Israelul sau tarile arabe?!

Israelul sau tarile arabe?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva ca daca te duci in Israel nu te mai lasa sa intrii in tarile arabe? mi se pare chiar o timpenie....mai ales sa mi se spuna de la o agentie de turism!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Da, asa am auzit si eu, ca daca ai stampila israeliana pe pasaport nu intri in tarile arabe (adica banuiesc ca doar in Siria, Egipt, nu stiu daca chiar in toate). Parca sotul meu imi povestea ca are colegi care au 2 pasapoarte, unul special pt Israel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cred ca agentia se fofileaza, noi avem stampile pe pasapoarte si din Israel, si Emiratele Arabe (unde nu se intra cu pasaport israelian), si Egipt si nu ne-a intrebat nimeni de sanatate...E drept ca nu am folosit pasapoartele romanesti, n-aveam chef sa mai cheltuiesc bani si timp pe la ambasade pt. vize..Incearca la alta agentie, fara sa aduci tu in dicutie subiectul vizelor din pasaportul tau si vezi ce zic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Da` invers se poate?Adica Israelul primeste cu vize din tarile arabe?
Chiar m-ati facut curioasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hannen

Am scris mai sus ca am intrat cu viza de Emirate-n Israel si invers si nu m-a intrebat nimeni nika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by dodo

quote:

Am scris mai sus ca am intrat cu viza de Emirate-n Israel si invers si nu m-a intrebat nimeni nika.

eu traiesc aici si stiu sigur ca nu-ti acorda intrarea daca pe pasaport ai viza de israel, daca-ti faci pasaport nou nu e problema, doar sa nu apara viza
dodo, poate ai avu noroc si nu au vazut la controlul pasaportului
si in afara de Iordania si Egipt restul nu-ti permit intrarea cu viza de israel pe pasaport
invers am inteles ca te lasa, iordanienii chiar nu au nevoie de viza

anca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ache

quote:
Originally posted by dodo

quote:

eu traiesc aici si stiu sigur ca nu-ti acorda intrarea daca pe pasaport ai viza de israel, daca-ti faci pasaport nou nu e problema, doar sa nu apara viza
dodo, poate ai avu noroc si nu au vazut la controlul pasaportului
si in afara de Iordania si Egipt restul nu-ti permit intrarea cu viza de israel pe pasaport
invers am inteles ca te lasa, iordanienii chiar nu au nevoie de viza

anca

Mey, nu cred, ca de cind avem viza israeliana am intrat si iesit de citeva ori din Emirate si nu ne-a zis nimeni nika, au vazut-o, ce naiba, ca si aia s-au labartat pe cite-o pagina/viza, noroc ccc ca pasap. are file multe..Cel mai bine e sa-ncerce cu alta agentie, cum am zis, sa nu pomeneasca de viza si sa vada ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

hai ca m-ati facut curioasa...ma duc sa fac sapaturi

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si la ambasada israel pt viza mi-a cerut vechiul pasaport de ce?! nu stiu...poate sa vada daca am fost in tari arabe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

sa va spun si eu ce stiu.....
din 2001 venim in Israel cate 10 luni pe an. pasaportul este plin de vize...
acum 2 ani,am incercat sa plecam de-aici vreo 5 zile intr-o tara araba,pt ca sotul avea liber <eu visez la Dubai >. in nici o agentie din Tel-aviv nu aveau oferte pt aceste tari.... un coleg de-al sotului, croat, a gasit o agentie care, spunea ca are oferte pt straini <nu evrei>,in Egipt..s-a dus la ambasada sa-i dea viza si n-au vrut sa-i dea ...ma intreb oare de ce? pt ca era in Israel si se stie ca nu sunt agreati cei de-aici... noi n-am incercat sa luam viza,pt ca ne-am pierdut speranta...
mai stim un brazilian,fotbalist,caruia impresarul i-a gasit o echipa in Qatar. cand au auzit ce-i de-acolo c-a jucat in Israel, n-au mai vrut sa-l ia....
eu inca visez sa merg in Dubai si de multe ori vorbesc cu sotul ca, atunci cand vom vrea sa merge, va trebui sa ne facem pasaport nou, sa n-avem probleme...
dupa cate am inteles, nici zboruri catre tarile arabe nu sunt...cel putin , compania israeliana nu are...asta nu stiu 100%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Si la ambasada israel pt viza mi-a cerut vechiul pasaport de ce?! nu stiu...poate sa vada daca am fost in tari arabe!

Angelinne

Mi-ai confirmat "temerile"
mey,ie vorba de simpatie "reciporca"

dodo,voi erati "neutri",adica australieni

Mergi la inceput