Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Seara buna tuturor!

Olim, felicitari!!! sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si cu noroc.
Miag, iti doresc sanatate si da Doamne sa iasa analizele bine.
Zuzilici, sanatate multa, multa. ai grija, daca organismul tau nu este obisnuit cu o astfel de alimentatie mai bine renunta la ea si incearca altceva, chiar daca slabesti mai putin. Cu sanatatea nu-i de glumit!
Cami,felicitari pentru ambitie. Si eu incerc o astfel de alimentatie sanatoasa combinata cu sport. Sper sa am destula vointa sa continui acest "nou stil de viata"

Negrutele , ce faceti? haideti sa ne mobilizam putin, ca mai este putin pana la final.

Va pup

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mia ma gandesc la tine , cand ai o veste scrie si aici, pana atunci iti tin pumnii.

Zuzi io nu stiu daca e cu ochi pt ca si io am patit la fel de la prea multe salate , cred ca momentan solutia e sa mananci niste paine prajita cu branza , stiksuri , ceva mai solid dar usor de digerat.

Carmen ma bucur ca sunteti bine , pupici la baieti,

va pup si week frumos .....cu sau fara tentatii

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Dordia te-am citi ca un baton are 4 puncte...Tu tii WW???

Da! Incerc sa il tin ca...de multe ori manac mai putine puncte dar....in general pe el ma bazez. Anul trecut am scapat de 11 kg cu el dar...tinut strict. Acuma....incetisor si sigur....dau jos cate ceva!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Olim felicitari si sa ai parte de un copil cuminte, sanatos si papacios. Samburelul mic si dulce si....pe mamica lui!!! Bucura-te de aceasta perioada si nu te mai gandi la kg. Daca manaci sanatos si fara junkfood nu vei pune asa mult. Eu am pus doar 9 kg in sarcina dar....am mancat sanatos, cu putina paine si dulciuri.
Felicitarile mele inca o data!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Olim, felicitari! Asta da veste buna! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!

Deci echipa noastra cum ramane? Continuam in trei? Atunci ar fi 7,2 kg dintr-un target de 11, adica 65,5% sau mai primim pe cineva in echipa?

Miag, multa sanatate!

Cami, esti o lupatatoare din toate punctele de vedere! Abia astept sa te vad graviduta si mamica!

Carmen, ramasesem datoare cu un raspuns. Nu stiu ce voi face cu gradi, daca prietenutii lui merg din toamna il dau daca nu astept pana toamna viitoare cand il dau sigur dar il dau la Timisoara (acolo trebuie sa ma intorc la lucru)... Deci vezi, e complicata decizia, nu mi-ar place sa se obisnuiasca aici la gradi cu o trupa si apoi sa-l mut la Timisoara...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va multumesc c-ati fost alaturi de mine. Aproapeca ma speriasem de starea asta de rau. Se pare ca mi-am revenit pana la urma. n-avea cum sa fie c-am avut rusii saptamana trecuta, dar se pare ca dieta a fost prea dura pentru stomacul meu. Cruditatile sunt bune dar si mancarea gatita isi are rostul ei. Oricum am sa incerc sa mananc cat mai sanatos cu putintza si sper sa reduc cantitatile pe cat posibil.
Azi ultima masa am luat-o la ora 3. Dar am mancat asa de bine (dupa regimul asta mai saracacios) incat efectiv nu mai mi-e foame. Daca vrei si-o faci cu cap se poate.
Weekend placut tuturor si ne auzim maine la .

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

Olim, sa fii sanatoasa, sarcina usoara si un copil sanatos!

Zuzilici,bine ca ti-ai revenit, iti tineam pumnii, cui ii trimiteam eu poza de final?

Fetelor, joi si vineri m-am pedepsit si sper sa "ma tin in friu" si azi si miine.Asa ca sper din tot sufletul joi sa fiu sub 75.

La noi e urit, frig si ploua ,iar azi e zi de gatit .

Va doresc o zi minunata!

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Vin si eu la cafea. M-am trezit azi la 6.30, probabil mi s-a setat ceasul biologic conform orei de trezire din timpul saptamanii, asa ca poate merg sa alerg si azi. Ma mai gandesc...ca nu vreau sa ma obosesc prea tare, am fost deja de 5 ori sapt asta.

Mamica Dulce, eu cred ca e mai bine sa arunci dulciurile si alte chestii care ingrasa pe care Marc nu le mai vrea. Gandeste-te ca nu iti fac bine, ci rau...te incurca in procesul de slabire.
Si vroiam sa iti mai spun ca la Montignac poti sa papi capsuni cu smantana si cu fructoza ( in loc de zahar) . Nu vrei sa incerci Monti 1-2 saptamani sa vezi cum iti merge? Hai ca te ajut, promit

Zuziliciu, te simti mai bine? Ai grija de tine .

