PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna seara

Am vazut ca discutati pe tema ficatelului cum poate fi preparat pentru bebei.Eu il fac cam asa:

-ficatelul(din comert bineanteles ,ca n-am pe nimeni la tara)spalat il frec cu putina lamaie,apoi il las in lapte 20 min (zice ca ies toxinele din el),dupa care il pun in folie de aluminiu cu putin ulei de masline,sau unt ,dupa preferinte si il las la cuptor alte 20min.

Andreea numai asa il papa ,fiert am incercat dar nu-i place.
Aaaa am uitat sa specific ,numai in combinatie cu spanac si nelipsitul iaurtel ,altfel e cahh.

Vreau sa va intreb si eu daca ati dat pomelo la bebei,si cum il accepta?

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu am dat pana acum petrei numai alimente din comert, supermarket etc. Mi s-a cam strans inima citind ce ati scris mai sus. Nu prea ii plac borcanelele si e musai sa ii gatesc eu.

Lapticul il iau dn comert (la punga) pentru branzica, iar carnita o iau din supermarket. Ouale tot din supermarket... Cand am sa ii dau ficatel nu voi avea alta alternativa decat supermarketul.

Ficatel ii voi da abia dupa un an. Asa mi-a recomandat pediatra. Mi-a spus ca inainte se recomanda mai repede dar cum au evoluat studiile nu mai este asa de indicat...Am sa o mai intreb odata de ce si am sa va spun mai concret ce si cum.

La fructe Petra a papat pana acum: mere, pere,banana, caise, piersica, ananas (sucul- este super pentru constipatie!!), capsuna, strugure alb/rosu, avocado, mango, minola, afine, si zmeura(doar din cerealele de la bebelac...hmmm au zahar din pacate). Nu i-am dat inca portocala si pepene galben (am sa ii cumpar sa ii dau).

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetele!
Bine v-am gasit la un nou capitol si intr-o noua saptamana!
Eu sunt tare bine dispusa in dimineata asta,desi mi-e somn.
Ieri am fost la petrecere in Tokyo cu ocazia zilei de 8 Martie unde ne-au incantat privirile dansatorii trupei lui Valentin Bartes. A fost super.Ne-am simtit tare bine si din fericire copiii au fost exemplar de cuminti.
Noutati despre piersicutza mea nu am,nu vrea sa vorbeasca,nu a spus nici un cuvant pana acum,in 4 labe nu vrea sa mearga.
O atrag foarte mult trenuletele si amsinutele lui David ,m-am bucurat ca fiind fetitza nu o sa se certe pe jucarii,dar cum vede trenuletele lui David se agita si incepe sa sara cu funduletul sa ajunga la ele.
David are momente cand o lasa fara scandal dar de cele mai multe ori trebuie sa intervin eu sa ii impac,pe David ca Patricia daca si-a pus in gand ceva nu se razgandeste.
Rad amandoi si povestesc mult,David o iubeste enorm desi o cam chinuie I se pare tare interesant sa o vada cum cade,cand sat ea in sezut o impinge sau o trage de haine in spate sa o vada cum se rastoarna El rade in hohote,ea urla in hohote.Asa ca mereu trebuie sa fiu cu ochii pe ei

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Corina_r BINE AI VENIT ! vezi ca ai postat cu 2 capitole in urma din greseala, ai scris la Cap 36. Sa-ti creasca mare si sanatoasa piersicuta.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mamaludavid imi inchipui ce veselie mare e la voi cu un si o !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza piersicutzelor frumoase.

Multumesc tuturor pt gandurile bune.
Astazi m-am intors la job si sunt singura pe aici pentru ca desi incep la 9.30 prefer sa vin dimineata cu sotzul ca sa evit aglomeratia de mai tarziu. Pe Mariuku am lasato la bunici la Calarasi aseara si mi-e un dor de ea de mor. M-as duce sa o vad maine dar o mai las un pic ca sa ii treaca dorul de tzatza ca acu cred ca daca ma vede sare direct pe mine. Ieri cand am plecat i-am mai dat sa suga pentru ultima oara si a adormit asa frumos. Am bocit si eu si tasu pe langa ea. Dimineata am sunato pe buni si mi-a dat raportul - a dormit bine a papat pe la 6.30 si acum iar doarme. Cand ma gandesc ca vineri ne-am trezit amandoua, ne-am alintat si ne-am iubit si acum dimineata am vazut patutzul gol .........Off tare greu e fara puiutza mica. Totusi stiu ca pentru ea e mai bine cu bunicii decat aici cu o bona. Au grija de ea si o iubesc mult. O sa o mai chem pe buni sa mai stea cu ea si pe la noi dar dupa ce se mai obisnuieste copilul acolo.
Am inceput sa iau si bromcriptina sau cum naiba se cheama ca sa se opreasca lapticul. A mai luat vreuna dintre voi si daca da cum a fost in cat timp sa oprit?

Legume si eu ii dau fie din supermarket fie din piatza, fie congelate.Eu imi mai faceam aprovizionarea si de la Buzau de la mama pentru ca acolo e cea mai adevarata piatza pe care am vazuto eu ever. Nu le putem feri din pacate de "avantajele" civilizatie moderne dar asa pe cat pot incerc sa ii dau cat mai natural posibil. Eu cred tare mult si am mai spuso ca un comportament alimentar sanatos se invatza din copilarie de aceea vreau sa o invatz sa prefere fructele dulciurilor, legumele si carnitza facuta acasa preparatelor fast food. Nu o sa putem sa ii tinem departe de Mc Donalds si altele asemenea dar macar sa ii invatzam ca sunt alte alimente muuul;t mai gustoase. Cunosc copii mai marisori la gradinitza care nu vor sa isi faca aniversarile akasa sau in alta parte ci doar la Mac pentru ca asa e moda si ceilalti colegi acolo si-o fac. Asta e ....
Va las ca tre sa fac meniul pentru papusica mea pe sapt asta si sa il trimit lui buni. De-abia astept sa se trezeasca sa o vad pe webcam.

Va pup pe toate (mamici, piersicutzi si piersicutze)si va urez o zi si o sapt cat mai frumoase.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu ii dau fructe si legume din piata sau din supermarket. Pui de tzara si vitel din comert. Sunt de parere ca in ziua de astazi, in comert nu se mai gasesc legume si fructe bio. Chiar si tzaranii le trateaza, le stropesc ca altfel nu ajung cu ele sa le vanda. Singurele care chiar cred ca sunt bio sunt borcanelele pentru copii (eu am folosit doar Hipp sau Humana) dar sunt convinsa ca si celelalte marci sunt la fel. Nu putem sa ii ferim dar putem sa ii obisnuim sa manance anumite lucruri si chiar daca vor manca si Mc Donald's sau alte chestii important mi se pare sa nu manance doar asa ceva. Si oricum daca le dati supa de carne acasa este ca si cum ar manca orice fast food doar ca aveti constiinta impacata ca e facuta in casa.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor eu is plina de draci de dimineata si sculata cu noaptea in cap.
Va scriam ca a fost al meu plecat prin strainataturi si ieri s-a dus pe la ai lui sa le duca si lor cadouri si ce credeti....a venit de acolo si mai tarziu ne scarpinam toti..... a venit cu purici de la caini (fara suparare ptr. cele ce au caini, dar astia ai lui socrela nu sunt ingrijiti, ii lasa sa se scarpine pana isi fac rani). Am scuturat eu aseara da' n-am avut succes ca n-am scapat de ei si azi dimineata pe la 6 am ridicat tot de pe pat si am bagat la spalat in masina, am scuturat si o astept si pe mama sa ma ajute sa dau cu aspiratorul si sa mai scuturam ce se poate.
A mai patit cineva ca noi, ca nu stiu se mai poate da cu ceva substanta sa scap de ei, astia se inmultesc repede ca ma gandesc ca doar nu a luat asa multi odata!

Na ca m-am descarcat si eu la voi si ce bine am mai inceput saptamana si nu imi pare rau decat de un singur lucru ca azi vroiam sa ma duc la vaccin cu strumfii ca si asa am amanat mult vaccinul asta si na cum sa ma duc eu acum cu copilul ciupit?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Emilia eu zic sa duci totusi copilul la vaccin chiar daca e ciupit de purici. Asta e daca te intreaba ii spui ca la ciupit un purice ca doar nu e asa o mare rusine. Se mai intampla.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

iulenca, am plans cand am citit mesajul tau. Realizez cat e de greu fara puiuta mai ales ca ai intrerupt si alaptatul in acelasi timp. Uff....in iulie va trebui sa procedez si eu cam la fel ca tine si deja ma doare sufletul. Am inteles ca pentru ei intarcarea e destul de grea, sper sa suporte cat mai usor, fetitza ta! Uite un pupic de la mine !
mamidestefan, ma duc sa trag cu ochiul la dieta si cred ca vin si io acolo! Sper sa primiti si pe cineva care se mai abate din cand in cand!
alina2006, chiar ma intrebam pe unde esti ca nu faci prezenta in parc. Tu pe la ce ore iesi? Poate ne vedem!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput