caut gradinita in ploiesti
Raspunsuri - Pagina 4

cataro2002 spune:
Eu am simtit nevoia sa intervin, sa stiti ca pentru mine si progresele copilului pe care dvs le numiti firesti pot sa ,,manance'' o gramada de timp , pe cand cu ajutorul doamnelor am reusit sa le depasim foarte repede deci personalul e foarte inimos (dupa cum vroiati dvs). Am vrut doar sa vedeti si partea buna a lucrurilor nu numai problemele. Daca vreti va spun si despre curatenie,siguranta, programe educationale va pot scrie un roman foileton! In postul de mai sus am scris doar pe scurt cateva dintre realizarile fetitei mele de cand e la gradi. Dar nu suntem aici sa ne contrariem fiecare e liber sa creada ce vrea!
O zi buna!

ioanaden spune:
Buna tuturor,
ma bucur sa vad ca au aparut mai multe mamici dornice sa discute despre gradinitele din Ploiesti si e normal ca parerile noastre sa fie impartite.
E drept ca am fost surprinsa sa gasesc informatii despre perioada in care copilul meu a stat in acea gradinita, pentru ca eu nu am specificat in niciun mesaj asta. Ce as putea sa cred oare, ca se discuta in plen cazul copiilor plecati din gradinita(fie ca sunt multumiti sau nemultumiti...)? Hmmm...nu este foarte placut,pentru ca intr-o institutie care se respecta, confidentialitatea dosarelor copiilor trebuie sa fie foarte stricta. Sa ma astept sa apara numele, varsta, data nasterii si dosarul medical al copilului meu pe net? Raspund totusi mamicii inscrise dupa schimbul nostru de impresii: probabil cele doua saptamani au fost edificatoare pentru mine ca si pentru alte"2-3 mamici din parcul de la M. Viteazul"(care fie vorba intre noi nu inteleg de ce ar trebui ignorate...). Asa cum spuneam intr-unul din mesajele anterioare, nu vreau sa aduc si alte argumente care sa confirme spusele mele....Si ca sa o citez pe mamica geo_ionita: "ai un copil la aceasta gradinita??????", draga Iuliafox? Inca nu am aflat asta, ce e drept!
In fine, ceea ce vreau sa comunic mamelor care chiar isi doresc pareri sincere de la mamicile trecute prin experienta unei gradinite din Ploiesti, este ca nu exista "cea mai buna gradinita", cum nu exista nici cea mai proasta gradinita. Cand ajungem sa emitem astfel de opinii extreme, e clar pentru toata lumea ca ne lipseste obiectivitatea. Pentru ca intr-adevar chiar exista mai multe gradinite moderne, cu servicii de calitate in oras. Depinde in ce zona te avantajeaza sa fie gradinita la care iti duci copilul, daca vrei sa aiba bucatarie proprie sau catering, daca te intereseaza cladirea sau personalul care se ocupa de copilul tau, s.a!

iuliafox spune:
Dna ioanaden sunt nevoita sa va raspund si daca imi permiteti am sa va pun si o intrebare. Dar mai intai va spun ca inainte de a fi mamica am fost si sunt in continuare un cadru didactic. Am o experienta de peste 12 ani in domeniu si cred ca am cunostintele necesare pentru a-mi da cu parerea. Nu stiu cine santeti, unde aveti copilul inscris( sunt lucruri care personal nu ma privesc si chiar nu ma intereseaza), dar din experienta am putut sa-mi formez o parere despre dumneavoastra si cam atat... Si din cate observ nu am gresit deloc.
Si acum am sa va pun si intrebarea de care vorbeam mai devreme:
- De ce ati mai mers la acea gradinita daca stiati care sunt barfele din parc?
Va multumesc! Si sper ca data viitoare sa reveniti cu ganduri ceva mai bune, caci aici nimeni nu doreste rau nimanui. O seara buna in continuare!

iuliafox spune:
Revin cu o completare.
Nu, nu am copilul inscris la aceasta gradinita si ca lucrurile sa fie clare locuiesc in Craiova de mai bine de un an .

inaioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliafox [...] Dar mai intai va spun ca inainte de a fi mamica am fost si sunt in continuare un cadru didactic. Am o experienta de peste 12 ani in domeniu si cred ca am cunostintele necesare pentru a-mi da cu parerea. Nu stiu cine santeti, unde aveti copilul inscris [...] |
Absolut offtopic: Iuliafox, serios santeti cadru didactic?

ioanaden spune:
Stimata Iuliafox,
recunosc ca reusiti sa ma surprindeti de fiecare data cand ne transmiteti un mesaj. Inteleg ca aveti experienta de cadru didactic, dar "santeti" si Medium? Ati reusit sa ghiciti chiar si perioada in care copilul meu a fost la acea gradinita, doar din vasta Dvs. experienta?
In plus, daca nu ati avut copilul acolo, cum puteti afirma ca este cea mai buna gradinita din Ploiesti?
No comment!

geo_ionita spune:
Iuliafox: Daca nu "SUNTETI" din Ploiesti si nici nu aveti un copil la aceasta gradinita...atunci cum va dati cu parerea????
Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)

iuliafox spune:
Scuze pentru greseala, dar dupa o zi intreaga de munca vi se poate intampla si dumneavostra.De intervenit am intervenit pentru ca asa cum dumneavoastra aveti dreptul la opinii, cred ca si noi, ceilalti, avem acelasi drept. Sincer nu cred ca iti poti forma o parere dupa ce spune o singura persoana, dar te poate influenta pe moment si nu mi s-a parut corect. Raman la parerea ca nu poti multumi pe toata lumea, iar daca dumneavoastra reusiti atunci" Felicitari!".
Dar inainte de a termina acest subiect sesizez ca tema gradinitelor nu prea mai e dezbatuta( sau poate mi se pare?),ci se trece la analiza in detaliu a persoanei care isi exprima opinia. Credeti ca va ajuta la ceva? Pe mine nu, asa ca-mi inchei interventia spunandu-va ca exista alte lucruri mai importante care pot fi dezbatute.
O zi buna tuturor!