Si-a facut cineva BOTOX?

Si-a facut cineva BOTOX? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

As vrea sa imi fac Botox? Doare? Cum te simti pe urma? Cam la cite luni trebuie repetat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Eu am urmarit un documentar desper asta si paer ca nu doare,atat cat simti o intepatura.Cam cateva luni ar avea efect dar unele femei fac chiar mult mai des.Am vazut cum veneau tipe la acel cabinet si plecau in 5 minute si aratau foarte fresh,chiar iti intinereste fata.Nu din experienta proprie dar cred ca se merita.

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Anngeline, dar tu arati atit de bine, de ce crezi ca ai nevoie de botox.
Asta e o solutie de la 40-45 de ani in sus.
Botoxul paralizeaza muschii fetei si astfel se creeaza senzatia ca nu mai ai riduri.
Se face o data la 5-6 luni.
Eu zic sa mai astepti ,ca nu ai nevoie de asa ceva.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am deja pronuntate ridurile de expresie si ma enerveaza///// si chiar am vazut zilele acestea pe cineva care si-afacut si e f multumita! Am mai citit si pe internet si pate totusi o sa imi fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Am deja pronuntate ridurile de expresie si ma enerveaza///// si chiar am vazut zilele acestea pe cineva care si-afacut si e f multumita! Am mai citit si pe internet si pate totusi o sa imi fac!

Angelinne

Eu zic ca nu e bine sa incepi de pe acuma,mai bine foloseste un antirid mai puternic,astea sint si f. scumpe dar e mai bine decit sa incepi de pe acuma cu botox.Parerea mea e ca inca nu ai nevoie de botox.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

da, eu mi-am facut si durerea e suportabila.
Rezultatele sunt spectaculoase daca injectiile sunt facute cum trebuie.
Pe mine ma deranjau ridurile care incepusera sa se formeze in jurul ochilor si chiar au disparut dupa botox ( de fapt produsul folosit in Ro e Dysport).
Trebuie repetat cam la 6-9 luni , depinde mult de cat de puternici sunt muschii, eu mi-am facut odata cu o doamna mai in varsta si la ea a durat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si cat ar costa o sedinta de intepaturi? Si daca nu le repeti ce se-ntampla? Daca-ncepi cu o sedinta le faci pan'la moarte?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Costa cam 300 euro! Daca nu le mai repeti nu e nici o problema...atita doar ca incep din nou sa ti se vada ridurile//// si perioada in care actioneaza...e ca si cum timpul ar sta pe loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca tot vrei sa faci ceva impotriva ridurilor, nu iti recomand botox,mai bine fat injectables,se ia grasime dintr-o zona a corpului tau si se injecteaza in zona ridata.Este o solutie mult mai sanatoasa si de lunga durata.
Citeste aici

http://www.ienhance.com/procedure/description.asp?ProcID=120&bodyid=1&specialtyid=2

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Botoxul are un mare dezavantaj: pt ca parte din muschii fetei sunt blocati incep sa fie activati puternic alti muschi, mai putin vizibili; rezultatul: incep sa apara riduri in zona in care inainte nu aveai...

dc tot vrei sa faci ceva apeleaza la ce zicea anky ..desi mare grijia, daca incepi pana in 35-40 de ani operatiuile astea o sa le cam faci toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Danet, poti sa ne dai mai multe detalii??
sau scrie-mi pe PM, sa nu se considere reclama...ca ma intereseaza cit ai dat si la ce clinica ai facut...

Mergi la inceput