Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 12

nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Pentru iepurasul Olo.![]()
Doina, ce sport faci?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Luni si marti merg 1 ora pe jos.
Miercuri-Duminica pedalez 15-20 min.
Doina,

Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris

adrianafedorca spune:
meniul de azi
8,30- omleta din 2 oua , o felie de sunca si una de mozarela
12,30- 3 kiwi , 1 portocala, 1 mar
15,30- un baton de slabit
18,30- un baton de slabit
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia

Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Cornelia nu stiu de ce dar mie mi-a fost cam foame ieri. Ultima salata am mancat-o la 9 seara.
Deci pe ziua de ieri am mancat 3 salate (mici) si 2 boluri de supa de varza (tot mici). Sper ca azi sa ma mobilizez mai bine.
Carmen sanatate multa lui Teo. Sper sa se faca bine cu regimul mamei. Nuam sa nu-i iasa dintisorii si-atunci... E alta poveste.
Daria arati tare bine.
Fetelor eu de ieri am intrat in competitie cu vecina mea (poloneza). Ne-am cantarit amandoua si trebui sa vedem cat slabim intr-o saptamana, in conditiile in care amandoua tinem regim. Eu superdieta, ea low-fat. Ideea e ca ea mi-a zis sa incerc sa nu mai mananc nimic dupa ora 6, dar eu. Nu stiu cum sa fac sa nu mai mananc seara dupa 6.
Oricum ideea e ca poate macar asa cu cineva care-mi sufla in ceafa sa ma sfortez si eu si s-o iau pe drumul cel bun.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Am vorbit eu cu un moderatorsi sper ca in cursul zilei de azi sa se rezolve....
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni poate rogi moderatorii sa mute mesajul postat acolo (gresit) sa-l treaca aici.

Zuzilici

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by nastad
Am dat-o in bara cu dietele mele fulger, mi-am paradit stomacul, vad stelutze, ma ia ameteala.toata gasca!
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Doina ai grija de tine.

Zuzilici

Delidana spune:
Slaba activitate azi, fetelor. Ce faceti, pe unde sinteti? Haideti la apel!
Postez si eu meniul:
MD: papaya, cereale cu lapte de soia, citiva mieji de nuca
P: piept de pui prajit cu sos de soia, 2 lipii, salata
C: Un copan de pui la cuptor, putina brinza Feta, fasole verde si morcov facuti la aburi.
Intre mese: 1 mar, 1 banana.
Inainte de cina am facut citeva exercitii la saltea + 150 abdomene si .
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Tzuni spune:
Da, Delidana, slaba miscare.... Cred ca lumea sta prin frigider...."citeste" ....
Fug acasa, dar ne revedem diseara!
Pupici in grup!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

crystina spune:
Buna fetelor!
Nu mai apuc sa citesc..ce repede umpleti paginile!
Azi am mancat fructe, un sandwich si somon afumat cu putina maioneza de hrean.
Carmen,multa sanatate lui Teo! Lilly e ok cu ochii insa a luat un virus stomacal ceva..tot weekendul a vomat, se facuse bine..azi, ca si motanicul tau, a dat-o pe diaree. Nici eu nu mai stiu ce sa spun.
Va pup si eu.
Carmen, Crystina, Khristin & Daria

puskin spune:
Buna seara,
eu iar nu am timp sa intru de la serviciu, deci intru acum.
Am ajuns si eu acasa si acum pap si tastez. Imi vine sa ma las de Scarsdale asta ca nu mai pot de pofte ( de branzica, de omleta, salata cu branza si alte cele Montignace ) dar sper sa rezist si saptamana asta si sa o duc la capat.
A revenit problema cu , asta este a doua zi de "liniste" si daca nu rezolv pana joi dimineata iar raportez cine stie ce...
.
Carmen si Cristina, sanatate bebeilor!
Delidana, sunt mandra de tine , in curand o sa alergi si tu 45 de min
.
Olo, ia de aici . Lene zici?!! Mai ia...
.
Ies sa fac niste cumparaturi si revin.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

violeta70 spune:
Buna seara tuturor!
Din nou intru atat de tarziu, dar azi am fost la sala si am ajuns acasa pe la 8.45 PM. A trebuit sa ma apuc de mancare (am facut o mancarica de cartofi...., de-mi venea sa mananc toata cratita. Dar m-am ales doar cu gustatul de rigoare.
La sala azi am facut multe abdomene, brate, coapse, bicicleta 20 minute (140 calorii), si la final eliptica, dar nu am putut decat 5 minute. Eram rupta.
Meniul meu de astazi:
- ora 10.00 = 1 iaurt (125 grame) 100% vegetal
- ora 12.00 - 13.00 = 1 mar, o prtocala si o mandarina (pot sa zic ca d-abia le-am mancat).
- ora 16.00 - 17.00 = o galetusa de 1000 grame cu salata de varza, patrunjel, ceapa verde si morcovi cu putin ulei, sare si piper.(galetusa era plina inainte de a pune uleiul, dupa care a devenit jumatate.
- 2 litri de apa plata cu 1 jumatate de lamaie.
Zuzilici, sa stii ca este f. important sa nu mananci dupa ora 18.00, daca se poate nimic, sau doar fructe. Stiu ca este ingrozitor de greu, dar trebuie.
Pupici Pierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare