"Test de fidelitate"

"Test de fidelitate" | Autor: lulu_boches

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de emisiunea "Test de fidelitate", de pe Antena1?Eu cred ca e o copie a emisiunii "Tradati in dragoste".Voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai este un subiect prafuit pe tema asta. Sunt emisiuni aranjate. Cel putin, asta asa este.

"Subiectii" de saptamana asta, sunt niste cunostinte de ale mele.

Vedeti ce cunostinte am!?! Inscrieti-va pe lista daca vreti sa va obtin un autograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

O mare tampenie, chiar nu stiu, televiziunile astea nu au cu ce sa-si faca audienta si apeleaza la astfel de emisiuni de doi bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

O porcarie cum se pot preta oamenii la asa ceva?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Cam fortata emisiunea. bietii barbati, numai ca nu le-o pune pe "cerasela" pe nas. care-i fraier sa refuze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Am prins si eu o emisiune odata, adevarul e ca nici acum nu stiu cand e (deh, individa fara cultura) prostie mai mare n-am vazut, soro, in viata mea Cica era una - "ispita"- o tipa banala care-si dadea ochii peste cap si care era prezentata in termeni precum: "devoratoare de barbati", "toti barbatii intorc capul dupa ea", "super sexy" etc. Bun. Sa zicem, stiti cum e, gusturile nu se discuta (ce mai conta ca nu-i incapea nasul in ecran). Mai incolo, tipul o saruta usor pe obraz, la care comentariul: "dupa acest sarut pasional..." Dupa ce inghit si asta, apare o donsoara, care cica e psiholog, ca sa-l supuna pe amarat la un test efectuat la....la....laptop Mai, sa fie, nu stiam ca asa arata un poligraf. Si la cum vorbea aia, mai ca ma lua somnul si n-aveam eu ce mai scrie pe forum.
In concluzie, parerea mea e ca e o facatura de doi lei, prilej de imbecilizare maxima si permanenta.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Da si eu cred ca este o mare facatura, se vede ca sunt plati-ti..Mie de asemenea rahaturi de emisiuni.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Nu da-ti cu rosii, dar au voie televiziunile sa regizeze ceva si apoi sa o redea ca pe caz real?? nu e ilegal asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

N-ar trebui sa stie nimeni ca-s regizate. Ii pun pe protagonisti sa semneze un contract de confidentialitate prin care isi iau obligatia sa nu divulge "aranjamentul".

La "Tradati in dragoste" scrie ca "personajele sunt fictive".

As fi tare dezamagita sa aflu ca si la "Schimb de mame" se practica asta. Imi place mult emisiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

La "Tradati in dragoste" personajele cred ca sunt fictive din cauza CNA-ului, la fel e si cu farsele lui Fatu de pe OTv.
Liana&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by NEM75

Cam fortata emisiunea. bietii barbati, numai ca nu le-o pune pe "cerasela" pe nas. care-i fraier sa refuze?

De acord.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput