 4 luni sa raman. Stiu de Laura ca a ramas insarcinata cu prezervativ.
Saptamana aceasta se fac 7s de la chiuretaj!

Irina daca nu te doare burta cred ca nu-i nimic grav.Eu am sangerat in seara cu chiuretajul si a doua zi,in rest am avut dureri de burta ca la CM.Stai linistita ca sigur nu-i nimic,o sa te convingi diseara la medic.Si sa intrebi la cat timp ar trebui sa vina CM,sa vedem ce parere are dr ta!Bafta!

Adela ma bucur ca ai reusit sa mai scrii!
Iti doresc ca schimbarile care vor fi in vita ta sa-ti aduca numai bucurii si realizari!
Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor sunteti extraordinare,m-au dat lacrimile citind mesajele voastre,nu stiu ce m-as face fara voi!!!
Sicuta13-iti doresc din tot sufletul sa ai un copilas sanatos.Nu stiu ce sa-ti spun de aceste rezulatate care le-ai primit dar daca doctorita ti-a spus ca nu e grav atunci o sa fie bine,ai sa vezi!in curand vei fii aspiranta,apoi gravidutza!!!
Catty-imi pare rau ca ai atata stres.Asa este fiecare ne vom teme din prima zi de sarcina pana in ultima dar cum spun fetele merita acest risc pentru comoara ce ne asteapta!Sa ne spui cum a fost la noul loc de munca!
Msemcu-ce activa esti pe aici,eu cu trei in burtica cred ca abia m-as misca,as sta numai in pat si nani..
Kaloselina-nu stiu sa te lamuresc cu aceste analize,poate reusesc fetele!
IreneCam-imi pare rau ca suferi,stiu cat e de greu,daca ai stii de cate ori am simtit ca o iau razna.Doctorul nu te poate ajuta,nici un leac doar TU te poti ajuta,cand simti nevoia sa plangi,plangi si descarca-te,iar cand simti ca nu mai poti noi suntem aici nu uita!
Ella-eu zic sa mai astepti doua zile pana sa iti faci testul de ovulatie din nou!Uite aici ti-am trimis un articol care sa te mai linisteasca sa nu te mai ingrijorezi ca nu ai ramas gravida ,sa stii ca totul e in regula."De fapt, se considera ca sansa unui cuplu normal de a concepe o sarcina variaza in functie de frecventa actului sexual dupa cum urmeaza:

1 contact sexual saptamanal --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 25%;
2 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 35%;
3 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 50%;
4 contacte sexuale sapt --> sansa de a obtine o sarcina in 6 luni = 60%;
Alte statistici arata ca 80% din cuplurile care au relatii sexuale fara a folosi o metoda contraceptiva vor obtine o sarcina in decurs de un an si inca 10% din aceste cupluri in cel de-al doilea an."
Nu trebuie sa-ti faci griji,fii relaxata si ai sa vezi ca vei ramane!
Pepsi-esti minunata,cand nu stim ceva ne trimiti mereu un articol sa ne informam,daca plangem ne incurajezi daca radem imparti bucuria cu noi nu stiu ai timp de toate,deDominik,de noi,de lucru etc .abia astept sa nasti sa ne povestesti cum a fost.Ma bucur ca ti-am facut ziua mai buna si eu !te pup dulce!
Mihaela-amalia-iti multumesc frumos pt cuvintele tale,sper sa ma tina si sa nu ma razgandesc!
baby-r7-cat am bucur pt vestile care ni le-ai dat,ca e totul bine!!Vai o sa fim atatea colege la odisee daca ne ajuta Dumnezeu pe toate!!
Mcrissa-multumesc iubita pt cuvintele tale!e bine ca te vei mai relaxa si tu impreuna cu sotul!
Mirela-Felicitari pentru rezultate!!!am stiut eu ca e totul bine!Nu sunt puternica Mirela,dar mi-am dat seaam ca asteptand numai ma distrug suferind atat si numai imi aman sansa de a fii fericita.frica este enorma asta fara indoiala dar trebuie sa risc ca nu mai pot fara copilas,am atata iubire sa-i daruiesc,numai sa vina,sa fie la mine in brate sanatos ca atata grija am sa am de el/ea si atat de de fericiti ne va face!!!Ti-ai facut testul,hai ca m-ai facut curioasa!
Cristina -ana-ce frumos!!!Ma bucur ca frumuselul tau baietel este bine sanatos!!!Multu7mesc pt pupici,nici mie nu-mi vine sa cred ca am luat aceasta decizie,sa speram ca va fii totul bine!
Laura ioana-pe cand testul?Cat de trist ceea ce ai vazut la tv,nici o pedeapsa nu este destul pt acei medici nenorociti!
Della-multumesc si tie pt cuvintele tale!imi pare rau ca servicuil tau e nasol,sper sa se schimbe admosfera la lucru,caci important e sa lucrezi intr-o ambienta placuta!
Katerina.te pup dulce si iti multumesc pt randurile tale.
Cristina26-ce-ti face micuta?o sa fie o zambareata ca mamica!!
Fetelor pentru mine ati devenit o familie,cred ca ma cunoasteti mai bine ca oricine,nu vreau sa ne despartim niciodata.Voua va multumesc pentru tot!!!
"marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele, va citesc si-mi dau lacrimile. Da, sunteti si pentru mine o familie. Multumesc.
Michelle, foarte adevarat:
"marea arta a vietii nu consta in a nu cadea niciodata, ci in a te ridica de fiecare data cand cazi"
Acuma ma duc la o sedinta si inainte am vrut sa va scriu macar atat, cu orice pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Salutare tuturor fetelor!
Eu, dupa cum vedeti, intru mai rarut pe net. treaba multa la serviciu.

MICHELLE tare mult ma bucur pentru decizia luata. sa iti dea D-zeu un copil sanatos si frumos, cat mai repede.
MIRELA ma bucur ca ti-a iesit analiza bine, ai scapat de un stres. sa speram ca esti graviduta si de-asta nu ti-a venit Cm-ul. daca nu, vb cu un dr. totusi.
IRINABOBE nu trebuie sa iti faci griji ca mai sangerezi. Eu, dupa chiuretaj, am sangerat aproape o saptamana dar cate putin, asa ca si tine, mai mult pete. si mi s-a spus ca e normal. Mai mult chiar,la 30 de zile de la chiuretaj, mi-a venit CM-ul. Acum sunt in perioada fertila, dar mai astept 2 menstre inainte sa ma apuc de treaba. ai grija de tine
Va pup fetelor pe toate si va urez multa sanatate!
daca ati stii cat ma abtin sa nu profit de perioada asta fertila (chiar daca medicii zic ca tb sa treaca 3 luni), mai ales ca am auzit ca dupa un chiuretaj poti sa ramai fff usor gravida, sg lucru care ma tine in frau este ca vreau totusi parerea altui medic despre analiza mea la toxoplasmoza, sunt imuna, dar nu stiu cand am facut-o. daca a fost recent? din cate am mai citit, e bine sa mai astept un pic.
Am visat azi=noapte ca eram insarcinata in 2 luni si imi spunea medicul ca e baietel, iar eu ma intrebam cum de poate sa vada ce este la 2 luni. si vb cu soacra la tel care a fost un pic dezamagita cand a aflat ca e baietel( ea isi doreste f mult o nepotica, ca ea are 2 baieti si 2 nepoti). FLAVIA, ce zici de visul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi417 spune:

