"Test de fidelitate"
Raspunsuri - Pagina 3
Therra spune:
Am auzit multe despre aceasta emisiune,de la diferite persoane si in sfarsit saptamana aceasta am reusit si eu sa vad o emisiune cap coada.In primul rand trebuie sa punctez faptul ca ,dupa parerea mea,doar un om disperat face asa ceva.Expunerea vietii tale amoroase si a relatiei cu persoana iubita,in fata a milioane de oameni care de obicei se uita la emisiune ca sa rada si nu pentru ca i'ar interesa viata ta privata mi se pare cea mai buna metoda prin care te poti umili.Parerea mea:cand intr'un cuplu nu mai este incredere deja s'a stricat totul ,cand incepi sa ai banuieli e clar ca relatia ta e compromisa si nu cred ca mai este nevoie sa recurgi la asemenea josnicii.Dar ma rog asta e parerea mea pentru ca se pare ca o mare parte din oameni au impresia ca gasesc rezolvari in aceste emisiuni.Eu cred ca GRESESC
:D
Therra spune:
Am auzit multe despre aceasta emisiune,de la diferite persoane si in sfarsit saptamana aceasta am reusit si eu sa vad o emisiune cap coada.In primul rand trebuie sa punctez faptul ca ,dupa parerea mea,doar un om disperat face asa ceva.Expunerea vietii tale amoroase si a relatiei cu persoana iubita,in fata a milioane de oameni care de obicei se uita la emisiune ca sa rada si nu pentru ca i'ar interesa viata ta privata mi se pare cea mai buna metoda prin care te poti umili.Parerea mea:cand intr'un cuplu nu mai este incredere deja s'a stricat totul ,cand incepi sa ai banuieli e clar ca relatia ta e compromisa si nu cred ca mai este nevoie sa recurgi la asemenea josnicii.Dar ma rog asta e parerea mea pentru ca se pare ca o mare parte din oameni au impresia ca gasesc rezolvari in aceste emisiuni.Eu cred ca GRESESC
:D
Idaira spune:
Ultima pereche,de sapt asta,cea de 19 ani mi s-a parut patetica...am vrut sa spun ea.Iar psiholoaga ma irita cel mai tare...vocea ei atit de "in soapta" ar fi buna pt spus povesti inainte de culcare.
O trag mult de par dupa ce sint prinsi in flagrant,probabil ca asa li se cere si da,cred ca sint stimulati financiar,ca sa apara apoi sa faca testul...
Oricum toata emisiunea in sine e patetica...regizata sau nu.
cris30 spune:
Sincera sa fiu n-am urmarit niciodata o emisiune de la cap la coada, mi-am dat seama din reclama ca este o mare porcarie.Nu pot sa-i inteleg pe cei care vin sa-si testeze partenerul intr-o emisiune televizata ca sa-i vada o tara intreaga cum se fac de ras, in fine. Stau si ma intreb daca a existat vreo emisiune in care cel testat sa nu cada in capcana, adica chipurile sa fie fidel.Nu vreau sa
supar pe nimeni dar cei care apeleaza la acest tip de emisiune, parerea mea este ca si-o cauta singuri cu lumanarea.Va pup! si fiti fidele(li).
mira_m spune:
Ultimii se bateau si radeau, la faza cu prinsul in flagrant! De toata jena.
Erau penibili. Tipul mai avea si sotete albe!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
belutza spune:
Este regizata emisiunea. De tot rasu`. Cea de la americani cred ca e pe bune. Farsele lu` Fatu sunt regizate ?? Eu stiam ca nu!
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
iuliana_2007 spune:
Si mie mi se pare super benibila si sa va spun de ce cred asta:
1.Personajele sunt niste oameni vai de capul lor cate odata si apare cate o uratenie de barbat si are impresia ala ca ispita care este ok fata de el se da la el.
2.Chiar nu exista nici un barbat care sa o respinga pe ispita,sa nu fie pe placul lui sau ciar sa-si iubeasca sotia cu adevarat.Sa nu uitam ca mai sunt si astfel de barbati.
3.Daca a pupat-o ala pe faimoasa ispita pe obraz gata a inselat-o pe respectiva,bleah.
Si psiholoaga aia este ciar foarte iritanta,era buna sa raspunda la tel cu 89.89.Mai prezinta si la 9595 si mi se face rau cand o aud,sincer,este pisicoasa si lungeste cuvantul de parca il linge,bleah
emisiunea este clar regizata,mai face reclama la ispite,ca sa agate mai usor barbati.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
Psiholoaga aia chiar ma enerveaza si pe mine si chiar are voce de raspuns la 89.89 ... N-am vazut-o la 9595 , dar mi-e de ajuns cat am vazut-o la test de fidelitate. Am si uitat ca mai exista emisiunea asta de cand n-am mai "urmarit".
belutza