Durerea unei pierderi de sarcina (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

intru si eu sa pup fetele mele dragi
se vede ca a venit primavara si ca este soare chiar si aici pe forumul DC
baby_r7 ce vesti bune!ma bucur mult pentrui tine
pepsi multumesc ca mi-ai trecut in dreptul meu pe listuta un
dupa ce am citit ce ati scris in ultimele pagini pe forum m-am bucurat atat de mult ca am inceput sa rad singura, de mi-am speriat sotul.credea ca sunt nebuna.
Vad numai mamici de burtici fericite:Mari cele trei fetite.
Cristina26 imi plac foarte mult numele alese de tine.si eu m-am gandit de multe ori la Ingrid.multi, multi
michelle81, Doamne de cand asteptam sa aud asta.e cea mai buna veste din ultima vreme.Bravo!Bravo!Bravo!
laura ioana ma bucur mult pentru tine ca te distrezi.dupa ce am citit postarea ta mi-am dat seama ca eu in ultimul timp nu prea mai m-am distrat si am hotarat acum cu sotul sa plecam o saptamana in Germania in concediu.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!Imi pare rau ca nu am mai scris dar am fost cam ocupata.
Am luat si ultimele rezultate la Ac Anti-fosfolipidici si este NEGATIV Deci nu am SAFL.Recunosc ca imi era cam teama de faptul ca as fi putut avea sindromul antifosfolipidic.Am scapat!

Michelle felicitari pentru decizia pe care ai luat-o! Esti o persoana puternica si Dumnezeu te va rasplati pentru asta cu un bebe cat mai curand!Am asteptat mult aceasta zi!Numai bine iti doresc!

Laura te mai deranjez un pic cu o intrebare,te rog frumos sa-mi spui si mie daca la tine la Ac Anti-fosfolipidici mai apare ceva,de exemplu Ac cardiolipina,in dreptul lor sau este doar atat si urmeaza rezultatul.Ma gandeam ca or sa fie mai multe analize care sunt cuprinse in Ac-Anti-fosfolipidici.Mersi mult!

Irina si la mine a fost sarcina oprita in evolutie dar nu mi-a zis nimic de vreun tratament.Am sa intreb cand voi merge la control.

baby ce vesti bune!Bafta la prestat!

Mari si eu abia astept sa vad poze cu burtica in care se ascund cele trei printese.Un mare pupic pentru ele si pentru mamica lor!

Ela eu am facut teste din Z10 pana in Z12 cand s-a pozitivat,in fiecare zi de teama sa nu pierd momentul.Intamplator in aceiasi luna am si ramas insarcinata.
Spor la prestat!

Flavia cum te mai simti?Te-a mai lasat tusea?Foarte frumos ce povestesti de Dominic,este foarte sensibil!Bebe misca cand ii simte manuta lui?

Mcrissa foarte bine faci ca placi in concediu,dupa o perioada de relaxare sigur va veni si bebe!Concediu placut!

Andreea ce vesti ai? Vezi ca Flavia are o presimtire si inseamna ca chiar este ceva!Iti tinem pumnii sa fie bebe!

Eu sunt in continuare ingrijorata pentru ca nu-mi vine CM,abia saptamana viitoare o sa merg la medic.Sper sa vina pana la urma!

Va pe toate!Noapte buna!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna, fetelor!!! Eu in ultimele zile nu am avut net si mi-a fost tare, tare dor de voi!!! Si acum ce vad, numai vesti bune pe aici!
Astazi a fost o zi mare pentru mine, am fost la eco morfologica 4D si mi-am vazut puiutul, care este adorabil, si sanatos pe deasupra. Inca nu-mi vine sa cred ce am putut eu sa vad la ecografie, data trecuta nu am facut din asta, 4D. Bebe este f.f.f.f dragutz, mi se pare ca nu seamana cu nimeni, adica nici cu mine, nici cu sotul, dar deja m-am indragostit de el. Stiu ca de mult v-am promis poze cu mine si burtica mea, dar acum sper sa ma si tin de cuvint. Deocamdata nu am scaner, dar vad eu cum fac, pentru ca trebuie sa ma mandresc cu puiul meu!
Si acum vreau sa o pup din tot sufletul pe Michelle pentru decizia luata. Scumpo, eram sigura ca o sa vina si ziua aceasta, crede-ma ca mi-ai facut ziua si mai frumoasa cu vestea aceasta. Atit de mult ma bucur pentru tine! Si sunt sigura ca in curind vei fi foarte fericita, atit de mult cit merita sufletul tau bun!
Si un alt mare pupic pentru Mirelush! Ma bucur mult de tot ca ti-au iesit bune analizele! Cu CM-ul, nu stiu ce sa zic, sigur vine el, dar si asteptarea asta e tare urata! Poate ar fi mai bine sa-l suni pe doctor sa vezi ce zice, pana ajungi la el!
Fetelor, va mai scriu, ca acum mi-a venit sotul acasa si trebuie sa-l bag si pe el in seama!

Cristina, 20+ si bebe scump

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mcrissa super ca te-ai hotarat sa te mai si distrezi! Concediu placut

Mirelus dar sa stii ca daca mai zici ca ma deranjezi da' rau de tot cu tine Asadar la mine scrie la fel ca la tine : negativ, fara altceva. Ma bucur ca ti-ai luat si piatra asta de pe inima, de acum mai ramane sa-ti vina ciclul si te pui pe treaba! Mey da' esti sigura, sigura ca nu esti graviduta?

