Nou stil de viatza (134)
Raspunsuri - Pagina 11

szivarvany spune:
Salutare ! Ink n am murit, dar am pitici pe creier ...
Uitati asa aratam acum: grasa
Noi avem o perioada nashpa cu muci, io sunt cobza cu raceala, mai am si alte baiuri pe cap asa k mananc prostii ... Mephala, astept suturi in fund si tot tacamu`. Sanatate muuulta bebelinului !
Mamicadulce - ce dieta tii pana la urma ???
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

cornelia_laura spune:
'Neata la toata lumea.
Tzuni, chiar mi-a tinut de foame desi nici eu nu credeam, cred ca legumele permise au un continut ridicat de fibre care taie foamea. Plus ca se pare ca ajuta si la vesnica mea problema. Azi a fost super bine
.
Adrianafedorca, am incercat si eu mai demult batoanele Fibrobar dar nu am avut succes cu ele. Mie in loc sa-mi taie pofta de dulce mai rau imi cresteau apetitul. Dar fiecare organism reactioneaza altfel. Succes!
Eu azi sunt in a2a zi de Superdieta dar inca nu mi-am facut meniul. Apa bauta pe stomacul gol mi-a taiat orice urma de foame. Rusii inca nu au venit.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

mephala30 spune:
Daria, imbracata, arati bine. Dezbracata...numai tu stii
So, lasa piticii si tine-te de dieta. Incerca sa nu depasesti 1000 de calorii/zi.
Uf, azi nu ma simt in stare sa te incurajez k lumea si nici sa-ti dau bice, caci si eu am luat-o razna aseara.
Sanatate multa!
Tzuni,
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

mamica dulce spune:
neatza fetle-eu de azi incep dieta cu peste!! Mamalujul-incepi si tu cu noi?(eu si sigridutza) ?
Delidana,ma duc sa vad cine a comis-o la subiectul meu.
Repet intrebarea-are cineva vreo pila la moderatori? Sa ne faca Dietele.. sticky ?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval

Tzuni spune:
Neata, natiune!
Azi in vesela, asa ca....feritzi!
Mephala, , saracutzul Teo, sa-l pupacesti si din partea mea ca sa nu-l doara burtik!
mamica dulce, habar n-am de unde mai sunt retetele alea de slabit, stiu doar ca le aveam in calculator, stranse de mine de-a lungul anilor. Unele sunt chiar interesante si aplicabile!
cornelia, ce sa spun? io as lesina doar cu legume! Dar, daca te tine, por la papat salate!
Delia, DOAR 20 de minute? Eeeee, dac-as fi eu in Bangkok te-as fugari macar o ora zilnic! dar....nu-s
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Delidana spune:
Mamicadulce, cred ca tocmai ne vom pune o pila, ce zici? Indraznesti?
Tzuni, stii cum se zice, aveti grija ce va doriti...
Carmen, sanatate multa lui Teo si tie, Daria.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Tzuni spune:
Am vorbit eu cu un moderator si sper ca in cursul zilei de azi sa se rezolve....
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

oLo spune:
o sa zicetzi sa m-am dilit daca va zic ce am eu in geanta azi, in caz ca ma apuca foamea: morcovi. Si am papat unul azi pe tren, in drum spre servilici. Daca voi nu zicetzi ca m-am dilit, in orice az, ceilaltzi calatori din tren sigur asta au gandit. Sau poate le-am dat o idee buna
Nu m-am sculat azi dimineatza sa fac stepper . Lenea-i mare. Si nici sanse sa alerg n-am. Decat pe la diversio doctori (dentist etc) ca sa rezolv pb care le mai am, inainte de a incepe noul job.
Veste buna: la noul job, am dreptul la consultatzii gratuite la dieteticiana. Fain,nu?
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

nastad spune:
Buna dragelor!
Meniul de ieri: ciorba de loboda si mancare de fasole verde ( fara carne , fara paine )sinu am mancat nimic dulce.
Am dat-o in bara cu dietele mele fulger, mi-am paradit stomacul, vad stelutze, ma ia ameteala.Asa ca ma abtzin de la paine , dulciuri si prajeli, fac sport si...sa vedem ce o sa iasa.
MEPHALA, multa sanatate lui Teo! toata gasca!
Doina, Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris

Delidana spune:
Pentru iepurasul Olo.
Doina, ce sport faci?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie