Stelute de ianuarie februarie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
dinzo , nici eu nu i-am dat suzeta.Si faza e ca face asa si inainte si dupa supt...si vad ca am lapte..mulg , refuza si din bibe.eu asa tineam minte..ca fac cand si le descopera, sau ii doare burtica;
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dinzo spune:
anis, mihnea face asa de la 2 sapt si face in general cand ii este foame in rest nu are treabacu mainile...nu stiu ce sa ma fac bebelu meu doarme fff putin pe zi
De ex zi s/a trezit la 5 30 a mincat apoi a mai atipit pina la 6 30 apoi ne/am facut siesta luam vigantol, dam cu ulei chestii din astea.. am mincat cand terminam si apoi ar fi trebuit sa dormim dar noi anu vrem
a atipit cate 10 max 15 minute
apoi pe la 11 30 am mincat si am reusit pe la 12 si ceva sa adormim un pic. ne.am trezit la 1 30 ne/am scimat m papat si afara afara am dormit pina la 4 (dar ieri nu a dormit deloc afara) si apoi in casa nu a dormit deloc deloc maraie la 7 am facut baita am papat si ne chinuim sa adormim pina la 8.
Nu stiu ce sa fac sa doarma si el peste zi ca ma oboseste de nu se poate????
Dinzo si bebelu Mihnea
Messa spune:
Catalina, sa-ti raspund la intrebari - 1. a mea nu regurgiteaza, nu vomita, niciodata. Probabil ca daca o va face vreodata am sa fiu ingrijorata rau... 2. a mea se intoarce singura de pe burta pe spate si se taraie prin patutz, o pun intr-un loc, o gasesc in altul. 3. In carutz sta pe semi-spate, in patutz pe spate si cand o hranesc, aproape in fund, numai ca ii sprijin spinarea si capul.
Dano, si pe a mea o doare-n pix de carusel... a fost interesant doua zile, dupa care a inceput sa considere ca e mai interesant sa-si roada degetele.
anis, cu scosul limbii - a mea, numai dupa masa. In rest roade degete, de zici ca a secat biberonu'. Cred ca e de distractie, ca le roade si pe ale mele daca i le dau. Si roade si babetica, si caciulitza, si paturica, tot, tot. Cred ca e la faza "cunoasterea nu inseamna sa mananci un mar in gradina edenului, ci sa gusti totul, cat mai mult si mai concentrat"...
Suzeta... eu ii pun dop cand e ora de baie si are chef sa haleasca inainte sa termin eu de frecat la ea si de imbracat. Ii mai dau suza cand suntem afara la plimbare si ne indreptam spre casa sa mancam. Si cand am musafiri si plange intre mese si n-am chef sa stau de ea. Si, miraculos, tace. SUZA RULEZ!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
R_MARCE spune:
Salut...
Noi ne-am plimbat azi o gramada in Pismigiu cu Miciurin si printesica Lizuca.
Vigantolul... eu i-l dau intr-o lingurita de silicon, in care pun inainte niste laptic. Vigantolul e uleios de ci dak il pui dupa c e ai pus lapticul, pluteste. I-l dau inainte sa ii dau sa pape, cind ii e foame si inghite orice. Imediat dupa ii bag tzitzi in gurita, sau bibe...si e totul ok.
Vaccinul, e normal sa se faca k un crater si sa faca puroi, dupa care se vindeca incet-incet. Voi nu va mai amintiti k am facut unul la fel in liceu??? LA fel am reactionat si noi ...eu imi aduc f bine aminte. Lasati-l in pace...cel mult cum s-a zis, betadina si baneocin dar in mod normal, nu trebuie zgindarit si mai ales, igiena e f importanta.
Liuda mama, esti tare! Ce te faceai fata, dak era sa faci tu curat, sa stai cu fata non stop, sa ii dai sa pape numai tu, sa o scoti afara si sa ii faci baitza singurica...si in plus, sa speli, sa freci aragazul, sa gatesti... etc etc. Pt mine asta e programul... Mi-as permite sa angajez bona, nu-i problema, dar cred k e prea mica sa o las pe mina vreunei straine. Sint topita dupa fii'mea! Si cu ai mei cind o las juma' de ora sau o ora...si le dau o mie de instructiuni, sa faca intocmai cum vreau eu.
Sper sa nimeresti pe cineva bun de data asta.
pupam,
Marce
www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006
www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)
roandre spune:
quote:
Originally posted by adita
findca am vazut ca aici sunt mai multe fetite decat baietei, am zis sa mai echilibrez putin balanta si sa-l aduc si pe baiatul meu. ne primiti? s-a nascut pe 18 ianuarie, prin cezariana, APGAR 9, 3.900, 51 cm. la doua luni are 5.700, lungimea o aflam mai sigur joi cand mergem la vaccin(asta daca ni l-o face, ca e racit)mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
Bine ai venit...sau bine ca ai reusit sa-ti faci timp si pt noi! Cand mi-e greu ma gandesc la tine cum faci fata cu 4 bebei...si parca l-ai vrea si pe al 5-lea...hehehe
Adita, a stat in acelasi salon cu mine cand am nascut...si de abia in ultima zi ne-am dat seama ca suntem forumiste DC.
ylilimic spune:
Si Adam suge pumnul si linge degetele sau orice altceva...E vremea lor, ce atata tzitzi si suzy, sa mai caute si altceva
dinzo - daca descoperi vreun leac sa il adormi sa imi vinzi si mie macar putin! La 7 dim mananca si apoi rupe la distanta de 3-4 ore cate 20-30 min, de te apuca disperarea. Si azi a facut la fel, si pt ca Matei e bolnavior nu am iesit (s-au facut deja 36 de ore de cand nu mananca) dar pe jupanul Adam l-am scos pe balcon si a dormit cam 2 ore. Si afara ar dormi, ca a mai facut-o, insa in casa e belea. Azi a stat mama cu el sa mergem noi la dr si cand zicea si ea "Doamne ajuta, doarme bb"
, bb avea ochii mari cat maslinele "large size" - de aici si porecla de maslinutza!
cristiana - tu intrebai cine NU l-a votat pe sotul meu? Nu stiu, cert e ca a depasit-o pe una pe care aveam eu oftica si acum e pe locul 3
. Dar vorba lui ar trebui sa voteze si sotii fetelor de pe forum ca sa il depasesc pe primul care are vreo 200 de voturi (Marian 49 acum).
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
anis spune:
Of..m-a luat rau ingrijorarea, azi dupa fiecare masa a dat afara, regurgitat, dar cam mult zic eu , si mirosea ca voma.PAna acum nu facea asa.Mi se parea ca a inceput sa ia f putin in greutate...usor usor devin paranoica.I-am dat de ieri duphalac , e laxativ si nimik, tot cu supozitorul iese..
Serios nu stiu de ce nu face kaka singura si nici cum s-o ajut..asa m-a apucat 

Nu stiu ce sa mai fac..sper din tot sufletul sa nu aibe ceva grav...
Asa rau ma simt ca nu stiu cum s-o ajut.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gio spune:
Buna fetele,
Mey lili, da-ne si noua un link pe msg sa-l trimitem la toata lista, s-or gasi cativa sa va voteze si asa. Noi azi am votat, ca mie tare mult imi place berea
. Pacat ca acum ma multumesc cu d'aia fara alcool...Cafea fara cofeina...halal viata![]()
Si noi regurgitam, la greu, dar sunt obisnuita de la fii-mea 1 ca avea reflux si nu mai ma stresez. eu-s pe invers decat Messa, as fi ingrijorata daca n-ar face-o
.
In carutz, treapta intermediara e prea sus, asa ca n-o pun inca; dupa 4 luni cu siguranta o voi pune.
Levi, nu stiu ce sa-ti raspund doar ca a mea face la fel de vreo 2 zile. Moama cand da de bibe..zici ca are eu-stiu-ce pe el..de-abia mananca in sila 30-40 ml si atat. Tzitzi vrea, dar la bibe e un show...Si nu ca nu i-ar fi foame, ca daca ii bag tzitzi goala trage din ea ca apucata. Nu stiu ce a zic, sper sa-i treaca sa nu facem foamea.
Am vazut&admirat bebelusi, dar nu mai stiu care al cui este
. Taisia e fan pozele voastre oricum si mereu ma intreaba: dar asta cine e? Cred ca mai degraba v-a invatat ea!
Raportam bubite care s-au estompat cu crema trixera
; (am schimbat si lapticul, am trecut pe HA, dar oricum).
in rest, baby-expo nu servim, desi tare as fi bagat ploadele intr-un taxi si am fi mers pana acolo, dar joi e zi de intepat si n-avem incotro. o mai fi si alta data baby expo asta. oricum din experienta din alti ani, in afara de cateva oferte "adevarate" pe la scaunele auto, de masa etc, restul pompeaza la preturi de zici ca l-au apucat pe d-zeu de picior...de parca noi suntem venite cu pluta si nu stim preturile.
sa va uitati la jucarii la standul casei retro ca tare faine sunt!
pupici
anis spune:
Amaya, tu o stii pe Denis Stanescu??E ok?
Am dat de ea la Budimex si mi s-a parut f ok..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
Messa spune:
Anis... nush daca te ajuta, dar stiu eu? Am gasit o chestie intr-o carte a lu' maica-mea, veche, care se cheama "Cum sa ingrijim, alimentam si sa educam copilul" scrisa de un neamtz... omul zicea ca este o regula ca acei copii ai caror mame sunt cu mult mai preocupate decat altele de bunastarea copiilor lor de fapt le genereaza o stare nevrotica pe care o exteriorizeaza somatic (o "somatizeaza", adica starea lor de nervozitate se exteriorizeaza prin diaree, febra, plans fara motiv, eruptii cutanate etc), parand mereu bolnavi de tot felul de chestii, dand cum se zice dintr-una-ntr-alta desi de fapt sunt perfect sanatosi... tot el spunea ca in conditiile in care acele mame ultra-grijulii constientizeaza treaba asta si incearca sa fie mai relaxate si sa isi controleze spaimele, ingrijorarile, temerile etc, starea generala a copiilor se imbunatateste si eternele probleme dispar... m-am gandit - cine stie? poate ai bafta si e doar asta - ca am vazut ca tu mereu ai probleme, si cu cea maricica, si cu bebelina... sa nu te superi ca am scris asta, poate nu e cazul tau, dar poate, cine stie, este, si te ajuta si scapi fato de probleme, ca eu daca eram in locul tau sucombam subit cu atatea boleshnitze si pe capul tau si pe al copilelor... asa, venite tam-nesam si din senin...
Adita, a zis roandre ca mai vrei un bebe? Pai vrei sa ai... cinci? Mama... eu ma spanzur cu una singura si tu vrei cinci? Esti curajoasa rau!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)