Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 29
DianaR spune:
Ok, daca Hopes e cu noi in echipa atunci rezultatul nostru de sapt asta e 7,2 kg total pana acum din 13 target total, adica 55%. Zuzi, te rog sa modifici si targetul total si sa treci si rezultatul partial.
Hopes bine ai venit la lamaite. Sa te tii de treaba ca eu sunt pusa pe dat cu biciul!![]()
Vreau sa-mi schimb si semnatura dar nu ma lasa...
Deocamdata editez si mai incerc maine.
Noapte buna!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
Zuzilici spune:
Diana din cate am inteles Hopes vrea sa slabeasca de-acum inainte 2 kg. Ce-a slabit pana acum (cele 800 gr) e meritul ei, nu al ekipei.
Sper c-am inteles bine.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Diana din cate am inteles Hopes vrea sa slabeasca de-acum inainte 2 kg. Ce-a slabit pana acum (cele 800 gr) e meritul ei, nu al ekipei.
Sper c-am inteles bine.Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Nici nu-i pusesem la socoteala stai linistita, am inteles ca de acum inainte. Echipa avea 6,8 kg si saptamana asta s-a scazut doar 0,4 kg. Dar acum mi-am dat seama ca trebuia sa scad kg lui Olim de pana acum, ea s-a ingrasat pe perioada concursului un kg, deci totalul nostru de pana acum e 8,2 kg din 13, deci 63%. Acum sper ca am facut bine, ca am socotit de doua ori si asa si adunand cele 3 magnifice (eu, Andreea si Ileana). Please sa modifici la noi.

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
mephala30 spune:
Neatza vorbaretelor!
Mey, cand am propus-o pe Hopes la ekipa lamaitelor, nu am gandit sa nedreptatesc pe cineva (Doroty, te plangi de nebagare in seama....vorba Delidanei: ca sa fii bagata in seama, trebuie sa o faci tu mai intai).
Cate fete, si ma refer aici la cele mai noi, au interactionat cu 'veteranele'?
Toate asteptam sa ne bage cineva in seama, dar noi...de cate ori o facem cu alte persoane?
Vrem atentie, dar n-o oferim altora.
A propos de faza asta, sunt fete care, de cand au inceput concursul s-au interesat doar de coechiperele lor. Pai, e fair play?
Zuzilici, Hopes a slabit pana acu 800 de grame. De fapt, n-a slabit ci a scapat de surplusul pe care-l acumulase saptamana trecuta. So, targetul lamaitelor ramane neschimbat.
Roxa, ne-ai obisnuit cu postarile tale rarisime.
Asta nu inseamna ca nu ne gandim la tine sau ca nu-ti simtim lipsa.
Delidana, nu te-ai trecut pe lista serifelor.. gata? Nu mai vrei? ![]()
revin, doar trebuie sa deschid subiect nou.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
roxana1974 spune:
buna de dimineatza!!!
si desi beau cafeaua, nu pun iconu' ala deoarece are fatza cam trista. cre ca tre sa facem o cerere la foruri sa ne puna noua un smiley cu o cafegioaica satisfacuta, nu?
I love you all! iar postarea mea anterioara cu
si nebagarea in seama era o gluma sa mai indulcesc tristetea lui Doroty
.
Zuzi, Delidana si Carmen, thks de raspunsurile frumoase
nu tre sa mai zic ca eu chiar ma gandesc la voi (si nu numai), la topicul nostru si cand sunt in concediu sau in delegatie (unde am fost ultima data). Ba chiar rad singura in camerele de hotel, amintindu-mi faze haioase povestite mai ales de Tzuni si mamica dulce ![]()
Ma intristeaza doar faptul ca atunci cand ma intorc vin atat de obosita incat am nevoie de o zi doua sa ma recuperez, timp in care ce am de povestit isi cam pierde farmecul. Anyway, va zic 2 vorbe despre ultima mea delegatie: am fost la Amsterdam si a fost minunat, fiindca a fost o provocare atat din punct de vedere profesional cat si personal. Profesional, au fost 2 zile extrem de concentrate in care am vazut si am aflat multe, atat de multe incat am avut nevoie de weekendul asta sa-mi sedimentez informatia si mai am nevoie de ziua de luni ca sa fac un soi de raport pt conducere. Personal, am avut ceva timp (tot pe fuga din pacate) sa vad cateva obiective importante. So, am vazut Amsterdam din boat tour pe care l-am facut pe canale, m-am plimbat si pe jos pe stradute, am vazut Rijskmuseum, Van Gogh Museum, Mme Tussaud (mi-am facut pozne cu Robbie Williams si Pierce Brosnan) am avut o cina faina de tot pe o barca hmm...frumos. Ma voi gandi cu placere la aceste 2 zile. Din pacate nu am poze, decat pe telefonul mobil, pe care nu stiu daca le pot descarca, dar am sa incerc.
Poze din concediu am tot promis, dar inca nu le-am incarcat pe webshots. O sa incerc acum.
Va
si revin!
PS Delidana, of course ca m-am gandit la tine cand am mancat inghetzata, doar eram in fatza PC-ului, cu Noul Stil sub oki
.
Aaaa, uitai sa va zic: ma uit pt prima data la ceva emisiune de weekend cu Oana Cuzino (jeez fata asta chiar atata bine) bey si vad o manechinuita cu forme robuste cica (54 de kile la 1,76
) care ne povestea cum se mentine ea si ce mananca si ce sport face, mai faina fata si aia...cica mananca multi morcovi cruzi, fructe si gratare hmm...
no, mai viu!
Zuzilici spune:
Scuze Diana dar nu prea intelesesem de unde atatea kg. pierdute. No, acum am pricepit si-am schimbat. ![]()
Roxana si zici ca ti-a placut un singura tara cu droguri usoare legalizate. Ai
pipat si tu ceva????
Carmen buna dimineatza! 
Azi am noapte alba. Acum e 4 dar sunt treaza de la 3, timp in care am avut grija de Isabella. S-a trezit maraita. Cand am pus mana pe ea ardea asa ca i-am dat tratament. Dar se pare ca nu s-a linistit pana cand n-a vomitat.
Am schimbat-o am dragalit-o si-acum cred ca s-a mai linistit de la medicament si-a adormit.
Dar de mine pace sa se mai prinda somnul. Sunt in zona!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
Zuzilici spune:
Mia sanatate multa si sa speram ca o sa se rezolve cu tratamentul primit.
Cu dieta de saptamana viitoare sigur o sa slabesti la greu. Nu ca ti-ar mai arde de asa ceva...
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
roxana1974 spune:
hi hi Zuzi, mi-a placut, cum de nu? Btw, am vazut pe strada oameni high, in mijlocul zilei...iar la restaurant ni s-a oferit pe fatza iarba...recunosc in public ca am incercat odata marihuana, dar eram in Ro, nu am simtit nimic...cred ca nu am tras destul de tare
. Acolo am fost cuminte si eram cu un coleg foarte serios asa ca nu mi-am permis
.
ma duk sa fac putina ordine, o
si sa-mi spal parul. revin mai incolo.
va 
Roxa
PS: poze din concediu la ski
Delidana spune:
Buna dragelor,
Azi e o vreme asa de frumoasa afara si eu n-am chef de nimic...am vazut "Superman Returns" pe dvd, mi-a placut, pot spune ca noul Superman e barbat bine. ![]()
Carmen, ce sa spun, mi-a cam pierit cheful de serifat
fara un motiv anume si cind ma gindesc ca de marti sint la munca si n-o sa mai am atita timp, in plus vreau sa reiau mersul la sala...
Roxa-boxa, ia zi ce-ai mincat tu bun pe acolo?
Te-a impresionat ceva?
Miag, ma bucur ca esti bine, sper ca si celelalte analize sa iasa ok. Eu zic sa pui pauza la dieta saptamina asta, avind in vedere ca organismul tau nu sta chiar pe roze si cind ma gindesc la dieta cu lapte si banane...
, mi se pare cam dura in conditiile astea. 
Isabella mica si miriita. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
ioooi, Delidana, cum am putut sa uit de mancare?!?! of course, am avut ceva, pentru mine a fost premiera, am mancat lobster! A fost absolut delicios! Bine facut, mmmhhhh. Am luat portia 1/2 ca era cam scump si mi-a fost jena
. Vai, ce bun! Astia mananca destul de dietetic, e la mare moda la nouvelle cuisine, multa ruccola...in schimb la micul dejun erra o destrabalare cu bacon, omlete grele, chestii...of course io am luat cereale cu iaurt si un croissant, dar croissant-ul era deja peste ceea ce consumam io de obicei...ma rog, avand in vedere ca am avut o zi grea, mi-am ingaduit, aici nu mananc niciodata croissant.
no, chiar am fugit la baie, ca baietii mei is afara si sa am timp sa ma dau cu toate alea pe corp, bag un rasfatz mic si revin.
pupici!
Roxa-boxa