Prichindei de martie-aprilie 2005(121)2 ani!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Copilul azi a fost pre-setat dupa noua ora, asha ca azi la 6 (ora veche) el era fresh si cu chef de viatza! Nu acelasi lucru se putea spune despre noi! In fine, acu suntem deja cu laptele baut, imbracati, tot!
La 10:30 mergem la teatru de papusi .
Apoi mama ne asteapta cu peste(azi fiind Buna Vestire) dar la cat a plouat nu stiu daca "masii" a noastra va urca pana la mama!
Poate o folosim pe a lui Raducu(I-am luat o masina din aceea de sui calare pe ea si se deplaseaza daca dai din picioare. Am intrat intr-un magazin de piciclete, dar al a ochit masina intr-un colt si am vazut ca e incantat asha ca am luat-o in avans pt iepuras! De ieri sta numa pe ea, si o manevreaza f frumos )

rrox, am admirat pozele. Sunteti o fam f frumoasa, Ioana cu zulufii ceia e scumpa "rau" ! Toti sunteti niste frumosi. Iar Sighisoara e un loc de vis.Firma unde lucreaza sotul are niste depozite acolo, si de cate ori trebuie sa ajunga in zona profitam sa facem si o scurta vizita!
La vulcani am fost doar in copilarie!

gegea, ma bucur ca Daia e mai bine.
Si la noi e un efort uneori sa-i dam siropele sau orice altceva, alteori e f simplu! La fel si cu pompitza. Norucul nostru e ca ca el nu e "ciudos", il tinem cu fortza, dar cand ii dam drumul inceteaza din plans!

cred ca am uitat sa scriu ca in sfarsit am vazut si eu pozele cu copilasii lui gabrianah si am ramas tare induioshata. Frumoasa familie!
L-am admirat si pe brunetelul de Vlad. Coco , seamana leit cu tine. (adica frumos). Si ce par superb are!

adseana, am vazut ca si voi aveti ceva poze noi! Imi mentin parerea la Ale e o domnisorica duuulce.

raresionutz, sa sti ca te asteptam sa ne povestesi despre printisor . Sper ca toate problemele au trecut si revii aceeasi vorbareatza cu care ne-am obisnuit!

Mai vroiam sa mai zic cate ceva, dar nu mai pot! Sunt presata de la spate, tre sa mancam micul dejun, ca apoi sa ne pregatim de teatru! O luam si pe gagica lui Raducu, Raluca (5 ani). Sper sa facem fatza cu 2 prichindei!

O zi buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

mamacita..... felicitari pentru samburica....Variante de nume?
Mi se pare tare frumos sa ai macar doi copilasi, asha ca de cate ori cineva imi spune ca e iar insarcinata ma cuprinde asha o duiosie ... mi se umple ziua de bucurie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

LA MULTI ANI, NICOLE! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA, ALATURI DE CEI CARE TE IUBESC!!! Niccelmic

Simona si Andrada(28.04.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

La multi ani Nicole! nicelmic`pe unde ati disparut?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

LA MULTI ANI George Victor , Tudor si Nicole !!!!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va te bucurati pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de familiile voastre..

Danutza

Nino ....felicitari ptr apartement ...sa il stapaniti sanatosi ,voiosi

mamacita
.. sotului ..sa fie sanatos ,voios si impreuna sa va bucurati impreuna de cele doua minunatii ..pupacim samburica ...daca tot e pereche ..Alexandra e numele ei ????..anyway ...multiii pupici de la noi ...

Revin mai tarziu ca al meu ca si al ligiei e setat pe ora veche si de acu incepem pregatirile de seara..

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Iubi!!!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

LA MULTI ANI Nicola Adriana si Vlad Stefan !!!!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi , sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata si sa va te bucurati pe deplin de tot ce este mai frumos in lume si in viata alaturi de familiile voastre.. Raluk

Danutza

fetelor stie cineva ceva de danutza noastra??? ca mie mi se pare ca nu a mai scris de mult ..sa fi venit bb deja ???

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

La Multi Ani Nicola Adriana!
La Multi ani Vlad Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sa mai scriu si eu cate ceva ca pana acum abia de am intrat sa urez piticilor. Acasa nu prea mai ajung la calculator, iar la serviciu, desi am tot timpul din lume, nu am inca calculator. Saptamana asta am sefa in concediu, deci calculator liber. Am fost vineri la Medicover la ecografie, la dr. Calomfirescu, unde am gasit loc mai repede, ca asa de el n-am auzit nimic. N-a vazut nici dezlipire de placenta, nici nodul fibromatos. In schimb mi-a spus ca am peretele stang ingrosat cu deformare sac gestional si ca nu se poate pronunta ce efect va avea pe viitor chestia asta. Acum nu stiu ce sa zic, poate sunt inconstienta, dar nu m-am mai programat la nici o alta ecografie. Am decis sa astept pana saptamana viitoare cand merg la dr. meu si voi face oricum alta eco. Eu ma simt bine, chiar foarte bine si sunt optimista. Si la Rares am avut parte de asemenea ecografii, azi aveam ceva, maine nu mai aveam. Cel mai tare m-am stresat cu o briga amniotica depistata in spital si pe care Iosup n-a gasit-o. Sper sa fie bine acum cu bebe, trebuie sa fie bine. In mai, la 16 saptamani, am programare la dr. Pop si ma va lamuri, am mare incredere in el. El mi-a facut prima morfo si la Rares. Cam asta despre mine. Bogdan e bine, si-a revenit imediat, chiar m-a suparat ca n-a stat deloc in repaus, aproape zilnic s-a dus cateva ore sau chiar toata ziua la serviciu.
Rares a inceput sa se dezbrace toata ziua. In weekend am obosit de atata imbracat si dezbracat. Ii place sa stea gol pusca si asa se distreaza la oglinda, sare in sus si se uita cum se misca putza. Se dezbraca si spune pipi. Si chiar face, prin casa, unde apuca, pe parchet, pe covor. Ce ma amuza ca intai se duce si isi ia olita, se aseaza pe ea doar cat s-o atinga, repeta de 2-3 ori si-mi tot spune pipi, ca in final sa faca tot prin casa. Chestia asta cu olita a vazut-o la cresa ca eu doar o data demuuult am incercat sa-l asez. Acum asteptam sa si faca in olita. Samabata i-a pus Bogdan olita cat facea el din picioare pe gresia si nu va spun ce mi-a cantat olita aia de m-a disperat. Trebuie sa cumpar alta.
La cresa ii place din ce in ce mai mult, de cate ori ii spun ca mergem la copii il apuca veselia . Ne luam la revedere dimineata cand plec, ne pupam. Bucurie mare cand il iau, alearga sa ne imbratisam, ne pupam si pana il imbrac o tinem tot intr-o iubire.
A devenit un mare dansator. Danseaza cu ritm si are asa niste figuri de hip hop. Si, bineinteles, e din ce in ce mai frumos
Am vazut poze de la petrecerea lui Bubu. Zuzule, ai doi copii superbi, sunteti o familie frumoasa. L-am vazut si pe frumosul de Vlad ce baiat mare s-a facut. Si printesele lu' roxx, minunate;foarte frumoase pozele din excursii.

La Multi Ani Nicola !
La Multi ani Vlad !

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani George Victor, Tudor, Nicole, Nicola Adriana, Vlad Stefan

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput