caut gradinita in ploiesti

caut gradinita in ploiesti | Autor: irisa

Link direct la acest mesaj

sunt venita in oras de 6 luni ,
si caut o gradinita care sa merite pentru copilul meu
are 5 ani si nu mai vrea la gradinita tocmai din cauza ca la ultima a fost mai mereu bruscat si lasati nesupravegheati
daca stiti cumva chiar si particulare gradinite va rog sa postati aici
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ca gradinita particulara iti recomand Snow White .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Buna si eu iti recomand tot SNOW WHITE,am auzit numai lucruri bune despre ea.Merita sa incerci.

GABRIELA - mamica de bebe CRISTIAN-ANDREI 27.iulie.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Eu am copilul la "Sf. Mucenic Mina" gradinita de stat si vreau sa spun ca are in clasa cativa copii veniti de la gradinite particulare. Si sigur nu din cauza banilor ci a felului in care sunt tratati. Acum depinde ce vrei de la copilul tau - smirna si militarie - sau educatie si un zambet pe chipul lui. Ontereseaza-te bine inainte si cere detalii.

Mult notoc

Emoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by elena.moise

Eu am copilul la "Sf. Mucenic Mina" gradinita de stat si vreau sa spun ca are in clasa cativa copii veniti de la gradinite particulare. Si sigur nu din cauza banilor ci a felului in care sunt tratati. Acum depinde ce vrei de la copilul tau - smirna si militarie - sau educatie si un zambet pe chipul lui. Ontereseaza-te bine inainte si cere detalii.

Mult notoc

Emoise

Cand spui "smirna si militarie" te referi la Snow white? Nu de alta dar asa se intelege in context. Sau poate te referi la TOATE gradinitele private? (si asta se poate intelege!) Nu de alta dar mi se pare absurd sa la bagi pe toate intr-o oala, sunt mai proaste si mai bune ca peste tot.
Sper sa revii cu explicatii mai pe larg, si eventual sa dai si numele celor cu conceptii de "smirna si militarie" ca sa stie parintii de ce sa se fereasca si sa nu fie in eroare.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Si baiatul meu este la Sf. Mucenic Mina - super gradinita. Nu numai baza materiala adegvata dar educatoare de exceptie. Inainte am fost la Ursuletul (amatorism) si Cinderella (lipsa totala de cunostinte pedagogice, fitze, militarie) . Dezastru pe toata linia.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

NU m-am referit la TOATE gradinitele particulare si nici n-am nominalizat vr-una pentru ca nu ma intereseaza in mod deosebit.Sint sigura ca exista si exceptii, ca de obicei. Si nu m-am referit la Snow White in mod special. Nu vorbesc din propria experienta ci doar din ceea ce mi-au spus parintii respectivilor copii.Au fost dezamagiti total.Detalii poate iti da cineva patit asa cum de altfel vad ca exista.

Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmin_diana spune:

Citat:
citat din mesajul lui irisa

sunt venita in oras de 6 luni ,
si caut o gradinita care sa merite pentru copilul meu
are 5 ani si nu mai vrea la gradinita tocmai din cauza ca la ultima a fost mai mereu bruscat si lasati nesupravegheati
daca stiti cumva chiar si particulare gradinite va rog sa postati aici
va multumesc

La Ursuletul este f bine.Fetita mea acolo merge si ii place.Str.Gh.Petrescu,nr.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

La Ursuletul directoarea e dusa cu capul. E lingusitoare, da impresia ca vrea ce este mai bine pentru copii, etc. (dintre toate gradinitele la care am fost mai bine la marketing si la spus parintelui ce vrea sa auda decat ea nu se pricepea nimeni) dar pe de alta parte o doare fix in... sa angajeze educatoare cu studii de specialiate pe care sa le platesca onest pentru a le fideliza. Rezultatul? O sa ai pe putin 3 eductoare la copil in 3 ani de gradinita, o sa dai peste fel de fel de amatoare si fetiscane proaspat absolvente de facultati "paralele" cum e engleza dar care habar n-au de pedagogie si de copii.

Nu mai stiu situatia gradinitelor din Ploiesti de cam 3 ani. In 3 ani se pot schimba multe. Inclusiv Ursuletul poate sa fi devenit OK. Dar uite un sfat. Din toata inima. Cand cauti o gradinita pentru copilul tau nu te lasa orbita de farafastalcuri gen "mobila noua, mochete, sediu nou, jucarii, curte pentru joaca, directoare lingusitoare". Nefericirea si disperarea copilului tau se pot cladi intre toate acestea. Cauta in primul rand o eductoare draguta, echilibrata (care sa aiba si ea copii) si CU STUDII DE EDUCTOARE - vezi ca se poarta rau studentele sau "gagicutele" care vorbesc fluent engleza pentru ca cer bani mai putini, cand nu le mai convine pleaca, nu vor obligatoriu contract de munca, ce mai, sunt mana cereasca pentru directoarele de gradinite insetate de profit.

Nu conteaza in ce gradinita gasesti aceasta educatoare buna. Poate sa fie o gradinita de stat sau una privata. Educatoarea adevarata face toti banii. Ti-o spun dupa 3 gradinte schimbate si gasit a IV-a, greu, dar macar la timp...

Cum iti dai seama ca eductoarea e buna; uite cateva indicii:
- copilul se intoarce catre ea cand are o problema
- copilul este bucuros s-o vada dimineata
- are diploma de liceu pedagogic pe care poate sa ti-o arate
- nu este iesita la pensie sau aproape de pensionare - daca si-a facut cea mai mare parte din meserie in comnunism n-o mai schimba nimeni...

Mult noroc! Cand cauti o gradinita in Ploiesti ai mare nevoie...

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna mamici din Ploiesti,

"resuscitez" acest subiect cu rugamintea sa-mi recomandati o gradinita (de stat sau particulara) in Ploiesti.

fetita mea are acum 2 ani si 4 luni, dar am inteles ca ar trebui de acum sa incep cautarile daca vreau s-o dau la anul la gradinita, cand va avea 3 ani si 4 luni.

asadar, locuim in zona Malu Rosu (capatul traseului 44), mi-ar fi de ajutor recomandarile pentru gradinite in aceasta zona, in primul rand; daca nu gasesc ceva convenabil imi voi extinde cautarile si in zonele/cartierele invecinate (Nord, Republicii, Vest). se asigura transportul cu microbuz la gradi particulare ?

ma intereseaza in primul rand urmatoarele : profesionalismul educatoarelor,CURATENIA in clase si la toaleta, conditii bune in clase (renovari, termpoane, caldura din sursa proprie, etc.), metode de disciplina si educatie non-violente, o gama cat mai variata de activitati, loc de joaca amenajat in siguranta, cu ceva spatiu verde (cat de cat).

deocamdata intentionez sa las fetita doar la program redus la gradi (4 ore), o va lua buni la ea acasa pentru restul zilei - deci nu ma intereseaza in mod deosebit aspectul legat de alimentatie (catering sau bucatarie proprie), DAR sunt bine-venite sfaturile voastre, cine stie ce se mai intampla pana la anul, poate voi fi nevoita s-o las pe printesa mea la program normal la gradi, asa ca trebuie sa ma interesez de pe acum in legatura cu tot ce tine de activitatea unei gradinite bune. fetita mea nu mai foloseste pampers decat la somnul de dupa-amiaza si noaptea, in rest cere si face la olita; probabil ca pana la anul se va dezvata de pampers.
si daca tot am pus problema progamului normal, m-ar interesa cum stau lucrurile cu somnul de dupa-amiaza : cum sunt patuturile, asternuturile, dormitorul, etc.;
de asemenea, va rog sa-mi spuneti daca micutii sunt ajutati/asistati la mersul/folosirea toaletei/olitei, daca se spala obligatoriu pe maini dupa ce merg la toaleta.

si ma intereseaza in mod deosebit sa-mi spuneti cum se procedeaza la gradinitele unde sunt copilasii vostri, in situatia in care unul sau mai multi micuti sunt bolnaviori - sunt izolati de restul grupei sau stau toti la gramada, imbolnavindu-se pe rand ? gradinita respectiva are medic sau asistenta medicala, care sa fie acolo zilnic ?

a, si va rog sa-mi precizati si preturile, atat la gradi de stat cat si la cele particulare.

nici nu stiu ce alte intrebari sa va pun, sunt "novice" la capitolul gradinite, astept parerile voastre cu interes maxim.
sa nu radeti de intrebarile mele, dar habar nu am ce se mai intampla in ziua de azi la gradi.

daca se poate, as dori sa ne exprimam civilizat si sa nu iscam polemici inutile sau rivalitati.

sunt constienta de faptul ca fiecare dintre mamici are un anumit nivel de asteptari si pretentii, ce li se pare unora excelent, altora li se poate parea foarte prost, nu exista probabil gradinita perfecta, dar sper s-o gasesc pe cea mai potrivita pentru fetita mea.

multumesc anticipat !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Nu da nimeni pe aici?

Baietelul meu are 2 ani si 9 luni si sunt si eu in cautare de o gradinita buna. Ma intereseaza o gradinita de stat cu program prelungit.

Astept sa citesc cateva pareri!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput