SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am intrat rapid sa pun si eu niste poze: aici .

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Gata ...mi-am hranit puiul ...
am mincat si eu de prinz ..
mi-a facut siesta pe DC la o ..
a doua pe ziua de azi ..da a fost una mica

Acum fug din nou afara ...in parc .

Vape toate ..
si aveti grija sa "NU calcati strimb "

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Si eu la raport, ieri doar fructe -cat am putut.

Astazi dimineata 200 ml suc proaspat de portocale, cumparat si acum am terminat salata de ton(o cutie ton pur, jumatate cutie porumb, o ceapa mica si un ardei potrivit).Simt ca imi plezneste burta, mi se pare ca am mancat enorm.Daca imi va mai fi foame-dar nu cred-cina vor fi niste capsuni.Si gata, apa si atat!

E posibil ca de la mult sport sa stagnam?Citeam ce ati scris voi ieri.Eu merg foarte mult pe jos, fac efort bine si mai si biciclesc acasa vreo 40 de minute.

Gusta te admir pentru putere si primeste multe floricele pentru sufletel.

Mamidestefan succes in tot ce ti-ai propus,cu rabdare se fac toate.Eu am avantajul ca pot lucra cand vreau cateva ore, si e ok asa.Pana face Rebecca 2 ani jumatate nu intentionez sa fac altceva, dar ma pot razgandi oricand(in functie de oferte).

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele .

Daca m-ati vedea cum arata va speriati.Imbracata intr-un trening si o vesta pe mine si tot imi e frig in casa sunt 24 de grade ,cand o veni olandezu ma trimite la spital ca sanatoasa nu sunt.

Cornelia nu sunt racita da nici nu stiu ce am numai asa o senzatie de frig.

Gabriela nu cred ca sunt de admirat dar am spus motivul pentru care trebuie sa slabesc si pur si simplu imi doresc si mai mult.

Mav vazut pozele.

Trebuie sa imi termin mesajul ca de cand sciur la el am fost de 2 ori la baie si mai trebuie se pare.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Buna fetele .

Daca m-ati vedea cum arata va speriati.Imbracata intr-un trening si o vesta pe mine si tot imi e frig in casa sunt 24 de grade ,cand o veni olandezu ma trimite la spital ca sanatoasa nu sunt.

Cornelia nu sunt racita da nici nu stiu ce am numai asa o senzatie de frig.

Gabriela nu cred ca sunt de admirat dar am spus motivul pentru care trebuie sa slabesc si pur si simplu imi doresc si mai mult.

Mav vazut pozele.

Trebuie sa imi termin mesajul ca de cand sciur la el am fost de 2 ori la baie si mai trebuie se pare.

Gusta,hai ca am intrat pe aci sa te sustin un pic.Uite,sa cumperi ceaiul asta de la Kneipp,e foarte bun,poti sa pui in el sucul de la o portocala,se slabeste foarte bine cu ajutorul lui.

http://www.drogisterij.net/Kneipp_Kruidenthee_Gewichtsafname/P/4299554?Drogisterij_Session=891b0b31532c4a9ab08d021d3dd78684

Succes la slabit

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

Buna seara fetele!

Lidia,scuze,aseara nu am putut sa mai intru sa mai vorbim,micutul meu bebel vroia si el un joc,asa ca am cedat in favoarea lui.Nu ma infometez,eu nu pot sa beau multe lichide,de aceea eram suparata aseara,desi sunt constipata nu pot sa beau multe lichide.Eu sunt asistenta si recomand lichidele,in schimb eu nu pot sa beau.Anul trecut pe vremea aceasta aveam 57 de kg.eram prea slaba,iar acum sunt plinuta bine,am inceput sa merg din nou la sala.Am vazut si eu pozele si filmuletele tale sunt super si ai un baietel si mai super,sa va traiasca si sa va bucurati de el.Eu am uitat cum este sa ai un bebeu mic,dar nu vreau sa-mi reamintesc,noi suntem cu teme ......ai sa vezi si tu mai tarziu cum este.

Mergi la inceput

Anky multumesc de recomandare.Maine ma duc sa imi cumpar sper sa gasesc la Kruidvat.

Mergi la inceput

Anky's-ar putea sa ai o anemie daca nu esti racita.
Te intreb daca ai slabit brusc,s-ar putea sa fie mai mult ca sigur vorba de o anemie,fa si tu niste analize complete,in general lipsa fierului da acea senzatie de frig.

Mergi la inceput

Tornada sigur mie ai vrut sa imi dai sfatul ca eu sunt aia cu friguri.Sper sa imi treacaca nu mi se pare normal sa stau imbracata ca la polul nord.

Marilena cred ca ti-am luat locul cu baia ,daca mai merg cred ca sambata la raport o sa imi dea Lidia un buchet de flori,as vrea eu.

Pe seara asta am terminat si cu mancarea ca nici nu imi trebuie si debea astept sa se faca ora de nani sa mai bag niste ceai cald si sa ma trezesc maine numai buna de treaba.

Spor la slabit .

Mergi la inceput

Da Gusta,pentru tine erau acele recomandari ,imi cer scuze la Anky,m-am grabit baietelul meu vrea si el sa se joace la comp.,el ma grabeste.

Mergi la inceput