Off, fetelor am vazut la stiri, in interval de cateva zile, alte doua femei care si-au pierdut bebelusii in timpul travaliului: una din Constanta si una din Tg. Mures! Si tot din cauza medicilor, ca le-au lasat sa se chinuie fara sa le supravegheze sau sa se intereseze de ele! Niste nenorociti! Amandoua vor sa-i dea in judecata pe nenorociti! Ma rog sa le dea Dumnezeu putere sa poata merge pana la capat si sa ii faca sa plateasca! Nu va fi niciodata suficient oricat ar suferi nenorocitii!

Cristina felicitari pentru frumusetea de baiat! Sa fie sanatos

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina ma bucur mult ca l-ai vazut pe bebe si ca este totul bine! Cred ca se vede super la 4D Imi inchipui cat esti de fericita! Felicitari!!!
Abia astept sa ne pui poze cu bebe si cu burtica!

Laura multumesc mult! Intr-adevar,mi s-a mai luat o piatra dupa inima!
Despre sarcina ce sa zic...eu zic ca sunt sigura pentru ca am facut-o cu prezervativ,dar cine stie...chiar vorbeam astazi cu sotul si despre aceasta posibilitate. Maine am sa imi cumpar un test,dar intuitia imi spune ca nu este bebe!Cum ma doare putin burta ma gandesc ca poate imi vine.Mai astept cateva zile si oricum merg la medic.
Am auzit si eu de cele doua femei care si-au pierdut copilasul din cauza incompetentei medicilor. Ai mare dreptate,niciodata nu va fi suficient cat vor suferi si cat vor plati.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirelush, cu michelle am inceput bine ziua cu tine o termin la fel de bine, e seara la mine si inainte sa ma culc zic ia sa vad ceva vesti bune! si uite ca tu ai vesti bune! ma bucur tare mult ca au iesit bine si ultimele analize, macar stii ca nu era ceva si a fost doar o intimplare nefericita! cu ciclul ce sa zic, in a cita zi esti?fa si un test cine stie, doar laura a ramas cu preze.... din pacate lui andreea i-a venit ciclul, nu stiu de ce am sentimentul asta cu ea, totusi n-a fost sa fie!

cristina, am lacrimat iubito cind am citit cum ti-ai vazut tu bebeul! sa-ti traiasca, imi vine sa rid ca nu seamana cu nimeni.....lasa ca ei se mai schimba! bravo, inca o veste buna, vai ce mult ma bucur!vreau poze!v-ati gindit la nume?

baby, si ptr tine ma bucur tare mult, si tu vii cu o veste tare buna! spor la treaba si sa vii cu vestea cea mare de iepuras!

mcrissa, concediu placut sa aveti, e o decizie buna! risul e tare bun la minte, corp si suflet, asa ca ma bucur ca rizi!

mina ce mai e cu tine?

laura, ce trist ca se intimpla si la alte mamici, nenorocitii!

mari, asta e ptr tinedin pacate se pare ca nu se vede asa, dar iti dau pe mail, ptr fetele care nu vad ce e, am gasit un anunt cu un carucior de vinzare ptr tripleti, este super fain!

cu atitea vesti bune ma pot culca si eu, sper sa ma lase tusea asta sa dorm!va pup pe toate

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Buna dimineata dragele mele prietene!
Vai, rusine mi-e de cand nu am mai scris... Din cadn in cand am mai cititi, dar am ramas in urma cu informatiile, si cred ca nu voi putea citi din urma tot. Imi pare rau ca lista noastra s-a lungit, va pup pe toate fetele noi si dragi, cu suferinta proaspata . Va doresc sa fiti puternice si sa revina optimismul cat mai curand, caci, aveti de lucru .
Michelle, vai cat ma bucur pentru decizia ta ! Iti doresc sa vina BB cat mai curand .
Cristina, felicitari pentru BB cel frumos si sanatos . Abia astept sa vad pozele!!!!
Scriu pe furis, deci o sa intrerup undeva, probabil nu o sa aiba inteles ce scriu ...
Flavia draga , si eu astept cu curiozitate ce voi face in aprilie. Sotul nu l-am convis, deci situatia este neschimbata de-o-cam data. Am emotii, mi-e frica sa nu ratez momentul. Doamne, mai ai putin pana nasti! Ce frumos .
Ralu, tu pe unde esti? Sotul tau cum este? Al meu se reface incet, dar cred ca e spre bine - este fff ambitios.
Inchei aici, pt. ca vreau ca macar acest mesaj sa ajunga la voi. Din pacate serviciul meu e de k.k.... Totul s-a stricat intr-un timp f scurt. Presupun ca s-a indragostit de un coleg nu tocmai placut si probabil vrea sa ramana doar cu el si de aceea ne face viata la servici un iad, sa plecam singuri. Asta este. Oricum, anul acesta vor fi schimbari mari in viata mea.
Va pe toate si inca o data scuze ca nu v-am scris la toate. Se pare ca nici nu o sa reusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor! scuze ca va stresez dar vreau sa va intreb si eu ceva din nou. voi dupa chiuretaj ati avut hemoragie? si daca da cam cate zile a tinut? eu inca mai am, nu foarte mare , nu am dureri si nu stiu daca e normal. diesara ma duc la dr la control dar pana atunci cam fierb de grija ca nu stiu daca e normal sau nu sa mai am sangerari. eu stiam ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!!!
Flavia multumesc foarte mult pentru informatii. Acum ma gandesc...oare trebuie sa astept sa scada Igm-ul sub 0.500 (intre 0.400 si 0.499 incert) sau sa scada sub 0.400 - negativ ?
De ce trebuie sa trecem noi prin atatea probleme si tristeti pentru a avea un copilas sanatos al nostru?

Bebica te asteptam!

http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Michelle, draga mea ce mult ma bucur pentru decizia luata. Ma rog sa iti dea Doamne Doamne un copilas cat mai curand. O sa vezi ca totul o sa fie bine.
fetele

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput