Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!
Raspunsuri - Pagina 9
mamacita spune:
LA MULTI ANI,Mara,sa fii frumoasa,desteapta,sanatoasa si mereu la fel de zambitoare,iar familia ta sa fie fericita si unita!
rrox,bine ai revenit,si tu ai fost haioasa si ai intru totul dreptate,asa gandesc si eu,sexul conteaza mai putin.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
Buna, buna...stiu ca vor suna plauzibile ( sau nu) scuzele pentru care am stat la o parte( exista cineva

care le stie foarte bine si vreau sa ii multumesc enorm pentru cat de mult m-a ajutat, dar problemele mele imi puteau schimba viata la 180 grade, inca nu pot vorbi, insa in sensibilitatea mea naiva, am suferit foarte mult si inca o mai fac), insa azi am absolvit cursul de contabilitate si finante.
In primul rand eu sunt o persoana plina de datorii la felicitat si incep cu prichindeii care au implinit 2 anisori si vreau sa le doresc o copilarie frumoasa si plina de surprize minunate...urmeaza micii bebelusi care au sosit pe lume si implicit mamicutele lor, Rp si Gabbrianah....sa nu omit samburelul din burticuta Mamacitei...si sa continui cu Rrox, pe care sincer o apreciez foarte mult( ca si "persoana virtuala").
Nu stiu daca voi reusi sa scriu pe subiect si implicit despre Rares, poate pentru ca orice mamica isi doreste sa se laude cu puiul sau, iar eu inca nu ma simt in stare sa o fac.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
rrox3 spune:
Brr... Alina (raresionut) ce tot zici acolo? Ca ma ia cu frisoane... Sper ca sunteti bine acum si tu si nazdravanul tau - care cu siguranta merita toate laudele tale!
Multumesc frumos pentru aprecieri! 
Gabrianah Bravo lui Simon (ii ziceti Simon sau David? - cum vrea Nathan
) ca a iesit bine la vizita!
Da, trebuie sa mai apara si un rand de molari.
Coco Ioana cred ca e penultima, are doar 2 canini si ii tooot asteptam pe ceilalti 2
Spor la iepurasi! Dau navala sa-l vad pe Vlad si revin... ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Coco iar m-am indragostit de Vladut!!
Ce ochi, ce plete, ce zambet!!!
Ai un baiat frumos foc! Norocul meu ca Ioana doarme deja (asta fiindca nu mai doarme la pranz...
) altfel dadeam de belea cand vedea bluza cu Scooby
E mare admiratoare. Ca atare maine va primi cadou si toata ceata din Scooby la pachet
Desi folosea repede orice catel pe post de scooby si pana acum...
Hai s-o mai laud putin, poate ii fac pofta si Alinei si ni-l lauda si ea pe Rares
Cat am fost noi plecati, 3 zile, a mai invatat cifrele 5, 6 si 7!
Le stia deja pe 2 si 4. Acum coboram scarile si imi insira numerele de la apartamente (pe cifre fireste, nu va ganditi chiar la zeci
, dar la 55 imi spune "doi cinci"
) Asta fiindca i-am cumparat o carte cu cifre
Ma gandesc sa ascund abecedarul Mariucai, ca nu se stie ce idee ii mai vine...
In rest vorbareata foc. Acum zice si Bunaziua, si te rog si merci, la momentul potrivit, dar nu intotdeuna. Face deja glume si se amuza copios la ele, mai ales daca ne amuzam si noi. Da doamnele in varsta gata in parc, le raspunde ca o cheama Ioana si are 2 ani (noua ne mai raspunde si aiurea ca e Scooby si ca are 8 ani, dar strainilor le raspunde mereu corect
).
Ne-a dat gata si cu spiritul de observatie. Acum doua zile se uita pe geam cu mama. Noi stam la etajul 3 si in fata blocului e spatiu verde, trotoar, strada, iar trotuoar si parcul. La un moment dat incepe sa topaie fericita si sa arate pe geam "Minuna, Minuna" (asa ii spune Mirunei - prietena Mariucai). Dupa ce se zgaieste mama bine, o vede pe Miruna undeva in parc, la peste 100 m. de bloc. ![]()
Olita nu prezinta interes. A stat de doua ori pe ea, dar nu a facut nimic. Nu vrea sa se aseze cand face kk. In schimb toate jucariile fac la olita (are una identica, dar mai mica, de jucarie) si e inebunita sa mearga cu mine la baie sa ma asiste 
Cam atat in episodul de azi
Va mai plictisesc si in alta zi ![]()
tuturor!
poze cu noi
rrox3 spune:
Gegea cum e Daria? Se simte bine? Am vrut sa-ti raspund si abia acum mi-am adus aminte... Mariuca era refractara rau la inghitit medicamente, de picaturi sau pompita de curatat nasul nici nu se punea problema
Medicamentele i le dadeam cu forta cand nu razbeam altfel... picaturi renuntasem sa-i mai pun (si am tras mult din cauza nasului necuratat, daca aveam atunci aspiratorul sigur il folosem, cu forta la nevoie) Deci se poate si mai rau!
N-ai de ce sa-ti faci probleme. UIte ca la Daria, era doar o chestiune de gust

Pisi mai zi-ne de Matei, ai devenit tare masurata la vorbe pe aici... 
poze cu noi
laura72 spune:
La multi ani,Mara! sa fii fericita ,sanatoasa,voioasa.Rp
felicitari pt asa copii reusiti,sa-ti traiasca si sa ai numai bucurii.
La multi ani,Sara-Mihaela!
Dantje multe felicitari
o sarcina usoara si un bb sanatos.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
alessia105 spune:

LA MULTI ANI Mara si Sara Mihaela!!!!
sa cresteti mari, sanatoase si voioase , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va te bucurati pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de familiile voastre..
Rp 
..sa iti traiasca printesa
..iar tu sa te bucuri de piticii tai minunati sanatoasa si voioasa alaturi de cei dragi 

Danutza 

Rrox
..welcome back 

mie imi era doooor de tine
andira
..supeerrr bancuri m-au binedispus azi diminetza

coco
ne alaturam si noi lui Duracel ...atat vreau sa scap de carut dar e singurul care il mai potoleste cand mergem pe strada sau la cumparaturi 

Daria
pupam maimica si piticu ..multaaaaaaaaaaa sanatate 
Ana71
mult succes cu bona ...acum dupa mine ...ar trebui sa astepti ....pana la sfarsitul lunii sa vezi cum se comporta ...daca se comporta bine si consideri poti sa o platesti ..parerea mea
...sau cel putin asa as face eu ...
gabrianah pupacim mama si pe printisorii ei 

Asa am patit si eu cu moasa si asitenta de la CB ...in primele lui de viata ale lui Benny ramaneau socate ca stiu ce trebuie facut..de parca se uita dupa primul copil
mamacita , raresionut 

Asta seara am crezut ca mooor de inima ...l-am pus in patpe Dezbracatu' acum seara ....la 2 minute urleteeeeeeeeeeee ..am crezut ca l-a certat Ben ca azi a fost 

..cand colo Ben facea dus ..si Benny urlaaaaaaaaaaaa ...ce se intamplase??? isi prinsese mana in dulap ( sunt bagate in perete ) ...usa de la dulap cand se deschide si blocheaza usa de la intrare ..care cand se deschide o inchide pe cea de la dulap ...eee nu puteam nici sa deschid usa ..de frica ca ii strivesc si mai tare degetele ..nu puteam nici sa intru ...pana la urma m-am strecurat ..slava domnului ca nu a patit nimic ...nu pot sa imi imaginez cu naiba a ajuns cu mana in usa cand era intuneric in camera si usa de la dulap inchisa ...daca ma credeti si acum dupa 2 ore imi tremura picioarele
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
laura72 spune:
La multi ani,Ioana-Alexandra,Andrei-Bogdan,Luca! sa cresteti mari si sanatosi,sa aveti minte si noroc.Rrox
sa-ti traiasca amandoua fetele ,sa fiti mereu o famile fericita.Ce surprize ai pregatit pt. ziua Ioanei?masina ai reusit s-o repari?
Crissa pt Andrei iti doresc in primul rand muuulta sanatate,sa rezolvati cat mai bine problema cu inimioara.sa-ti aduca bucurii si sa aiba o viata usoara.
Raresionut felicitari pt absolvire si sper ca acum sunteti bine cu totii.mai zine de Rares.
Eu iar in urma cu raspunsurile si cu pozele raau de tot.sper sa recuperez repede.
Gata, s-a confirmat inscrierea la cresa.luni ne prezentam la post,pt vreo 2 ore.si am niste emotii.
azi m-am lamurit pe deplin ca George se teme de spatiile mici.observasem inca de un an ca incepea sa planga in lift,zilele tewecute la magazinul cu usi.azi l-am dus la un loc de joaca unde era o saltea in forma de castel imprejmuit cu plasa.nu a vrut sa intre sub nici o forma(nici cand am intrat eu) ,a tipat iar cand se apropia de el se uita cu multa teama inspre el.nici la sfarsit cand l-au dezumflat nu s-a apropiat de el.ce-i de facut in cazul asta?
va pupacim si va uram noapte buna
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
alessia105 spune:

LA MULTI ANI Ioana Alexandra si Andrei - Bogdan!!!!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va te bucurati pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de familiile voastre..
Rrox 
..sa iti traiasca printesele
..iar tu sa te bucuri de ele sanatoasa ,voioasa si iubita alaturi de toti cei dragi 

Crisa-77 
sa iti traiasca minunea sa se faca maree ,sanatos si voios si tie multaaaa sanatate ,voiosie si iubire 

Danutza 

----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
coco spune:
La multi ani! Ioana -
-iti uram multa sanatate si bucurii alaturi de deosebita ta familie! 
Sa ne spui Rrox cum s-a bucurat de Scooby - de care si Vlad e indragostit!
La multi ani! Andrei !
Multa sanatate si bucurii in noua ta casa, sa va bucurati impreuna!