Fetelor, chiar vroiam sa va spun inca o data sa nu va infometati si sa nu mai tineti diete d-astea fulger pentru ca astea frustreaza cel mai tare organismul care dupa aceea se va razbuna. Avem cateva fete pe forum cu rezultate excelente si care au reusit sa se mentina foarte bine dupa tocmai pentru ca nu si-au stresat organismul. Vorbesc de Cami, Delidana, Mephala ( cand a slabit dupa prima sarcina), Mik, etc. Haideti sa le urmam exemplul, chiar daca o sa dureze putin mai mult sa slabim, va fi de durata si sanatos.

Un weekend minunat,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Olim, felicitari si sarcina usoara!!!! ce veste buna!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Puskin cred ca pe mine ma ajuta mult si autosugestia. De pe 15 ianuarie, de cand am inceput in forta lupta impotriva kg, numai la rezultate ma gandesc, a devenit prioritatea nr. 1! La inceput am mers mai des la sala ( ~ de 2 ori pe saptamana, uneori si de 3 ori ), piscina, sauna si masaj anticelulitic. In plus imi fac automasaj acasa, aproape zilnic, cu cremele de la L'Oreal. Exista o crema "Slim up" ( L'Oreal ) - numai pt. abdomen si fese, care e senzationala ( cel putin in cazul meu ), dar care din pacate nu se gaseste in Romania. Din fericire imi fac stocuri cand mai ies din tara. Mi-am cumparat un aparat pt. masaj anticelulitic ( Philips - se gaseste si la noi, la Media Galaxy), care imita principiul de la Cellu M6 ( am facut in 2005 ) - endermologie - insa la scara mult mai mica. El actioneaza printr-un vacum, prin care se aspira pielea si apoi se maseaza mecanic intre 2 role. Apoi ma masez cateva minute cu crema anticelulitica de noapte si cu Slim up.
Beau 2 l de apa plata zilnic; exclus orice fel de bauturi acidulate sau sucuri, cu exceptia limonadei cu apa plata, fara zahar sau suc de grepfruit natural, din fructe proaspete - de 2-3 ori pe saptamana. Nu alcool, de orice fel. Nu mezeluri, nu dulciuri. Rar de tot folosesc doar zahar negru.
Nu consum prajeli ( ex: snitele, chiftelute, cartofi prajiti ); cat mai rar mancare gatita; masa de seara o inlocuiesc de obicei cu un baton FIBROBAR.
Incerc sa iau din fiecare dieta ceea ce mi se pare folositor si incerc sa aplic in functie de posibilitati sau de dispozitie.
De exemplu: din regimul Montignac - sunt atenta la combinatii - daca vreau sa mananc gratar ( doar piept de pui sau curcan si peste alb: patrav, cod, Dorada, etc. ) completez doar cu salata, fara garnitura. Sau, daca tin neaparat sa mananc si garnitura optez pt. legume calite in tigaie Wok unsa cu ulei de masline , cca 4-5 minute - brocolli, asparagus, dovlecei. La sfarsit pun zeama de laie si cateva picaturi de usturoi. Sunt absolut delicioase, cu putine calorii si foarte sanatoase.
Dimineata incerc sa merg pe regimul disociat pe mese - ex. de meniu: un mar sau 2-3 felii de ananas fruct.
Cand nu tineam post mancam o masa de fructe, apoi o cafea neagra fara zahar sau lapte, un gratar de piept de pui ( ~ 200 gr. ) cu salata sau cel mult cu garnitura de legume ( si cel mult morcovi fierti la abur, cu lamaie ), evitat cartofii.
Seara, fie un baton FIBROBAR, fie lapte cu max. 1,5 % grasime cu o felie de paine neagra prajita, fie un iaurt, de obicei degresat.
De cand tin post consum multe legume, salate, fructe; f. rar mancare gatita gen: fasole batuta, salata de vinete, zacusca, ciorba de legume.
Incerc pe cat posibil sa nu mai mananc nimic dupa ora 18,00.
Cam asta este "reteta" mea ... la inceput a fost foarte greu, in primele zile am crezut ca mor de foame, chiar am si plans. Acum a devenit "un stil de viata".
Doroty motivatia mea principala este dorinta de a avea un bb! In plus, ma simt cu totul altfel cand stiu ca arat bine, ca nu-mi arat varsta, ca inca sunt admirata de cei din jur, ca intru intr-un magazin si daca vad ceva dragut imi gasesc masura mea ( 36 sau S - dupa caz ) si nu vad privirea compatimitoare a vanzatoarei, spunandu-mi de la usa: "nu avem masura dvs"!
Cu alte cuvinte am alt tonus si sunt cu totul o alta persoana cand sunt slaba, mult mai vesela si plina de viata si o companie mult mai placuta pentru cei din jur. Altfel, am tendinta sa ma izolez si am o stare permanenta de nemultumire si nervozitate.

Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=61,3&weight_target=59,7" target="_blank">Umflatica

Cami, tot respectul pentru tine. Meriti sa te afli pe locul 1 pe podium. La mine expira cremele de corp, asa grija am de mine.
Si bb cand vrei sa faci? Poate vom fi colege la burtici. Motivatia mea e aceeasi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput