Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am terminat cu treaba pe ziua de azi. Cam asta a fost activitatea mea fizica.

Olo, mi se pare un anunt "normal", nicidecum traznit.

Mamicadulce si Tzuni, felicitari pentru munca depusa la "Diete pentru fiecare".

Si asa deci, nu va plac comediile.... Ultima pe care am vazut-o eu se numeste "Click" si este cu Adam Sandler. Mi-a placut.

Zuzilici, cum te mai simti?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele,ce-i cu activitatea asta slabuta azi? Munciti?
Dupa cum v-am zis de dimineata,sunt in mare forma mare azi si pana acum am muncit...am facut curat,dar din ala serios,in toata casa,cu geamuri spalate si baia frecata si tot tacamul ...in speranta ca ard caloriile de ieriSunt rupta si put a detergenti de-mi muta nasul la spate.Bineinteles ca spaima mea,calcatul,am lasat-o..pe altadata..si tot asa fac de vreo 2 luni,sunt dulapurile goale,dar in schimb curat unde nu e(chiar) cazul
Ma duc sa fac un dus si sa iau cupilul de la gradi,v-am pupat.

Ps.-ma gandesc sa fac la subiectul "diete pentru fiecare" si o sectiune cu linkuri utile si pentru inceput as baga si linkul cu exercitiile lui Bfly-sunteti de acord?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai frumoaselor,

Recomandati-mi un gratar. Dar nu d-ala rotund cu apa si nici d-ala electric. Ca le-am incercat si nu-mi plac. Vreau altceva. Exista?

Si ce-o ala "grill"? adica stiu ce e, dar pt acasa ce grill aveti?

Multumesc.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Tzuni: eu am gratar cu carbuni, in curte. In casa nu mai fac gratare, ca oricum grasimea scursa ramana in tava. La ce etaj stai? daca e la ultimul, potzi face eventual gratar pe balcon. Stiu pe unii care aveau un super gratar cu pietre de lava (aia care o arunca vulcanii) care mergea cu gaz. il aveau pe balcon, ca stateau la bloc.

Eu ma gandeam sa incep sa fac miscare de dimineatza, asa ca puskin. Numai ca e vremea de 2 lei (lapovitza, ploaie, frig). Ma bate gandul sa fac stepper inainte de micul dejun. Singura pb e ca trebuie sa ma scol cu noaptea-n cap. Am inteles ca daca faci sport cu burta goala (dupe ce te-ai sculat din somn) grasimile se topesc mai repede. Se mai ia cineva la interecere cu mine? Pt mobilizare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Si asa deci, nu va plac comediile.... Ultima pe care am vazut-o eu se numeste "Click" si este cu Adam Sandler. Mi-a placut.

Tu ai ras.... Io m-am intristat: ca n-am familia spre care sa ma intorc, asa ca ma ingrop in munca!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Prima zi de Scarsdale. Pana acum suportabil. Om vedea.
Bfly, vad ca si tu tot ca si mine in prima zi. Eu zic ca nu merge compotul ca precis are adaos de zahar, poate ananas proaspat. Baga repede niste abdomene sa se consume zaharul!

Kristhin, f faine pozele. Super locuri ati vizitat! Las Vegasul pare interesant numa toate chestiile alea care reproduc diverse atractii turistice celebre de prin lume mie imi par spre kich si nu ma dau in vant. Dar pana la urma si o asa aglomeratie de kich-uri devine fascinanta. (parerea mea...)

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua frumoaselor,

Io's fericita, mi-a venit ieri mandrul acasa, a degustat fursecurile si a zis ca sunt bune .

Eu mai am 1 saptamana de Scarsdale, pana acum merge bine, dar imi lipseste branzica zilnica...Dupa aceasta saptamana cred ca voi tine in ultimele 2 saptamani de concurs un fel de Scarsdale personificat: mai scot din carne, mai adaug cateva oua, niste branza, mai multe peste.

Bfly, succes! Eu sunt multumita de Scarsdale pana acum, vad ca am inceput sa slabesc din nou. La micul dejun poti inlocui gref-ul cu portocala, plus de asta mai aveai in meniu si 1 felie de paine parca. Recomandarea mea este sa nu papi si una si alta(eu n=am mancat deloc painea).

Mamicutzo Dulce, hai s-o ambitionam pe Sigridutza, ca io-s gata ambitionata si sunt convinsa ca si Inni. Cum facem? Foarte folositor topicul de diete, multumim frumos .

Inni, tu nu mai zici nimic? Cum e dieta? Hai ca mai sunt 2 sapt si jumatate, inca putem castiga .

Khristin, super pozele! Bine ai revenit.

Roxa-boxa, lasa ca o juma de kil o dai jos imediat .

Olo, pai hai sa vedem daca te poti trezi dis de dimineata sa faci sport .

Tzuni, eu mi-am cumparat grill(gratar) de la IKEA. Am facut pe el peste, pui ( pieptul iese cam uscat), porc si sunt multumita. Nu a fost deloc scump. Vezi ca se deschide IKEA peste 3 zile, da o tura pe acolo. Au tot felul de instrumente de bucatarie faine.

Pup toate fetele,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Multumesc, Puskin. Astept sa treaca nebunia primilor vizitatori si o sa dau si eu o raita!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, io am de ala rotund si negru.
Sunt multumita de el, micii is grozavi gatiti pe grill, la fel si pulpele. Pieptul iese mumificat, deci il ocolesc. Am facut si ciuperci - grozave!

Diana, in toamna il dai pe Vladut la gradinita?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, io am de ala rotund si negru.

hmmmm, barbatu-to stie ca ai un negru?

_