Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 28
Zuzilici spune:
Vai, vai, Ce se intampla....doctore?
Roxana binenteles ca ne-a fost dor de tine.
Mie mi-a fost asa de rau ca abia am reusit sa scriu cum ma simt.
Dar cum nu te-ai dus in vacanta...prea multe nu ai sa ne povestesti, nu?
Ce faci weekendul acesta???
Doroty te-am trecut in echipa mea, si scuze ca n-am facut-o mai repede. Astept sa-mi spui targhetul tau si sunt sigura ca n-ai sa ne faci de ras. 
Hopes te-am trecut in echipa lamaitelor asa cum a vrut Carmen. Astept si targhetul tau.
Toata lumea multumita??? Bun! Ca altfel va stresati prea mult si stiti si voi ca stresul ingrasa. ![]()
Weekend placut in continuare!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra - Doroty 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Delidana am scris in acelasi timp si uite ca am gandit la fel. C-o mica exceptie. ![]()
Portocalelor daca o vreti pe Doroty la voi spuneti-mi si fac schimbarea. Pana una alta face parte din ekipa Rubinelor.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
Delidana spune:
Zuzilici, pina la urma nu conteaza care la ce echipa se baga, important este ca toata lumea sa fie multumita. Intotdeauna exista o solutie.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Hopes spune:
Nu vreau sa supar pe nimeni, am intrat aici ptr. a avea un suport ptr. a slabi mai repede. Nu intru intr-o "altfel"de competitie.
Cedez locul lui Dorothi.
Ma voi inscrie la urmatorul concurs, intr-o echipa formata de la inceput, si cu toate fetele in acord
.
Zuzulici, multumesc, dar cred ca e mai bine sa o pui pe Dorothi.
Hopes
Zuzilici spune:
Hopes e weekend, accepta invitatia si bucura-te de competitie. Mai sunt 2 saptamani. Care ti-e targhetul?? Si cat ai slabit de cand a inceput concursul???
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
cornelia_laura spune:
Buna fetelor
! Mai am o zi si trec de prima etapa a Superdietei. De luni incolo am voie si lapte degresat, oua. Va fi mult mai usor.
Cred ca totusi sosesc rusii, parca apar ceva semne discrete. Abia asteptsa si treaca sa vad greutatea reala la cantar.
Zuzilici, la echipa maro ai modificat kg in urma raportului? Scuze,poate nu am fost eu atenta. Dar am vazut ca a raportat si Deea(-500g), ea ramasese.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
Hopes spune:
Zuzulici, daca mai sunt 2 saptamani, atunci ma bag la cate un kg/saptamana. Adica sa ajung la 62 kg.
Saptamana trecuta am inregistrat progrese, adica -800g.
Nu mai stiu cand am postat prima data aici, dar era inceput concursul.
Hopes
Hopes spune:
Mai voiam sa completez: invitatia am acceptat-o din start, dar nu vreau sa se simta nimeni neglijat din cauza mea.
Hopes
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Zuzilici, la echipa maro ai modificat kg in urma raportului? Scuze,poate nu am fost eu atenta. Dar am vazut ca a raportat si Deea(-500g), ea ramasese.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
Pai fetelor astept pe una din voi sa-mi dea totalul kg. pierdute si procentul! Nu asa ne-am inteles?
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
miag spune:
Salutare!
Am luat rezultatele. Nu este extrauterina, asa ca am inceput tratamentul si dupa 4 zile daca nu se rezolva nimic vedem ce decizie vor lua medicii.
Pana acum nu vad nici o modificare in bine, dar tot mai sper...
Durerile se mentin la fel de mari, inflamatia la fel si rusii ..lac de acumulare...

Cred ca mai am putin si o iau razna.
Dieta pe saptamana asta cred ca va fi cea cu lapte si banane pt ca datorita antiinflamatoarelor nu am voie sa consum deloc sare.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!