Buna fetelor,
Flavia la mine durerea nu este localizata intr-un loc anume, ma doare tot abdomenul in partea de jos cu toate astea la controlul ginecologic se pare ca totul este in regula. Acum se pare ca durerea s-a mai atenuat insa ma omoara faptul ca nu stiu de unde este si nici doctorii nu stiu. Deocamdata o sa las sa treaca timpul si o sa vedem cum evolueaza lucrurile. Iti dorec sa ai sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Michelle nu stiu ce motive ai avut sa nu iti mai doresti un bebe, dar orice ar fi fost este foarte bine ca ai reusit sa treci peste si sa iti doresti sa o iei de la capat.
Irina, in primul rand nu te ingrijora de sangerare. Am citit ca este absolut normala chiar si 2 sapatamani. Uite aici/www.avort.md/. Eu am avut resturi, sangerari 2 saptamani dupa chiuretaj dar si dureri infernale. A urmat al doilea chiuretaj urmat de dureri la fel de groaznice. Eu zic sa nu te ingrijorezi pana nu mergi la control si poti face o eco pentru linistea ta cu cat mai devreme cu atat mai bine sa nu mai stai stresata si daca nu te doare cred ca este ok. Iti doresc sa fie totul bine si sa ramai insarcinata cat mai repede. Eu nu vreau sa mai incerc pentru ca sunt la pamant cu psihicul pentru ca de aproape 4 luni stau numai prin spitale. Intai sarcina cu dureri si hemoragie, ecografii peste ecografii, tratamente, 2 chiuretaje iarasi tratamente. In spital am vazut atat de multe fete care au pierdut cate 3,4 sarcini si suferinta lor m-a impresionat mult.
Cred ca starea in care sunt acum se numeste depresie, pentru ca nu mai pot sa fac nimic,in casa la mine este o mizerie de nedescris, nu mai am putere sa mai merg la birou, am ajuns chiar sa refuz sa ma mai spal. Nu mai suport sa vad copii nici chiar la tv. pentru ca ma apuca plansul.Cred ca daca acum as ramane insarcinata si as avea iar probleme nu as fi in stare sa-le fac fata.
Oricum o sa incerc sa merg mai departe, mai am tratament de facut inclusiv maine asa ca merg la Muncipal dimineata si seara pentru perfuzii dupa o sa ma intorc la serviciu si poate ranile se vor vindeca. Si eu as vrea mult sa ne intalnim.
Mirela ti/am citit povestea si imi pare atat de rau de sarcinile pierdute sper sa fie bine si sa iti vezi visul implinit curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Rody417-atat m-am intristat citind prin ceea ce treci,Ridica-te draga mea nu te lasa,oricat de greu ar fii,te rog eu mult!!eu am pierdut o sarcina in 2005(avort spontan)si am fost la pamant,apoi in 2006 cand am ramas din nou gravida am fost atat de fericita,apoi in saptamana 17 mi-au spus ca fetita noastra are hidrocefalie si pana in saptamana 24 numai in doctori,analize si ecografii am stat,am fost la pamant si eu si sotul.iar perioada de dupa a fost si mai grea si inca este,mai aveam un pik si cadeam dar fetele de aici m-au ajutat,nici eu nu m-am putut uita la bebei si imi era ciuda pe alte mamici,plangeam intr-una ,urlam si nu mai aveam chef de viata!dar acum m-am gandit ca asa numai ma distrug si psihic si fizic si apoi ce ma fac?doar o sarcina stiu ca ma va ajuta,normal frica este de nedescris dar viata asta e un rsic continuu orice am face.Te rog nu te lasa,hai mergi mai departe.Eu am avut si un psiholog,poate e mai bine sa ceri ajutorul un profesionist,pentru ca as vrea sa iti revii!e greu,si stiu ca te gandesti"e usor de spus dar greu de facut" dar TREBUIE!te imbartisez si te rog nu-ti distruge viata,te rog!!
Lidushca-hai ca trece repede timpul,asa ma bucur cand aud ca vrei sa incerci din nou!!
della -te pup si succes la sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rodi ce n-as fi dat sa fiu eu in locul colegei de langa tine care era insarcinata in 6 luni. doar asta sa fi fost problema mea ca bebe e neastamparat si ca e colul scurt.ma gandeam ce usor este pentru unele fete sa faca copii si nu apreciaza chestia asta iar altele se chinuie in zadar.
mie singurul lucru care imi mai da forta si ma face sa merg inainte este speranta ca e totul bine si ca voi putea ramane cat mai curand insarcinata. chiar nu am de gand sa astept 3 luni. daca vrea doamne doamne luna viitoare vreau sa incerc din nou. e singurul lucru care imi da putere.
incearca sa iti revii, desi stiu ca e greu , incearca sa iti faci planuri de viitor pentru ca altfel nu scapi de depresia asta. si pe mine ma buseste plansul de pomana dar ma ia sotul de cate o aripa si imi spune hei vezi ca e primavara afara ce e cu fata asta? suntem tineri si o luam de la capat maine.
asa ca eu astept cu inima stransa sa se opreasca sangerarea si sa imi spuna medicul ca e ok ca sa ma pun pe treaba.
babyblue diseara cand ma duc la control intreb de CM si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

della, ma bucur cind ne mai scri! ti-am scis si mail, l-ai primit! era clar ca tre s fie ceva cu sefa ta altfel de ce sa fie asa de rea!sper sa reusesti sa-ti convingi sotul si sa o dai inainte, sa=ti gasesti alt job si sa va fie bine! e super ca sotul tau se simte mai bine!

irina, dupa chiuretaj am singerat ca in primele zile de ciclu cam 1 saptamina si dupa aia mi s-a intimplat sa fac hemoragia. depinde de femei, unele singereaza mai mult, altele mai putin, dar nu e o regula, atita timp cit nu ai febra si dureri e ok!

kalosalina, nu sint medic, mai bine intrebi la medic, dar din cite am citit si am intrebat-o pe prietena mea medic poti avea si mai bine de 1 an IgM-ul mare, si ce faci astepti atita! dar medicul tau stie cel mai bine!

kateryna, am sters linkul si pagina e la fel de lungita!eram prea obosita azi noapte la 12 sa mai fac ceva, si vroiam neaparat sa-i arat lui mari caruta, dar nu merge linkul oricum.....merci de sugestie!

mirelush, nu stiu ce sa-ti zic cu CM-ul e deja cam mult 7s nu? intreaba la medic cel mai bine!oau, poate esti gravi, cum spui tu rindul trecut ai asteptat 4 luni si acuma ar fi culmea!

michelle, mare dreptate ai, am ajuns sa fim o familie, cu bune si rele!si ce frumoasa e fraza cu cazutul, daca te gindesti bine asa e!

lidia, chiar pe mine ma intrebi de vis! stii bine ca eu cred in asta! e un semn!3 cicluri nu e cam mult? eu, am asteptat doua si a fost ok!iar cu soacra

rodi, din pacate citeodata durerea radiaza, asa a fost la mine cind am avut apendicita sparta, credeau ca sint gravida!poate te doare de la chiuretaj. merci mult de urari, sper ca vei gasi cauza!

va pup pe toate

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

MICHELLE m-ai facut foarte fericita cu decizia pe care ai luat-o si sa de-a DD sa fim colege si acolo la odisee cat mai curand multi de incurajare si abia astept vesti bune de la tine.
CRISTINA26, PEPSI SI DE FAPT TOATE FETELE VA PE TOATE chiar daca nu scriu mult va citesc zilnic !!!!!!!!!!

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput