Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Fetelor pe zone reality este acum birth stories.f interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Mamicilor.....ce sa iau pt durere de cap ca ma chinuie de ieri si deja nu mai suport.....am zis sa va intreb inainte sa sunam la pediatra.....ceva sa nu se transmita in lapte sa nu afectezez micutza....

Va si va las ca a mea printesa e cam maraita....

Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

gabidyd,chiar ca are caputul maricel,dar poate iese un savant ceva....
eu am 37 s si masuratorile sunt:dbp=0,9,hc=22,ac=90,lf=72,6
poate te ajuta
orivum intra in prima pagina caci acolo gasesti masuratorile,si eu eram speriata.
ionela 37 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

hai ca din graba am scris numai prostii:
DBP=90,9
HC=322
AC=290
LF=72,6
CONCLUZIA LOR=GREUTATE=2500g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Carla-lia si eu am aceea problema....mi-au aparut chiar foarte multe alunite pe sani dar nu auzisem pana acum ca ar fi o problema si nu as putea alapta.......sper sa ne ajute cineva cu un raspuns

Tzuna din cate imi amintesc si tu ziceai ca ti-au aparut alunite ai si pe sani?....si daca da stiu ca tu alaptezi deci nu e problema

Diana 36+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

RaisaFudulu acum m-am uitat pe carnetul de gravida sa vad exact ce mi-a scris dr. Am descifrat... papiloame sani Am cautat pe net dar n-am gasit mare lucru.:(

Lia 38+ Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritelor!!

Sanatate multa si noroc sa aveti cea mai frumoasa aniverasre de pina acum!

Felicitari si proaspetelor mamici, sa fiti sanaotase si sa fie sanatosi si bebelusii vostri!!

pentru orice eventualiate!!

Ghibuadina stiu ca programul de 3 ore e oarecum depasit dar nu stiu ce sa zic poate e util totusi. Si tudor al meu maninca uneori la 2 ore si junatate dar maninca mult mai putin decit ar minca la 3 ore.

Eu am o mare problema!! Nu mai am laptic! Dupa ce ca ma chinui sa ma mulg cu pompa acum nici nu mai iese. Am scos max 20 ml dimineata dupa toata noapte si la urmatoarele 2 mese cite 10-15 ml. Ce sa fac?

Eu nu vreau sa se opresca ba din contra! Dati-mi un sfat va rog ca nu mai stiu cum sa fac cu mincarea copilului!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

RALUCA
FLOPICI
GHIBUADINA
LAURA

Noutati nu avem e tot mai greu acum la sfarsit ,despre sfaturi nu prea pot sa va ajut ca nu am deloc experienta asa ca tac si invat si eu de la mamicile care au nascut deja sau care sunt la al doilea bebe.

Pun si eu fetele la treaba pt. mamicile care urmeaza sa-si tina puiutii in brate .

laura 36+5 arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Pupici la toate mamicutzele si la toti bebicii din burtica sau deja in carucioare...

Am intrat sa va anunt ca sambata 17.03.2007 a nascut Ane2200 un baietzel de 4.150 kg si 53 cm, prin cezariana, la spitalul Municipal. Atat bebelusul cat si Ane sunt foarte bine.

Va pupa amandoi si va ureaza nastere usoara si bebelusi sanatosi si papaciosi!

Si noi va uram la fel.

Carmen19+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gabi78 incearca ceai de anason,chimen si fenicul si poti sa mai inecrci daca nu merge cu ceaiul,Galactogil.Eu pana acum am baut ceai si vreau sa-ti spun ca pur si simplu imi curg sanii de cat lapte am.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput