Nou stil de viatza (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,mi-ati lipsit toata ziua
Am plecat la 10 de acasa si am ajuns la 7 jumate seara-rupta!Sa mai zic ca mi-am cheltuit banii pe o saptamana azi????Si nu pe vreo pereche de pantofi faini ci pe o porcarie de lego la care tanjeste fi-meu demuuult(desi mai are doua cosuri MARI acasa) si pe decoratiuni de primavara/Paste... decoreaza nemtii tot ce pot cu orice ocazie,is diliti rau si m-a prins si pe mine microbul
Eu am rezistat cu impodobitul pana azi ca apoi nu mai are farmec,oricum e prea devreme,dar nu rezist !
Traditional de Paste sunt crengi impodobite cu oua frumos colorate/pictate,pasarele,floricele etc si mi-am luat azi crengi de cires..care sper sa infloreasca in vaza,le-am decorat cu oua pictate manual(nu intrebati cat costa,pliiiiiizzz)si niste pasarele atat de dragute ca trebuie musai sa le fac poze sa vi le arat.Dupa ce am terminat treaba am stat si m-am uitat lung la copacel si am realizat ca ceva e suspect...dar ce oare??Ouale pe care le-am atarnat sunt verzi!!!Asa de frumoase mi s-au parut la magazin,si sunt super frumoase,,dar sunt pictate pe fond verde!!Si ma zgaria pe retina ca nu sunt rosii!!Ca eu Paste fara oua rosii n-am avut si nici nu concep,si eu imi iau oua verzi!Si acum realizez ca n-am vazut nici un ou rosu macar la decoratiuni interioare...hmmm..
Am mai pus flori pe geam si fluturi la flori,´lumanarele si am facut s un cosulet cu iarba in doua culori unde o sa pun iepurasii de ciucalata..ba am dat bani si pe niste bete vopsite in verde si portocaliu pe care le-am plasat in alta vaza.Stiu,am luat-o rau pe aratura.Mai ales ca maine mai vreau sa mai dau o tura pe la magazinele astea,mi-au mai scapat cateva chestii dragutze
Si sa mai zic ca nici macar n-o sa fiu acasa de Paste sa-mi clatesc okii in munca mea??Ma duc la soacra-mea

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Neata dragelor,

Tocmai mi-am luat micul dejun. Am hotarit ca am nevoie de mai multa variatie asa ca am renuntat la cereale pe ziua de azi si le-am inlocuit cu niste papaya, 1/2 cana de lapte de soia cu o felie de piine pe care am pus cascaval, 1 ou fiert taiat felii si o felie de sunca. Bun.
Am fost si la obisnuita partida de alergat, iar acum ma apuc de curatenie, runda a doua.

Puskin, mai e cale lunga pina la 45 de minute. Azi n-am putut sa alerg decit 10 minute odata, apoi mers si iar alergat. Am observat ca pot sa alerg mai mult dupa o pauza de o zi-doua.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Mi-e sooooooomn, de' mor!
Si iar mananc ca sparta. N-am motivatie pt a fi zana!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

meniul de azi
1 kefir, un ou, o felie de sunca de pui
baton de slabit
baton de slabit

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, de la somn ti se trage. Ar trebui sa dormi mai mult.

Adriana, 2 batoane pe zi mi se pare cam mult; de fapt si unul mi se pare mult ; ti-ai pus problema cit de bune sint ele pentru corpul tau? Eu zic ca astea nu ar trebui sa inlocuiasca mincarea sanatoasa...Acum fiecare face ce vrea, mi-am spus si eu parerea.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna dimineata!

Vremea afara e plumburie si eu n-am chef de nimic...nici macar sa dorm (nu ca as avea vreo sansa cu asta mic)!

Nici Scarsdale asta parca nu-mi prieste! Prima zi a mers prost. Am avut un inceput de raceala luni si a trebuit sa beau un Coldrex care mi-a facut o foooooaaaaaaaaaameee! Asa ca am atacat fulgii de porumb ai mamei pana sa ajung la cina. Ieri a mers binisor, desi am avut musafiri si s-a stat la masa: cartofi prajiti si carnati prajiti! Era un miros in casaaa...mmmmmmm, as fi mancat o farfurie plina cu cartofi. In schimb am gustat doi cartofi si foarte putin din carnati ca sa-mi fac pofta, ca altfel sucombam.

Eh, fetelor! Cu asta ma confrunt eu zi de zi in casa alor mei: prajeli, mirosuri imbietoare de mancare. Asa mananca ei, adica tata e fan prajeli, plus ca e gurmand (cu cine sa seman si eu!)

Azi am ceva salata de ton si deseara salata verde cu pui sau miel. Dar mielul...sa nu-l vad!!! Asa ca raman la puiul meu drag.

DianaR sper ca la tine merge mai bine Scarsdale. Ma bucur ca il tii si tu! Succes!

Puskin cred ca ar trebui sa faci o pauza cu regimul. Nu sa mananci tot ce prinzi, dar s-o iei mai usor macar o saptamana. Sa-ti mai faci micile pofte. Apoi de luni mai ai exact 2 saptamani in care sa-l incepi iar. Asta e parerea mea! Pentru problema cu ti-as recomanda sa bei un ceai verde care la mine are efect de doua ori pe zi. Eu il beau pe cel de la Fares, silueta perfecta se numeste. Nu stiu la voi ce anume se gaseste. Vezi daca are efect. Si eu aveam probleme in sensul asta si se pare ca ceaiul m-a rezolvat!

Mamica dulce nu trebuie sa-ti fie ciuda ca de n-o sa fii acasa sa-ti admiri "opera". Placerea consta mai ales in impodobire si se vede asta din felul in care descrii aranjamentele!
De asemenea, as vrea sa te felicit, atat pe tine cat si pe Tzuni, pentru subiectul cu diete. E foarte util! Ai propus la un moment dat sa pui acolo si link-ul cu exercitii fizice. Dupa parerea mea, n-ar fi rau, dar unde il pui? La inceputul subiectului?

Zuzilici draga, iar te stresez! Apropo de link-ul de pe prima pagina, tot nu functioneaza. E necesar sa pui doar www.esnips.com ca sa se deschida pagina unde poti da sign in. Acolo apare ceva mai lung. Nu mai stiu daca asa era pus la mine, daca e asa, imi cer scuze! Te rog, schimba-l!

Va urez o zi mult mai buna ca a mea fetelor!
Va !

Poze cu bebe shtrumf

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Si eu am terminat micul dejun, adica un grapefruit si acum beau cafeaua si ma incurajez sa ma apuc de treaba.

Delidana, stiu senzatia de care vorbesti. Eu cand am marit la 45 de min nu puteam alerga zilnic 45, ci alternam cu zile de 30 de min. Dupa o perioada te obisnuiesti si o sa poti alerga 20 de minute in fiecare zi, ai sa vezi. Succes in continuare .

Mamico, cum e cu regimul? De Sigrid ce stii? Succes cu regimul, va tin pumnii.

Tzuni, iar muncesti 24 din 24? Ai grija si odihneste-te, altfel ficatul tau obosit isi va cere drepturile si vei simti nevoia sa mananci dulce tot timpul.

Doina, mare grija cu dietele astea fulger, ele sunt cu 2 taisuri. Mai bine slabesti mai incet dar sigur si sanatos. Ai grija de tine .

Pup toate fetele,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare fetele! Ce dor mi-a fost de voi! Am avut hardul busit. Noroc ca n-am pierdut informatiile de pe el, ca aveam aici toate pozele copilului de cand s-a nascut. Acum am unul nou.
Eu in week-end nu am fost cuminte. Luni cantarul o luase razna rau. Acum am cu 200g mai mult ca joi. Sper sa nu se supere lamaitele pe mine.
De luni parca as incerca 6 zile de Daneza. Eu nu mananc miel, ceea ce ar insemna ca in ziua a 7-a sa nu mananc nimic. Si nu pot. Sper sa ma ajute si 6 zile.
Cand incepusem sa slabesc binisor, visam sa ajung la 49 kg in loc de 51. Ramane de vazut daca pot face asta.

Pup pe toata lumea si spor la slabit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eh, ieri va spuneam ca ne "intalnim" spre seara. dar de unde? Ca am ajuns acasa si de la ora 20 am cazut secerata de somn pana azi dimi la 8. Si sunt...12 ore !!!!!!! Poate e vremea ploioasa de afara....presiunea atmosferica....incalzirea globala....corcuitul apei in natura...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza-moooor de somn si mi-e greata de atata cafea,ca sunt deja la a treia.M-am trezit de la 7 dar mi-a fost mila sa-mi trezesc jupanul la 8 ca a adormit aseara tarziu,asa ca l-am mai lasat o juma' de ora..cu tot ce implica,sunat la gradi ca intarzaiem(iar) decalatul autobuzelor si statul prin statii.Bausem 2 cafele de la 7 si in statie mi-am mai luat un capuccino de la MAc dar nu mai intra..bleah!Acum trebuie sa fac ordine ca am ora la engleza si eu nu vreau decat sa dorm...cred ca as adormi in drum spre pat
Si mi-e si foame tare si mi-e lene sa dezghet niste peste..mai bine rabd,poate-mi trece
Categoric,azi nu sunt in forma...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput