Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, sanatate! Sper sa nu fie nimic serios.

Carmen, ma bucur ca si tu esti bine. Incepusem sa intru la idei...

Cami, nu te mai laud si eu...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Carmen bine-ai revenit!
Miag sanatate multa!
Fetelor mie mi-e tare rau. Am zis c-am scapat ieri, dar se pare ca trebuie sa vomit si azi.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Cami, si eu am avut aceleasi motivatii anii trecuti.Acum mi-e frica doar sa nu imbatranesc urat: sa-mi cada fundul, sa ma cocosez, etc. De aceea vreau sa ma concentrez mai mult pe sport. Nici nu prea mai rezist la diete dezechilibrate.

Zuzilici, nu am retinut ce dieta tii dar nu e de glumit cu organismul asta al nostru. Ai grija si ia-o mai usor. Sau poate e cu ochi...
M-ai trecut cu 76 kg cand eu am raportat 77 , dar e bine ca totusi a ramas porcul.

Olim ,FELICITARI !!!!!!Sa fie intr-un ceas bun!

Cornelia, imi pare rau ca esti martora la o tragedie si ca te afecteaza. Cum suporti tu superdieta? ca eu desi am inceput-o de marti, azi am abandonat-o.De mult nu m-a mai intristat asa mult o dieta.Nu numai ca nu a avut rezultate rapide ca alte diete dar m-a determinat sa consum mai multa cafea si chiar am fumat.Lipsa cerealelor si proteinelor, chiar si pentru o saptamana, e daunatoare.

Mai fetelor, cum au fost celelalte concursuri ale voastre? A reusit vreo echipa sa realizeze ce si-a propus ? Nu de alta dar vad ca acum stati cam rau .Sau trageti tare pe final?

Va pup pe toate si stiu ca sunteti niste ambitioase !

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

OLim, super veste! Felicitari! Sarcina usoara si un bebe voinic si sanatos. Despre kg in plus...putina miscare este recomandata, iar bb oricum are nevoie ca mami sa aiba o alimentatie sanatoasa ceea ce te va ajuta sa nu pui prea mult. Asta imi repet mie mereu, pentru ca si noi incercam, si nu mai vreau sa fac gresala din prima sarcina- adica sa mananc orice, cat de mult si la orice ora.

Miag, sper sa iasa bine analizele si sa nu fie nimic serios. Multa sanatate!

Carmen, bine ai revenit lui Teo sa-i treaca repejor burtica.

Cami, merci ca ai impartasit cu noi experienta ta. Poate intr-o zi voi gasi echilibrul unei alimentatii sanatoase + sport care ma va ajuta sa slabesc constant.

Deea, sper ca esti bine

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, maninca o banana, are multe vitamine si minerale de care ai nevoie, mai ales daca vomiti. Bea si un pahar de apa cu lamiie, poate iti mai taie greata. Si stai in pat, odihneste-te cit poti. Sper ca miine sa te simti mai bine.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olim, felicitari pt. sarcina, si un bebelus la termen sanatos

Zuzilici, atentie cu dietele pe care corpul tau nu le suporta, sau cum spunea cineva mai sus, poate ca e cu oki

Delidana, pune si tu poza cu rochita de care spuneai ca ti-ai luat-o

Carmen, bine ai revenit....spune-ne cum stam cu munca la ekipa....meritam niste bice ?

Cami, delecteaza-ne si tu cu niste poze cu noul tau shape , please

Eu azi n-am avut scoala, am avut parent-teacher interviews si termin la pranz...iuhuuu, sa vina vichendu'

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Zuzule,ce zici? e cu oki?Si eu tot la asta m.am gandit cand am citit postarile tale.
Oooooooffff...de-as da timpul inapoi cand Marc avea vreo 6 luni-1 an...cum as pune de bb2 urgent.Zic asta cu mintea de acum,cand are juniorul deja 4 ani jumate si,desi imi doresc mi se pare prea mare bataia de cap si diferenta.

Eu acum am venit de la gradi,m-a plimbat cupilu' prin oras,a vrut inghetata MARE musai pe care i-am mancat-o eu,a vrut sandvis cu ou si peste care tot eu l-am terminat(adica el a luat 2 guri si eu restul),a vrut cartofi prajiti care tot pe mine m-au umflat.Sa nu uit si niste oua de ciocolata de la Milka,supeeeer..si am mancat si pentru maine.
Eu la mancare nu pot sa zic NU,daca ii e pofta copilului...apoi nu ma indur sa arunc
Ii zic NU la Macshit(dar nu intotdeauna) sau la cine stie ce aberatii mai vrea dar ii ofer o alternativa de obicei.Chiar daca stiu ca e satul tot ii iau de la patiserie sau cofetarie ce vrea sau de la supermarket...macar ii promit ca-i iau mai tarziu si tot ii iau.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao gagici! sper sa reusesc in viitorul aproape apropiat sa intru mai des. am veni asta noapte din delegatie, si sunt foarte obosita, am avut 2 zile pline pline si concentrate. saptamana viitoare plec iar si in 2 aprilie iarasi, dar dup-aia stau pe acasa, zic eu si o iau catinel.

Din pacate vreau sa-mi dati 2 nu unul, si anume ca m-am ingrasat o juma de kil. am 58.5 . stau rau si cu alte alea, exact ca puskin, si din pacate nu functioneaza nimic. nici fulgii de dim, nici laptele cu prune si mai nou nici ceaiul antiadipos, zici ca m-o blocat ceva pe bune...is cam disperata...

mai viu maine...ma duc sa spal haine si sa ma culc, ca-s varza!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ah, am uitat, din moment ce sunt asa de rea la mentinere , cre ca-i mai bine sa trec iar la categoria "vreau sa slabesc" targetul meu a ramas acelasi, 57 de kg.

Va
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele...cui ii mai plac capsuni cu zahar si smantana???eu sunt terminata dupa ele primavara si mai inainte am facut prima data anul asta..pana acum n-am apucat ca le topea fi-meu in drum spre casa....sa ma ierte Dumnezeu ,dar am facut un castron plin,din 2 caserole si 400 g de smantana Bineinteles ca juniorul sta cu castronul in brate acum si pana nu se satura el n-am cum sa ma bag si eu cu pofta,doar asa...finutz

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput