SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidestefan spune:
Mi-am adormit si eu puiutzul ..
Si intru pe aici ..sa recuperez
.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Am intrat rapid sa pun si eu niste poze: aici .
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Le-am postat pe prima pagina ..
Pai bine ..Mada .dar de ce nu ti-ai tras si tu pozici
mai de aproape ...

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
E posibil ca de la mult sport sa stagnam?Citeam ce ati scris voi ieri.Eu merg foarte mult pe jos, fac efort bine si mai si biciclesc acasa vreo 40 de minute.
Mamidestefan succes in tot ce ti-ai propus,cu rabdare se fac toate.Eu am avantajul ca pot lucra cand vreau cateva ore, si e ok asa.Pana face Rebecca 2 ani jumatate nu intentionez sa fac altceva, dar ma pot razgandi oricand(in functie de oferte).
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Multumesc frumos

Cred ca si sportul mai afecteaza putin ceea ce arata cintarul ..
ca daca mai creste muschiul ..se topeste sunculitza ..dar muschiul e mai greu ..de aia se vede mai bine in haine ..decit la cintar ..
da parca nu imi vine sa cred ca facem masa musculara asa de repede ..trebuie mai mult exercitiu ..parerea mea

LIDIA si
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Anky multumesc de recomandare.Maine ma duc sa imi cumpar sper sa gasesc la Kruidvat.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Eu il cumparam de la supermarket C1000,sper sa gasesti si la Kruidvat sau Etos.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anky
Gusta,hai ca am intrat pe aci sa te sustin un pic.Uite,sa cumperi ceaiul asta de la Kneipp,e foarte bun,poti sa pui in el sucul de la o portocala,se slabeste foarte bine cu ajutorul lui.
http://www.drogisterij.net/Kneipp_Kruidenthee_Gewichtsafname/P/4299554?Drogisterij_Session=891b0b31532c4a9ab08d021d3dd78684
Succes la slabit
Te asteptam mai des.
Esti in listutza de PRIETENE

LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tornada
Buna seara fetele!
Lidia,scuze,aseara nu am putut sa mai intru sa mai vorbim,micutul meu bebel vroia si el un joc,asa ca am cedat in favoarea lui.Nu ma infometez,eu nu pot sa beau multe lichide,de aceea eram suparata aseara,desi sunt constipata nu pot sa beau multe lichide.Eu sunt asistenta si recomand lichidele,in schimb eu nu pot sa beau.Anul trecut pe vremea aceasta aveam 57 de kg.eram prea slaba,iar acum sunt plinuta bine,am inceput sa merg din nou la sala.Am vazut si eu pozele si filmuletele tale sunt super si ai un baietel si mai super,sa va traiasca si sa va bucurati de el.Eu am uitat cum este sa ai un bebeu mic,dar nu vreau sa-mi reamintesc,noi suntem cu teme ......ai sa vezi si tu mai tarziu cum este.
Multumesc frumos pentru complimente

LIDIA si
mamidestefan spune:
Iata ce am papacit eu azi :
-1 cafea
-2 grapefruit
-un suc de morcovi
-3 mere
- conopida, broccoli si telina cu un macrou mare (la steamer)
-1 cafea mica
- 2 grapefruit.
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
anky spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by anky
Gusta,hai ca am intrat pe aci sa te sustin un pic.Uite,sa cumperi ceaiul asta de la Kneipp,e foarte bun,poti sa pui in el sucul de la o portocala,se slabeste foarte bine cu ajutorul lui.
http://www.drogisterij.net/Kneipp_Kruidenthee_Gewichtsafname/P/4299554?Drogisterij_Session=891b0b31532c4a9ab08d021d3dd78684
Succes la slabit
Te asteptam mai des.
Esti in listutza de PRIETENE
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Merci
.Uite,daca vreti sa slabiti mai repede puteti sa beti ceai diuretic nr.3(foarte bun si fara indulcitori),sigur trebuie sa consumati cite 1 litru juma sau 2 litrii de apa in plus.In felul asta bagati un pic de turbo in procesul de slabire,e ideal pentru cine sufera de retentie hidrica,cum aveam eu dupa nastere
.Incercati sa beti apa din sticla de jumatate de litru,asa merge mai usor,nu din cana sau pahar.
Pentru cine e constipata, puteti sa va ajutati de ceaiul anti-adipos,l-am incercat si eu in Ro si e

Gusta,sa citesti prospectul de la ceai,cam 1 sau 2 cani pe zi trebuie sa bei,sa il bei seara sau cind stai pe acasa, sa nu te apuce
pe undeva.Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

mimi_dumy spune:
Hello,
Felicitari fetelor pentru kilogramele pierdute.

Lidia, sa-mi modifici si mie data de incepere din 06.03 in 05.03, iar la ziua de nastere 23 mai 1977.mersi 
Eu am reusit sapt trecuta sa dau jos inca 1 kg cu toate ca nu am tinut dieta strict. Mai mult mi se pare ca am slabit in cm decat in kg, am o pereche de blugi pe care inainte abia ii inchideam in talie iar acum ii dau jos inchisi.![]()
De azi m-a apucat si eu de perioada II, sper sa rezist 2 sapt.
Am si eu o intrebare : aveti idee daca la noi se gasesc branzeturi cu continut scazut de grasimi, ma refer la cascaval sau telemea; eu am vazut pana acum doar branza de vaci degresata.
Sanatate multa fetelor bolnavioare.
Pupici si noapte buna.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
madau spune:

Imi bag si eu nasul pe aici..m-am hotarat sa mai slabesc nitel si cura asta chiar m-ar "coafa" ptr ca si asa mananc multe legume si fructe, dar si multicica paine
. Nu vreau sa slbesc tare mult, doar vreo 4 kg, sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina..ma interesa cam in cat timp se slabeste si cat?
Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Buna seara fetele!