"Test de fidelitate"
Raspunsuri - Pagina 2
ana maria spune:
Fetelor, mie mi se pare foarte ciudat ca sunt regizate. Joaca prea bine amatorii nostri. Nici nu-mi dau senzatia de joc ci de reality shaw.
alessia105 spune:
adica vreti sa ziceti emisiunea "Din ura ""...vrei sa divortezi ?...fa-o in fatza tarii . cum? simplu ...ii bagi sotului/sotiei" una bucata" pe care nici cel mai sfant dintre sfinti nu ar putea sa o refuze si si dupa aia se dau cu capu de pereti ca "aoleuuuuuuu nu ma iubeste ..gata proba de divort " oricat de buna ar fi ideea ...prea regizat si se vede
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'(02.03.05) si Spiderman (16.01.98)
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Bysko spune:
Am prins azi sau ieri chiar finalul emisunii si la generic scria la un moment dat ca "personajele sunt fictive".Ce nu inteleg eu:cuplurile sunt chiar cupluri si o fac pt bani sau nici macar nu se cunosc si sunt pusi in ipostaza respectiva doar pentru bani?
Sau "personajele sunt fictive"= nu sunt numele lor reale, dar de fapt sunt cazurile adevarate?
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Anca Wish spune:
Numele personajelor sunt cele reale. Dar "povestea" e nascuta dintr-un scenariu.
Se dau bani frumosi pentru 2 zile de filmare. Suma creste daca accepti sa filmezi in casa ta.
Mai exista posibilitatea de a filma intr-o alta casa si atunci suma scade pentru ca i se dau bani si proprietarului pentru deranj
ginutza2002 spune:
nu m-as da in spectacol la televizor sa ma vaza o tara intreaga pentru nimic in lumea asta!
andreea81 spune:
Gradul de cultura, bata-l vina!!!!!
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
arleena spune:
pe bune ca sunt regizate???
oricum "test de fidelitate" nu-mi place, ca daca ar fi real , ar fi urat de tot, nu poti garanta ca nu cazi prada ispitei chiar daca nu te gandeai la asa ceva vreodata....dar "tradati in dragoste" imi place...sa fie si asta regizat????si "cheaters" de la americani e regizat?
"schimb de mame" nu e regizat, ca la asta a participat sora unui prieten.a vrut sa-i demontreze sotului ca nu poate fara ea. are niste draci de copii si mama de schimb a fost terorizata de aia mici. a luat si 400euro pt toata treaba asta si sotul si-a schimbat mentalitatea si acum astepta un bebe...e mare p-acolo.
Anca Wish spune:
Arleena, ce veste buna mi-ai dat. Sunt lesinata dupa "Schimb de mame" si as fi dezamagita sa aflu ca e regizata.
Si la "Test de fidelitate" se iau bani, dar povestile sunt inventate.
Jollie spune:
Mie mi se pare ciudat cum reuseste prezentatorul sa tarasca partea infidela la testul cu poligraful. Adica cum tradatorul, dupa ce face criza de nervi ca e prins , protesteaza ca el nu merge nicaieri si apoi deodata se domoleste si-l vedem in fata psiholoagei (care parc-ar fi de la video-chat ).
Cusuta cu ata alba!!!