caut gradinita in ploiesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna...din nou,

Iata ce raspuns am primit pe mail, de la gradinita particulara "Casuta cu povesti", care se afla pe str. Sculptori, zona str. Gh. Doja - statuia M.Viteazu:

"Taxa pentru program scurt este de 400 ron,si aceasta include micul dejun, tot ce are nevoie copilul in gradinita, insemnand:rechizite, hartie igienica, sapun lichid,servetele, prosop de hartie,asistenta medicala permanenta,control medical saptamanal, ca si toate cele sapte optionale.Transportul de dimineata este gratuit. La pranz nu avem transport.Tot gratuit este si sistemul de supraveghere video, prin care puteti vedea, la orice ora, ce face copilul la gradi.Daca mai aveti nevoie de alte detalii, astept sa ma contactati telefonic sau sa ne vizitati.Sarbatori fericite!"

Pare promitator, nu ? Este pe forum vreo mamica din Ploiesti care are sau a avut puiul la aceasta gradi ?

Multumesc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurabogdan spune:

Buna tuturor,

Citesc de multa vreme subiectele pe pe acest forum. Mi-au fost in multe randuri de mare folos.
Irisa si eu m-am mutat impreuna cu familia in Ploiesti la sfarsitul lui 2009.
Ma preocupa foarte tare acest subiect si aproape toata luna ianuarie am citit si am dat telefoane la diverse gradinite.
si fetita mea este gata de gradi in toamna cand va avea 3 ani.
Insa ma interesa si un program scurt pentru copii sub 3 ani ..ceva gen grupe mini pentru ca este foarte sociabila.

Sper sa continue acest topic pentru ca pe Ploiesti cel putin nu sunt prea multe informatii obiective (am gasit doar multe polemici).

Stau in zona nord. Aici nu mai sunt locuri la gradinitele de stat. Vorbesc de gradinita pe langa piata..unde au si cresa ..hm..i-am uitat numarul. Oricum acolo nu sunt grupe pentru cei mici.
Apoi am vizitat gradinita 52 cred ca ii spune. Acum are si un alt nume..imi scapa.
Acolo a mers sotul meu la gradinita. Am vorbit cu directoarea.
Nu mai sunt locuri. Parintii au intrat un pic in panica - spunea dansa - datorita locurilor limitate si au depus dosarele imediat cum au inceput inscrierile. Gradinita are 2 grupe mici a cate 20 de copii pe grupa.
Mi-a spus ca din cate stie mai toate in zona sunt deja ocupate.

Deci am inceput acum sa extind cautarile.
Cum nu ma intereseaza un program prelungit pentru ca am bunicile in oras ma uit acum si la cele particulare. Am dat si eu de Casuta cu povesti.

CorinaDani am sunat si eu la aceasta gradinita. Am primit aceleasi informatii ca si tine.
Si mie mi se pare ca suna bine si de aceea merg sa o vad cu pitica miercuri. Pot impartasi impresiile cu voi cand ma intorc.
Au si grupe mini deci o pot duce si in primavara asta.
Asa am timp pana in toamna sa vad daca ii merge bine, ii place..si sa caut o alta.

Saptamana asta probabil ca va ramane doar o gradi de vazut...sper sa fie bine.
Am mai facut asta si in Bucuresti inainte sa stim sigur ca ne vom muta.
Si sincer..mi-a cam ajuns..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaden spune:

