angelina jolie adopta un baiat ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Da, asa citisem si eu despre cearta lor....sincer mi se pare ca Angi e cam nesimtita.....dupa ce ca s-a bagat in mariajul lui Brad acum ii interzice sa comunice cu fosta...ce e asa de rau sa vorbesti cu un fost/fosta, mai ales in lumea Hollywood?

Nu ar trebui sa fie nici o problema din moment ce ea vorbeste aproape zilnic la telefon cu ultimul sot si se pare ca are relatii bune si cu primul sot.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Un interviu interesant cu ea am gasit aici

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1090

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nici eu nu prea cred ca vor ramane mult timp impreuna.
Si mi se pare ca se potrivea mai bine cu Aniston.
Angelina merge mai bine cu un bad boy...mie mi-ar placea insa sa o vad cu Adrien Brody , Nicholas cage sau unul care sa arate sublim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

am citi zi ca nou copil adopat din Vietnam sufera dupa familia lui, si de faptul ca numele lui a fost schimbat, iar ca mama lui nu intelege de ce i-a fost luat si il vrea inapoi.

si mai scria acolo ca Brad Pitt nu l-a adoptat si el pe acest coipil din Vietnam.

nu mai inteleg nimic.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cu fiecare copil in parte adoptat e aceeas poveste, mama il vrea inapoie.. copilul sufere ca i-a schimbat numele... ba e bolnav ff grav, ba e sanatos...
Copilul era la orfelinat si nu il vizita nimeni, a fost abandonat acolo de la nastere.
Brad nu l-a adoptat pe copil pt ca legea in Vietnam zice ca nu ai voie sa adopti ca si cuplu daca nu esti casatorit.
Va urma in USA sa il adope si el pe micut, cand legea le va permite.

quote:
Originally posted by Black_Forest

am citi zi ca nou copil adopat din Vietnam sufera dupa familia lui, si de faptul ca numele lui a fost schimbat, iar ca mama lui nu intelege de ce i-a fost luat si il vrea inapoi.

si mai scria acolo ca Brad Pitt nu l-a adoptat si el pe acest coipil din Vietnam.

nu mai inteleg nimic.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

dar daca Brad nu l-a adoptat ca nu il lasa legea de ce scie in ziar ca se pare ca nu l-a adoptat ca nu mai face fata la stilul asta de viata si ca ar vrea sa se intoarca la Jeniffer!!!!!

sint total confuza!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pt ca ziarele scriu multe si nu e totul adevarat.

eu ti-am spus ce au zis ei pe E news la un reporter de la E news... cu vedetele si cu stilul lor de viata totul e ciudat.. asa ca nu avem decat sa astep[tam sa citimi tot si sa vedem adevarul care e la final.

Inainte de oscar... a fost ceva premii si aia in reviste ziceau ca cei doi sunt despartit unu in vietnam si unu in LA... si au aparut amandoi impreuna si au zis ca ziarele nu mai stiu ce sa mai sc sa le creasca vanzarea, ca ei nu sunt certati si ca da urmeaza sa mearga Angelina in Vietnam, dar ei nu sunt certati...

Deci eu merg pe ideea, pana ei si fac personal ceva public eu nu cred [:d]

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Au inceput procedura de adoptie si pentru al cincilea copilas-o fetita de un an din Chad,pentru a "balansa" rasele din familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

E frumos ca adopta atatia copii. Dar n-ar fi mai simplu sa deschida un orfelinat?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by XIO

Nici eu nu prea cred ca vor ramane mult timp impreuna.
Si mi se pare ca se potrivea mai bine cu Aniston.
Angelina merge mai bine cu un bad boy...mie mi-ar placea insa sa o vad cu Adrien Brody , Nicholas cage sau unul care sa arate sublim.

nu mi se pare ca se potrivea cu aniston. ba deloc chiar. pe langa ca e urata si mediocra, aia e si self-centered, cu distractia, beuturica, tigarusca si cu complexele ei toate legate de motive superficiale, cum ar fi infatisarea. mi-l aduc aminte pe bradutzu acu cativa ani in timpul unui interviu, ii dadusera lacrimile cand a fost intrebat daca isi doreste copii. iar pe anistoanca o durea undeva de dorinta astuia de a avea o familie. a asteptat 7 ani, zic eu cam mult, ca anistoanca sa inteleaga ca a fi actrita de sitcoms nu echivaleaza cu o cariera (pentru care sa sacrifici familia), ci cu entertainment. iote la ea acuma, si-a taiat nasu, si-a bagat silicoane...ce diferenta intre scopurile ei in viata si ale angelinei. pai angelina e femeie, anistoanca e manechin la holiud. rea mai sunt cu anistoanca, dar mie imi place la nebunie de brangelina.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput