Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

hmmmm, barbatu-to stie ca ai un negru?

_

ihi!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

mi-e foameeee!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Du-te si maninca!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Dragelor ca sa puteti vedea filmele ttrebuie sa va logati cu adresa de e-mail si parola. Vedeti ca site-ul are posibilitatea sa-si aminteasca identitatea voastra asa ca daca setati aceasta facilitate nu mai e nevoie sa va logati de fiecare data cand folositi site-ul.

Cornelia de azi sunt pe baricade cu tine cu super dieta. Daca bag si niste exercitii postate pe site sigur o sa vad rezultate frumoase pana joi. Cantarul meu iar a luat-o razna.

Delia sunt binisor. Nici nu pot spune ca-s racita dar nici ca nu-s. Inca mai tusesc si stranut, dar macar nu mai am starea aceea imposibila in care imi venea sa ma iau la bataie singura doar asa pentru o schimbare de stare. Ce-ti fac patrupezii? M-am amuzat teribil cand am citit ca s-au dat la painea ta calda. Hotzomani? Flamanzi? Sau doar curiosi?

Carmen cum merge dieta cu lapte si banane? Apropos nu prea am inteles de ce n-ai mers ma departe cu superdieta? Nu urma sa adaugi si alte chestii in ea? Oua, peste??

Tzuni eu am un www.homedepot.ca/webapp/wcs/stores/servlet/LargeImageDisplay?imageLink=images/catalog/dca8951a-2b11-4889-b2b1-e219d001e623_4.jpg" target="_blank">barbeque cu butelie cu care-mi fac treaba pe balcon. Chiar weekendul asta am facut niste friptane de vita de se topeau in gura. Florin mi-a dat brevetul de Barbeque Chef. Si uite asa mi-a mai dat Florin una din slujbele lui de prin casa, pe mana.

Puskin, sa inteleg ca te apropii de prima pereche de pantofi???

Crystina sanatate multa pupilui tau. Cum mai merge scoala?

Khristin mi-a palcut atat de mult vancouver-ul incat deja vehiculez prin cap ideea de-a ne muta acolo. Daca n-ar fi frica asta de ploaie probabil ca ... eram deja mutati. E superb!

Meniul meu de azi e foarte light:
MD - Ceai de musetel si afine cu zeama de lamaie
G - 1/4 ananas
P - salata verde cu ridichi
G - 1 mar
C - salata de andive cu ridichi

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

am baut o cana de lapte cu inka si indulcitor....sa zicem ca mi-a trecut.

da' tu nu dormi la ora asta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
da' tu nu dormi la ora asta?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Doar e in concediu, nu? Si la cata activitate a depus azi prin casa e plina de energie la ora asta.
Daca tot n-ai somn Delia te invit si pe la mine. Nu la treaba la o .

Mergi la inceput

Anca si Tzuni cate-o si-un de la mine pentru munca depusa la subiectul cu diete.

Mergi la inceput

Carmen, acu' ma duc la nani dar nu m-a lasat inima sa nu raspund apelului tau disperat.

Zuzilici, am o catea care e mai "smechera": deschide usa de la intrare cu labele si poarta la fel, de a trebuit sa le inchidem cu cheia.
Desi am mai lasat-o in casa si era mincare in bucatarie pe masa, nu s-a atins de ea, insa acum nu stiu ce-a patit. Le pun mincare uscata afara ciinilor, au o farfurie de metal pe care o umplu de fiecare data cind se goleste, dar daca ies cu o bucata de piine sau niste carne afara, sar toti pe mine de zici ca n-au mincat de-o luna.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici
Carmen cum merge dieta cu lapte si banane? Apropos nu prea am inteles de ce n-ai mers ma departe cu superdieta? Nu urma sa adaugi si alte chestii in ea? Oua, peste??

tare bine era daca continuam! M-am simtit ft. bine...doar ca am poftit la una-alta si am renuntat prea usor.
Asta e a doua zi de lapte si banane, mi-ajunge!

Bafta multa si tie cu superdieta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Zuzilici, as mai sta eu dar mi-e un somn de-mi trosnesc falcile si am observat ca din cauza statului prea mult la calculator ma cam doare spatele.

Mergi la inceput