Buna mamici,
noi am incercat gradinita "Casuta cu povesti" si as putea sa va dau cateva detalii...desigur alegerea este la voi.
Posibilitatea de a-ti vedea copilul "live" la gradinita este visul oricarei mame, mai ales cand in Ploiesti nu prea exista aceasta optiune la gradinitele particulare. Realitatea este un pic diferita, normal...ca de-aia este reclama sufletul comertului.
Mai exact, depinde de unde iti vei vedea puiul. Asta pentru ca sistemul video este foarte limitat, avand posibilitatea sa-l accesezi doar de acasa,pentru ca la birou(unde sistemul on-line este protejat) nu poti vedea nimic. Pe mine nu m-a avantajat deloc, pentru ca nu stateam acasa...Si mare atentie la copiii bolnavi, au fost multi parinti care si-au retras copiii de acolo, pentru ca aveau copiii mai mult acasa decat la gradinita. Stiu cativa parinti care au fost acolo in timpul zilei pentru a-si inscrie copilul si s-au cam speriat de cati copii erau bolnavi.
De fapt, daca este sa punem in balanta minusurile, asta a fost cel mai mare pentru noi!In fond, sanatatea copiilor nostri este cea mai importanta, nu-i asa?
Mult succes, sper sa gasiti cea mai buna gradinita pentru puiul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salut si eu toate mamicile din Ploiesti! Ma bucur ca v-am gasit la acest subiect, pentru ca de multa vreme mai caut mamici din Ploiesti. Apropo, poate ne deschid si noua din nou subiectul "Pitici de Ploiesti (8)" unde putem discuta pe orice tema, unde ne vom gasi si discuta.

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

buna dimineata!
ce pot sa va spun despre gradinitele din Ploiesti...doar cate ceva despre cele din zona Republicii-Nord.
nu conteaza faima gradinitei, ci doar educatoare si mai departe invatatoarea!!! eu am invatat in Scoala 5, care am inteles ca acum s-a "degradat" (moral)in ultimul hal...
la scoala 23 de la CINA (pe vremea mea nu era cine stie ce...dar acum e fff bine) sunt 2 clase de gradinita cu 2 educatoare super bune (testate de mine si de prieteni). singurul dezavantaj este ca este o gradinita cu program redus (4 ore). au si invatatoare f bune pe mai departe. eu sunt chiar incantata de gradinita de aici!!!
am cateva prietene cu copii la gradinita la Nord (langa sc.25) si am inteles ca sunt si acolo cateva educatoare OK, ele fiind f. multumite.
cat despre cele particulare, 3 dintre prietene cu posibilitati, dupa 1 an de particulara, au mutat copii la stat!!! fiecare intelege ce vrea din aceasta situatie...

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaMitrea spune:

Buna seara,
Sunt directoarea gradinitei CASUTA CU POVESTI din Ploiesti,si ma vad nevoita sa intervin.Sistemul nostru de supraveghere video este unul simplu tocmai pentru a putea fi folosit.El presupune instalarea pe calculatorul parintelui a unui program care impune dezactivarea unor elemente de securitate a calculatorului.Evident,daca acest calculator apartine unei firme care nu-ti da voie sa-i dezactivezi aceste elemente atunci nu-ti poti vedea copilul decat de pe laptopul personal.Dar nu programul nostru este de vina...Gradinita noastra are 56 de copii inscisi,deci probabil cel putin 112 adulti folosesc programul.Dintre ei cam 100 lucreaza,si,cu siguranta,50 chiar folosesc sistemul la serviciu.Stiu sigur ca este accesat de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean,de la UPG si de la Oficiul de Cadastru.Dar vreau sa cred ca nu acest sistem de supraveghere este punctul forte!Vreau sa cred ca dragostea noastra pentru copii si implicarea mea din tot sufletul face ca aceasta gradinita sa aiba succes.Cat despre copiii bolnavi,va spun cu mana pe inima si in calitate de mama a 2 copii,ca nu sunt ai nostrii mai raciti decat altii din alte gradinite din tara sau din strainatate.Medicul pediatru va va spune ca un copil mic protejat pana la 2 ani de anticorpii materni,odata ajuns in colectivitate va face in primul an de gradi intre 10 si 17 raceli.Un calcul simplu vi-l arata racit o data la 3 saptamani.Nu e vina mea sau a gradinitei,nici a parintelui sau a medicului.Pur si simplu asta face societatea plina de chimicale sistemului imunitar precar al copiilor nostrii.Daca as avea,ca la aeroport,un cadru detector de microbi la usa gradinitei,eu i-as intoarce din drum pe cei la care se aude beep beep...Dar nu am...Acei "multi parinti" pe care ii cunoaste doamna IoanaDen,sunt de fapt 2-3 mamici din parcul de la M.Viteazul.Dar dansa tocmai si-a adus fetita la o noua gradi "cu mucii la nas" dupa cum s-a exprimat un cadru de acolo.Deci,unde este justificarea vorbelor ei?A vrut doar sa imi faca rau?Din ce motiv?...Imi amintesc de copila suava cu ochi albastri pe care ore in sir am plimbat-o in brate eu,personal,stergandu-i lacrimile provocate de emotii covarsitoare in timp ce vorbeam la telefon cu mama ei,in speranta ca amandoua vor depasi pragul de adaptare.Nu cred ca meritam sa scrieti asa despre gradinita mea,stimata doamna IoanaDen.Dar vorba unui prietene: <Doar pomul care nu da roade nu este batut>.
Le doresc tuturor mamicilor sa gasesasca tot ce e mai bun pentru copiii lor...Asa cum isi doreste oricine...Asa cum si-au dorit si parintii copiilor de la CASUTA CU POVESTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna seara d-na mitrea,

am marea rugaminte sa-mi comunicati prin intermediul forumului (pentru ca nu v-ati activat optiunea de a primi mesaje private) daca se mai pot face inscrieri la gradinita pe care o conduceti, pentru toamna acestui an.

v-am trimis si un e-mail in acest sens (acum 1 luna, daca nu mai mult), de pe adresa mea de la servicu, dar ori nu l-ati primit, ori ati uitat sa-mi raspundeti.

multumesc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Buna mamici,
revin cu o continuare a mailului meu, desi nu pentru doamna patroana a gradinitei...ci pentru voi. Si eu mi-am dorit o recomandare atunci cand am cautat gradinita potrivita pentru copilul meu. M-au impresionat cuvintele frumoase de pe site si asta m-a determinat sa ajung acolo, pentru ca regaseam in acele cuvinte emotiile care ma incercau numai la gandul ca am sa-mi las copilul intr-o gradinita.
Nu mi-am propus sa fac rau niciunei gradinite, ci doar sa fac bine unor mame care au cerut parerea altor mame trecute prin gradinitele din Ploiesti.
Asa cum va spuneam si in primul mesaj, alegerea este a voastra. Nu tin sa conving pe nimeni de nimic, este o parere rezultata dintr-o experienta personala, pe care am tot dreptul sa mi-o spun cu atat mai mult cu cat forumurile au ca scop tocmai schimbul de experienta a fiecareia dintre noi.
Nu stiu la cine face referire Doamna dar eu personal, din respect pentru dansa, m-am limitat la doua aspecte si nu as vrea sa intru in alte detalii...
Va doresc mult succes Doamna, dar trebuie sa acceptati ca aveti si parinti nemultumiti, asa cum sunt sigura ca aveti si parinti multumiti de serviciile oferite de dumneavoastra!Depinde doar de ceea ce-si doreste fiecare parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!!
Am auzit, intamplator, ca s-a deschis o gradinita pe Str. Marasesti, dar alte detalii nu am putut afla de la persoana respectiva, pentru ca nici dansa nu stia. Stiti voi ceva? Detalii... cum spunea si Corina: "profesionalismul educatoarelor,CURATENIA in clase si la toaleta, conditii bune in clase (renovari, termpoane, caldura din sursa proprie, etc.), metode de disciplina si educatie non-violente, o gama cat mai variata de activitati, loc de joaca amenajat in siguranta, cu ceva spatiu verde (cat de cat)."

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Cred ca te referi la gradinita Happy Angels, de langa unitatea militara.Este intr-adevar mai noua si este in vecinatatea altei gradinite "Piscotel" care este exact in statia Traseului 2,peste drum de prima.Practic in acea zona, sunt doua gradinite, destul de apropiate una de cealalta.

Mergi la inceput