Usa metalica! De care?
As vrea sa achizitionez o usa metalica de exterior(pt. apartament), dar inainte de a merge in oras as vrea sa fiu informata cu privire la ...detaliile tehnice legate de usa. Ce trebuie sa urmaresc la o usa buna? Bineinteles ca m-ar interesa sa fie antifonica si antiefractie...astept sugestii...Merci!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Raspunsuri
zuppy spune:
Trebuie sa imi achizitionez si eu o usa(cred ca astazi)- imi pare rau ca nu o sa am timp si eu sa citesc feedback-urile celor care au trecut prin asa ceva. Stiu doar ca trebuie sa fie izolata fonic si termic si sa arate bine. O sa imi iau una Maco. Este singura usa care imi place, din cauza ca e simpla, in rest sunt fel de fel de turcisme care ma inspaimanta ca design. Singurul dezavantaj al usilor Maco, este ca au autocolant pe ele si nu stiu cum se comporta in timp.
ni-na spune:
Eu am intrat pe google,m-am informat de numa-numa iar cand am ajuns in magazin am uitat totul si am luat-o pe cea care mi-a placut ca si design.Am vrut sa aiba sonerie si luminita de la clanta sa nimeresc noaptea cheia-n usa.Atentie la garnitura dintre usa si toc,sa nu scoata zgomot cand o folosesti(vecinul de la trei are una cu aceasta problema si stiu exact cand intra si iese ,iar eu locuiesc la etajul 1)....
Atentie mare la montaj,trebuie sudat tocul(vine cu niste dibluri insa daca se darama mai mult cand se scoate cea veche sunt ineficiente)si mare,mare grija sa fie dreapta(nu zambi,am vazut doua exemple stambe rau)
Mai multe nu stiu,sa-ti mai spuna cei de specialitate.Bafta
dadi_t spune:
numai atat?!...nu si-a mai luat nimeni usa metalica?!
ni-na, zuppy-multumesc mult!
Noi!
joxy spune:
Cand o cumperi sa te duci cu un magnet in buzunar ;) o sa poti astfel sa pui muult mai multe intrebari vanzatorului.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
nemary spune:
gasesti si aici mai multe raspunsuri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83937
eu am cumparat usa de la Maco si sutem multumiti de ea.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
dadi_t spune:
multumesc mult pt. raspunsuri. n-as putea spune ca-s lamurita suta la suta, dar... ceva-ceva acolo am inteles.deci: inchidere in cel putin 3 puncte; grija la chedere si eventual sa fie si umpluta cu spuma poli...nu stiu cum pentru izolarea fonica...mmmmda...saru-mana inca o data!
Noi!
zuppy spune:
Pana la urma mi-am luat usa Maco. Super ok. Yala cred ca este tot Maco, dar nu conteaza prea mult, din cauza ca eu aveam nevoie de o usa, nu de usa pt seifAcum trebuie sa ma apuc(impropriu spus "eu") de finisat glafurile.
crisia76 spune:
Si eu am Maco si dupa 1 an a inceput sa-i cada vopseaua de pe yala, ma rog asta n-ar fi asa mare nenorocire dar nu a fost bine pusa de mesterii lu peste si cand e foarte lumina in casa se zareste de afara pe langa tocul usii pentru ca nu se inchide perfect.