angelina jolie adopta un baiat ...
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta spune:
Mie nu-mi place deloc tipa.Nu cred ca va rezista mariajul lor.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by XIO
Nici eu nu prea cred ca vor ramane mult timp impreuna.
Si mi se pare ca se potrivea mai bine cu Aniston.
Angelina merge mai bine cu un bad boy...mie mi-ar placea insa sa o vad cu Adrien Brody , Nicholas cage sau unul care sa arate sublim.
nu mi se pare ca se potrivea cu aniston. ba deloc chiar. pe langa ca e urata si mediocra, aia e si self-centered, cu distractia, beuturica, tigarusca si cu complexele ei toate legate de motive superficiale, cum ar fi infatisarea. mi-l aduc aminte pe bradutzu acu cativa ani in timpul unui interviu, ii dadusera lacrimile cand a fost intrebat daca isi doreste copii. iar pe anistoanca o durea undeva de dorinta astuia de a avea o familie. a asteptat 7 ani, zic eu cam mult, ca anistoanca sa inteleaga ca a fi actrita de sitcoms nu echivaleaza cu o cariera (pentru care sa sacrifici familia), ci cu entertainment. iote la ea acuma, si-a taiat nasu, si-a bagat silicoane...ce diferenta intre scopurile ei in viata si ale angelinei. pai angelina e femeie, anistoanca e manechin la holiud. rea mai sunt cu anistoanca, dar mie imi place la nebunie de brangelina.
mami de Sonia Marie
Hai sa nu exageram, in lumea lor toate actritele vor sa arate bine.Si Angi si-a facut operatie la nas si chiar nu cred ca e o crima sa vrei sa arati bine, daca iti permiti poti sa arati cum vrei.
Cand Brad era cu Aniston, era la fel ca ea, arata super ingrijit, mergeau la cumparaturi pt casa lor, deci erau la fel de self centered.Acum ca e cu Angi incearca sa faca parte din actiunile ei de caritate.
Totusi cred ca e foarte overwhelmed de situatie, se vede pe el, parca e mereu obosit si neingrijit.O sa aiba Angi grija sa ajunga sa arate ca Billy Bob :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
aida_o spune:
Billy Bob mi se pare un barbat interesant, chiar sexy. Si Brad la fel. Nu stiu unde-i problema daca nu se mai imbraca in costume Armani. Pf.
quote:
am citi zi ca nou copil adopat din Vietnam sufera dupa familia lui, si de faptul ca numele lui a fost schimbat, iar ca mama lui nu intelege de ce i-a fost luat si il vrea inapoi.
Vaz ca unele dintre voi chiar iau un seama stiri aparute in/copiate de revistele romanesti din The National Enquirer sau The Daily Enquirer sau Life&Style Magazine... si va mai pot spune multe alte nume. Adica reviste care o dau in vileag in fiecare luna pe Nicole Kidman ca e gravida, pe Salma Hayek ca e lesbiana etc etc etc.
Intr-adevar, dom'le, ce tragedie: Angelina adopta copii, in loc sa isi innoiasca garderoba. Chel oreor si ce exemplu urit pt toata lumea de la Hollywood!