Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 9

puskin spune:
Buna,
revin si eu.
Zuzi, succes cu super dieta. Eu nu cred ca as putea sa tin dieta asta pentru simplul motiv ca nu pot sa rontai non stop la birou.
Mai am nitel pana la prima pereche de pantofi, vreo 3.5kg, sper sa scap de ele pana la sfarsitul concursului si sa imi onorez datoria morala fata de portocale.
Cred ca imi cumpar vreo 3 perechi de pantofi, ca cine stie cand le pun la loc si imi iau iar interdictie la shopping .
Delidana, cum merge cu alergatul?
Va pup,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Delidana spune:
Ha ha, Puskin, poti sa crezi ca azi dimineata dupa ce m-am imbracat si eram gata sa ies pe usa, a inceput sa ploua? Bineinteles ca dupa ce m-am dezechipat s-a oprit si ploaia... M-am enervat si m-am apucat de curatenie dar miine sper sa recuperez.
Acum chiar ma duc la culcare.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Zuzilici spune:
Pai Carmen ce mai stai? Hai dinou pe baricade cu superdieta daca tot ti-a fost asa de bine cu ea.
Delia asa sunt si ai mei cand e vorba de mancarea noastra. Parca zici ca n-au mancat nimic de-o saptamana daca e vorba sa le dau cate ceva. Ei sunt aspiratorul Isabellei, care, ori ii hraneste, ori la loc comanda. Nu exista sa-i cada ceva mancare din mana si sa ramana pe jos.
Ruxandra vad ca ai ambitie cat pentru toate fetele de-aici. Sa faci tu fursecuri fara sa le gusti.
Felicitarile mele.
Auzi dar de ce crezi tu c-ar trebui sa rontai non stop in superdieta???
Cami iar ai disparut??? Mi-a dor de tine mai draga. ai zis c-ai sa ai grija de mine dar vad ca abia ai timp de tine. Multa bafta si sa vina cat mai curand vremea cand ai sa ai mai mult timp pentru tine si chiar si pentru mine. Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

cornelia_laura spune:
Fetelor eu aproape am incheiat prima zi de superdieta si zau ca nu mi-e foame. Am mancat la 11.00 o salata(morcov, porumb, ardei, castravete) si la 17.30 alta salata(morcov, varza, telina, verdeata la greu) si sunt satula. Da' mai incolo pap si o portocala/mandarina. Sunt curioasa la cantar cum va fi, ca asa ma simt ca un balon
. Si astept rusii in continuare
...
Zuzilici, mi-ai facut o pofta de ridichi, maine musai ma duc la piata!
Va doresc o noapte linistita si fara pofte.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

zisaCami spune:
Zuzilici imi pare rau ca nu sunt mai activa! Nu mai am timp de nimic in ultimul timp, sunt intr-o cursa contra cronometru! Maine iti pun la posta cartea " Cum sa slabesc si sa nu ma mai ingras" si sper sa te ajute, asa cum m-a ajutat si pe mine.
Puskin dupa ce-mi voi atinge obiectivul ( sper ca pana de Paste ) voi scrie cum am reusit, mai detaliat. Acum o fac "telegrafic": am renuntat la prajeli, mezeluri, dulciuri, zahar - nici la cafea, sucuri, alcool, fainoase, grasimi; beau 2 l de apa plata zilnic - eventual cu lamaie, nu mai mananc dupa ora 18,00 nimic si incerc sa consum cam 1000 cal/zi. Tin postul de la inceput, de aproape o luna de zile.
Merg la sala, sauna, piscina si masaj anticelulitic cel putin o data pe saptamana - exceptand ultimele 3 saptamani, cand am ajuns doar de 2 ori.
Revin cu amanunte, dupa ce ma voi mai elibera.
Cele mai ambitioase:Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=62,6&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica

Tzuni spune:
Cami , unde e de gasit cartea pe care i-o trimiti Zuzilicei-friptanoasa? C-o vreau si eu...
Mephala, gata, dormi?
Delidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa ... Mamaaaa, ce mi-ar placea s-o trezesc acum din somn!
puschin, 3 perechi de pantofi? . D-aia poti sa-ti cumperi si daca nu slabesti!
Cornelia, chiar iti tine salata de cruditati de foame? Ca io as muri de inanitie langa ea!
Zuziliciule, pai pune-l pe Fl sa dea cu asiprezul prin casa, nu-l menaja. Fa-l sa-si merite friptana!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

zisaCami spune:
Tzuni sper sa nu fie considerat drept reclama ... la Carrfour si costa 18,4 lei.
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=62,6&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Tzuni sper sa nu fie considerat drept reclama ... la Carrfour si costa 18,4 lei.
Cami
Nu, nu e reclama....E doar un titlu de carte! O vreau si eu!
Noapte buna, Cami! Un pupic tie si unu' lu' Pisu tau cel motanos!

_
Tzuni

adrianafedorca spune:
am aruncat un oki acum la subiectul cu diete, super , mamicadulce si Tzuni
cornelia tu ce dieta tii?
eu de azi m-am apucat de papat batoane de slabit, am inlocuit 2 mese pe zi , am pastrat doar MD , pap bine si sanatos, si pranzul si cina cate un baton, vreau sa incerc 1 saptamna sa vad ce iese, am citit ca nicoleta luciu a slabit cu ele, sper sa ma ajute si pe mine
acum fug la nnani , azi am alergat 2 ore non stop dupa cezarel prin herastrau, a fost o zi superba la ora 3 erau 24 de grade si noapte buna
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia

puskin spune:
Buna seara,
Am ajuns si eu acasa si mi-am papat pestele la gratar cu salata verde, castraveti si ceapa verde. Bunnnn bunnn, a mancat si sotu'.
Zuzi, cu fursecurile alea am incercat sa vad daca reusesc sa ma tin tare...dar acum mi-am amintit ca oricum eu am tot timpul in casa ceva ciocolata, bomboane, gemuri...d-astea zaharoase ca sotul meu papa asa ceva si nu se vede nimic . Da' nu stiu daca ma mai incumet...ca astea miros asa frumos in bucatarie ma cam dispera.
Din cate am citit si eu aici pe forum,la superdieta nu poti sa papi decat legume si fructe primele 2 saptamani, iar eu care's invatata cu proteine la greu ar trebui sa rontai non stop ca sa nu mor de foame.
Cami, mersi. Sa vii aici sa ne povestesti si noua ce si cum mananci, cred ca ne-ar fi la toate de folos.
Tzuni, nu am voie sa cumpar pantofi pana nu ajung la 70kg( si ma mentin acolo cel putin 4 zile). Asa a zis sotu'.
Mamica Dulce, de ce regim te apuci?
Seara buna,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26