SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap3)
Raspunsuri - Pagina 10
Babee spune:
quote:
Cred ca si sportul mai afecteaza putin ceea ce arata cintarul ..
ca daca mai creste muschiul ..se topeste sunculitza ..dar muschiul e mai greu ..de aia se vede mai bine in haine ..decit la cintar ..
da parca nu imi vine sa cred ca facem masa musculara asa de repede ..trebuie mai mult exercitiu ..parerea mea
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Eu am luni bune de cand folosesc bicicleta eliptica, si ma repet sunt o fire activa.Ma mir ca la cat ma agit eu nu se topesc suncile mai repede
Tare-s curioasa joi ce-o sa fie.Ca eu doar joia dimineata ma cantaresc, sa nu ma stresez prea mult
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
camelia.t spune:
Lume lume!!!!!Azi am o luna de cand m-am apucat de Super Dieta....si.....RAPORTEZ : -8.3 KG.Asa ca....se poate.Saptamana trecuta scadeam doar cate 100-200de gr de la o zi la alta, dar saptamana asta vad ca am luat-o mai bine in jos.Succes la toata gasca!!!
In schimb am alta problema. Trebuia sa-mi vina rusii de vreo saptamana si i-ai de unde nu-s! Sarcina nu se pune problema sa fie ca dupa a2-a nastere mi-am legat trompele, asa ca, pun asta pe seama schimbarii metabolismului.....e posibil?Ce ziceti?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Madachan spune:
Buna dimineata!
Cafea?
Madau,bine ai venit!Si eu tot cam 4-5 kg vreau sa slabesc,in 10 zile am slabit 1,5kg.Dar am si calcat stramb. Oricum ,daca aveam putin de slabit ,slabim mai greu!Bafta!
Camelia,felicitari!
Meniul de ieri.... mere(cam multe)
salata
si 2 sarmale(nu m-am putut abtine)
cafele,multe....
EDWARD 29.11.2004
poze->
gusta spune:
Neata fetele.
Pentru mine o tona de cafea ca numai pot.Toata noaptea nedormita ,imi e puiul bolnav rau nu poate respira a mai si vomat si plus de asta mai e si olandezu bolnav si e mai rau ca un copil iar eu a trebuit sa ma impart intre ei,ca de mine nu este timp.
Meniul de ieri
2 mere
2 portocale
3 cani de lapte
ceai am baut cat cuprinde de frig
Stiu ca poate puneti biciul pe mine ca nu mananc da nu imi trebuie mancare nu imi e foame.
Anky clar ca ma duc azi si caut ceaiul ca eu m-am mai confruntat cu constipatie si nu stiam ce puteam sa beau.
Camelia felicitari si vreau sa iti zic ca m-ai ambitionat.
Lidia daca vii si tu azi cu o veste buna chiar ca imi mai trece din oboseala.
Fetele revin ca trebuie sa bag o desfundare de nas si ceva pastile si se mai lasa cu plans.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
mamidestefan spune:
Neata la
..desi la mine are aroma de suc de morcov 
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ..
s-a miscat si cintarul meu ..nu mult -100gr
dar totusi e ceva ..ca dupa 4 zile de stagnare ...ma cam ingrijorasem..
Cit priveste rusii ..cred ca a fost o simulare ..
ca aseara aveam o durere de burta ..si de spate ..ca pe vremuri..
am luat un No-spa ..si m-am culcat..eram sigura ca vor veni ..
dar dimineata
..nici urma de rusi ..
asa ca ..mai astept .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anky
Merci.Uite,daca vreti sa slabiti mai repede puteti sa beti ceai diuretic nr.3(foarte bun si fara indulcitori),sigur trebuie sa consumati cite 1 litru juma sau 2 litrii de apa in plus.In felul asta bagati un pic de turbo in procesul de slabire,e ideal pentru cine sufera de retentie hidrica,cum aveam eu dupa nastere
.
Incercati sa beti apa din sticla de jumatate de litru,asa merge mai usor,nu din cana sau pahar.
Pentru cine e constipata, puteti sa va ajutati de ceaiul anti-adipos,l-am incercat si eu in Ro si e
Gusta,sa citesti prospectul de la ceai,cam 1 sau 2 cani pe zi trebuie sa bei,sa il bei seara sau cind stai pe acasa, sa nu te apucepe undeva.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
NU VREAU SA VA DEZAMAGESC ..DAR NU EXISTA CEAIURI DE SLABIT ..
Ceaiurile diuretice ...nu fac decit sa elimine apa ...pe perioada
cind le bei ...si cum suntem 70% apa ..e normal sa se simta la cintar ..in momentul in care nu mai bei ceaiuri ..organismul isi reface echilibrul hidric .. si kilogramele vin la loc ..
SLABIRE REALA inseamna topit sunculitze ...
si asta se intimpla numai cu DIETA si cu miscare (sport de orice fel)
In ce priveste ceaiul anti-adipos ...
poate fi folosit pentru constipatie ..doar ocazional ..cind lucrurile sunt grave ...
dar nu in mod curent pentru ca provoaca deranjamente ..
deshidradare..si alte dezechilibre ..care nu fac decit sa subrezeasca sanatatea ...
fibrele din legume si fructe .. ajuta la restabilirea
echilibrului intestinului gros ..iar cu timpul ..
consumate regulat .. rezolva si problema constipatiei
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Madachan spune:
Lidia,e bine si -100 gr,decat nimic....
Gusta,sanatate la pui mic si mare!!!!
Eu am terminat cafeaua,dar as mai bea una.Sunt cam dependenta de cafea...as bea nentrerupt.
Ce vreme urata....
EDWARD 29.11.2004
poze->
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mimi_dumy
Hello,
Felicitari fetelor pentru kilogramele pierdute.
Lidia, sa-mi modifici si mie data de incepere din 06.03 in 05.03, iar la ziua de nastere 23 mai 1977.mersi
Eu am reusit sapt trecuta sa dau jos inca 1 kg cu toate ca nu am tinut dieta strict. Mai mult mi se pare ca am slabit in cm decat in kg, am o pereche de blugi pe care inainte abia ii inchideam in talie iar acum ii dau jos inchisi.
De azi m-a apucat si eu de perioada II, sper sa rezist 2 sapt.
Am si eu o intrebare : aveti idee daca la noi se gasesc branzeturi cu continut scazut de grasimi, ma refer la cascaval sau telemea; eu am vazut pana acum doar branza de vaci degresata.
Sanatate multa fetelor bolnavioare.
Pupici si noapte buna.
Mimi &Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
FELICITARI ...MIMI
Primesti inca o
din partea 
Dar ..sa stii ca mesajul ca e un pic confuz ...
din ce-am citit eu am dedus ca
-in a doua saptamina de SUPERDIETA ai slabit 1 kg
- adica un total de 4 kg (3 kg in prima si 1 kg in a doua)
- incepi perioada a II ..dar daca o incepi acum ..inseamna ca tii schema B ..Asa este ??
- perioada a II in schema B ..tine 4 saptamini ..din mesaj pare ca vrei sa o tii 2 saptamini ..
Ajuta-ma sa ma lamuresc

LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by madau
Imi bag si eu nasul pe aici..m-am hotarat sa mai slabesc nitel si cura asta chiar m-ar "coafa" ptr ca si asa mananc multe legume si fructe, dar si multicica paine. Nu vreau sa slbesc tare mult, doar vreo 4 kg, sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina..ma interesa cam in cat timp se slabeste si cat?
PupiciMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ne bucuram ca ne vizitezi

Din nefericire ..NU EXISTA UN RITM STANDARD DE SLABIT CU SUPERDIETA .
Fiecare organism isi are ritmul lui ..
nu mai vorbesc ..ca depinde si de tine ..cit de strict respecti SUPERDIETA ...
Ceea ce este SIGUR ..ULTIMELE KILOGRAME ..SE DAU CEL MAI GREU ...
Si as vrea sa te AVERTIZEZ ..ca SUPERDIETA ori se tine ..ori nu ..
adica SLABESTI CU ADEVARAT SI NU MAI PUI LA LOC IMEDIAT CE O TERMINI
daca respecti cele trei perioade impuse de ea .
Pentru 3-4 kg ..schema A ..este recomandata si tine 6 saptamini .
Sper sa te fi lamurit ..si sa ni te alaturi curind

LIDIA si
mamidestefan spune:
camelia.t
BRAVO CAMELIA
Inca o
pentru tine .
As vrea sa ajung ziua aia ..
in care am sa vad in dreptul tau macar vreo 30 de
...
Si la mine e o problema cu rusii ..
mie nu mi-au venit deloc ..de 1 an jumate..dar nici nu le duc dorul
.Te 
gusta
Sanatate multa puiului si sotului ..
Dupa cum va scriam ..nu stiu cit e de buna vestea mea ..dar e un licar de speranta ..
mamica nedormita
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA

.Uite,daca vreti sa slabiti mai repede puteti sa beti ceai diuretic nr.3(foarte bun si fara indulcitori),sigur trebuie sa consumati cite 1 litru juma sau 2 litrii de apa in plus.In felul asta bagati un pic de turbo in procesul de slabire,e ideal pentru cine sufera de retentie hidrica,cum aveam eu dupa nastere
pe undeva.

Madau si