angelina jolie adopta un baiat ...

angelina jolie adopta un baiat ... | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Angelina Jolie a adoptat un baiat din Vietnam, vineri a fost legala adoptia lui si va mai dura o saptamana sa il aduca in USA.
Au schimbat numele copilului din Pham Quang Sang in Pax Thien Jolie care inseamna Pax is peace in Latin and Thien is sky in Vietnamese . Baiatul are 3 ani si 4 luni....
Sa fie fericiti cu toti acolo la casuta lor...
pasaportul piticului
Poze cu piticu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Felicitari Angelinei!
Eu sunt o mare fana a ei,o apreciez foarte mult,insa am ramas fara cuvinte citind un interviu recent al ei din care reiesea clar ca isi iubeste copiii adoptivi mai mult decat pe Shiloh (fiica ei).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu pot crede ca isi iubeste copiii adoptivi mai mult decat propria fiica. Probabil ca ii iubeste pe toti la fel, ca altfel nu adopta.
Nu oricine e facut sa adopte copii.

Una peste alta, ma intreb cat timp aloca copiilor ei, ca bani stiu ca are din belsug..

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

luna unde ai citit acel interviu.. tocmai a declarat tipa ca mai vrea sa mai adopte cel putin un copil, sa fie de aceeas rasa cu Z, primul ei copil adoptat are acuma pe baietul asta nou de aceas rasa cu el.... Z nu are pe nimeni si fata ei Shiloh a zis ca ii va avea pe ei asta in caz in care nu vor mai avea inca un copil al lor.

Petrece mult timp cu ei, au fost cateva interviuri cu bona lor, ii duce peste tot cu ea la filmari in orice oras si multe mini vacante impreuna cu copii... plimbari, plaja, parkuri... Pe langa multimea de bani care o are are si o rabdare fenomenala si isi iubeste toti copii la nebunie.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Gabb
Ce spunea Angelina:

"I think I feel so much more for Madd and Zee because they're survivors, they came through so much. Shiloh seemed so privileged from the moment she was born. I have less inclination to feel for her," she said.

"I met my other kids when they were 6 months old, they came with a personality. A newborn really is this...Yes, a blob! But now she's starting to have a personality...
I'm conscious that I have to make sure I don't ignore her needs, just because I think the others are more vulnerable."

The actress made her comments in the February edition of Elle magazine

http://fametastic.co.uk/archive/20070109/4095/angelina-jolie-i-feel-closer-to-maddox-and-zahara-than-shiloh/ - si o multime de comentarii rautacioase la articolul acela

Eu o admir pe Angelina si cred ca o iubeste si pe Shiloh.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Eu o admir pe Angelina si cred ca o iubeste si pe Shiloh.

Cristina

Si eu la fel.

In alta ordine de idei se pare ca insusi Brad Pitt a fost contrariat de spusele Angelinei iar parintii lui la fel.

Mergi la inceput

ca ii este mai mila de ei, si ca ii vede mai neajutorati si loviti de soarta nu inseamna ca ii iubeste mai mult pe cei adoptati.
eu tot cred ca ii iubeste pe tot la fel...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Felicitari Angelinei!
Eu sunt o mare fana a ei,o apreciez foarte mult,insa am ramas fara cuvinte citind un interviu recent al ei din care reiesea clar ca isi iubeste copiii adoptivi mai mult decat pe Shiloh (fiica ei).

Poate pe fiicasa naturala o iubeste mai putin decat pe adoptivi din cauza ca i-a deformat corupul, a fost grasa si urata, a chinuit-o 9 luni, etc. Nu toate femeile(mai ales cinema starurile) iubesc sa fie gravide si sa faca proprii lor kopii si cred ca Angelica e una din ele. Numai falnicul Brad Pitt a reusit sa o "pacaleasca" sa-i faca unu gopil natural.
Altfel si mie imi place Angelica, e frumoasa, sexy, iubeste kopii kiar daca nu se inghesuie sa-i faca.

Mergi la inceput

o doamne pana unde se ajung cu interpretarile... a spus clar de ce ii este mai mila pt copii ei adoptivi, nu ca ii iubeste mai mult.. fata ei a avut totul de la nastere pe cand cei adoptati au fost abandonati de parinti, infometati ... nu a afirmat nici o data ca iubeste mai mult .. nu a zis "I love my girl less "... a zis "I feel for M more because" care se poate si interpreta ca si cum ar fi "mie mila"

Cand ceva rau se intampla cu cate o prietena americanca eu le spun "I feel for you"... una are un sot graoznic si lunar pateste ceva

quote:
Originally posted by AlinaCan

quote:
Originally posted by Luna75

Felicitari Angelinei!

Poate pe fiicasa naturala o iubeste mai putin decat pe adoptivi din cauza ca i-a deformat corupul, a fost grasa si urata, a chinuit-o 9 luni, etc. Nu toate femeile(mai ales cinema starurile) iubesc sa fie gravide si sa faca proprii lor kopii si cred ca Angelica e una din ele. Numai falnicul Brad Pitt a reusit sa o "pacaleasca" sa-i faca unu gopil natural.
Altfel si mie imi place Angelica, e frumoasa, sexy, iubeste kopii kiar daca nu se inghesuie sa-i faca.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ba n-a fost grasa deloc in sarcina, am vazut mereu poze cu ea in revista InTouch si era chiar ingrijorator de slaba pentru o gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am citit in Gandul de azi ca se marita cu Brad Pitt pana de Paste.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput